Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 64 tema

QUOTE(Metija @ 2009 04 21, 14:00)
Ruci, plaukus dėčiau. Ir turiu pasakyti, kad man tavo geresnis variantas su tiesiais, nei su tom skystom garbanėlėm..
QUOTE(Mur mur @ 2009 04 21, 14:10)
na, gi labai moteriskai atrodo su sia sukuosena  thumbup.gif
Na, tai viskas tada aišku. Ačiū 4u.gif aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruci: 21 balandžio 2009 - 13:44
O koks visų darbelių grožis wub.gif labai gražu thumbup.gif
Kaune GA DMC aidos metras 57 lt berods, bet as nuolaida 20 proc. sukaupiu ir pigiau nusiperku keliems darbams iš karto, o paskui tik smulkmenėles perku, kad vėl tą 20 proc. nuolaidą sukaupt. Kadangi man besiuvinėjant pastoviai vieno ar kito siūlo pritruksta, tai dažnai lankausi ten 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tildushka: 21 balandžio 2009 - 14:07
Ruci - as irgi už plaukučius, tiesūs irgi atrodo super thumbup.gif

Dėl Dvi off-topico... - pridedu dar vieną ne mažiau įspūdingą: čia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 04 21, 19:21)
Dėl Dvi off-topico... - pridedu dar vieną ne mažiau įspūdingą: čia  rolleyes.gif

Net šiurpuliai per kūną nuėjo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2009 04 21, 09:53)
as tai kretingoj uz dmc 14 aida moku 33lt

blink.gif aš panevėžy 16 aida DMC pirkau 56 lt. metras doh.gif

o juostele turi krašte, kad tikrai DMC??? ax.gif
Atsakyti
gražių darbelių pažėrėt.
Atsakyti
Ruci - man ziogiukai su plaukuciais iri graziau atrodo.

QUOTE(Džeinė @ 2009 04 21, 20:03)
blink.gif  aš panevėžy 16 aida DMC pirkau 56 lt. metras  doh.gif

o juostele turi krašte, kad tikrai DMC???  ax.gif

Wow, negi taip pigiai gali kainuoti DMC Aida g.gif ? Visa rulona gal uzsipirkciau tada - ateiciai kaip sakant. blush2.gif
Atsakyti
gražūs darbeliai visų ,o žiogeliams plaukelius visgi "užauginčiau", kažkaip gražiau būtų..
Beje Kaune Ožeškienės gatvėj esančioj siuvimo reikmenų parduotuvėj ,berods mačiau raudoną ir juodą 14 Aida už 44 Lt,o balta pigesnė ,tik neatsimenu kiek tiksliai,mačiau prieš mėnesį gal ..negaliu garantuot ,kad teisingai prisimenu kainas,nes pirkt nenorėjau,bet kadangi turiu regimąją atmintį,tai atsimenu būtent taip blush2.gif

Dvi ,Pumpurėli,Jūsų off topic tai nerealūs ,buvau mačiusi per žinias trumpai ,o dabr tai net ašarą išspaudė,tikra tiesa ,kad niekada nesakyk "tai ne man",visada galima ir reikia pabandyt,jei tik yra noras.Ačiū merginos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2009 04 21, 19:03)
blink.gif  aš panevėžy 16 aida DMC pirkau 56 lt. metras  doh.gif

o juostele turi krašte, kad tikrai DMC???  ax.gif

Taip juostelę pakraštyje turi- tikrai DMC thumbup.gif bet 16-inė turbūt ir pas mus būtų brangesnė, nes pvz 12- galima ir po 17 Lt nusipirkti (žinoma ne DMC)
Atsakyti
Na va, fėjos įrėmintos. Šįkart rėminau pati yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 04 21, 22:30)
Na va, fėjos įrėmintos. Šįkart rėminau pati  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

Super, jėga thumbup.gif thumbup.gif Aš tai laukiu nesulaukiu, kada iš tos serijos atsiras "M". g.gif g.gif g.gif Atrodo, kad va tiek netdaug trūko (juk "L" jau yra, o va sekančios reikia laukt... ) Ir įrėminta puikiai thumbup.gif Na, žodžiu, matyt kad jau esi profė tame reikale, ką jau ir kalbėt... mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 04 21, 21:30)
Na va, fėjos įrėmintos. Šįkart rėminau pati  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti