Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 64 tema

QUOTE(drafe @ 2009 04 21, 12:16)
tai taip iseina kad kretingoj labiau apsimoka pirkti negu klaipedoje... ax.gif  rolleyes.gif
labai grazus tavo darbelis,nors dar ir nepabaigtas thumbup.gif  rolleyes.gif

tai kretingoj ariadna siulai po 0.90lt o klp 1.20lt... tik gaila kad cia ner dmc pirkt doh.gif
Atsakyti
milka@, Mur mur, kaip man patiko jūsų minimalistiniai darbeliai... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
paukščiuk, o tavo širdelė man jau dabar patinka, labai įdomiai ir dailiai turėtų žiūrėtis.
Atsakyti
QUOTE(_Erika_ @ 2009 04 21, 12:20)
Tik 33 litai  blink.gif  sesuo Vilniuje buvo uzejusi i GA tai 55 litai uz metra  doh.gif

aga thumbup.gif ir visokiu spalvu turi smile.gif melyna, raudona, ruda , balta , juoda... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2009 04 21, 12:31)
aga  thumbup.gif  ir visokiu spalvu turi smile.gif melyna, raudona, ruda , balta , juoda...  thumbup.gif

Kurioj vietoj? Čia gal Savanorių gatvėj? ax.gif
Atsakyti
Pumpureli, super dovanele-gele 4u.gif tikrai labai dailu, na ir zinant, kaip preciziskai viska darei, tai is viso wub.gif

Pauksciuk, man irgi pasirode, kad lb geras sprendimas su ta languota medziagyte. man lb grazu, taip svelnu, subtilu 4u.gif

Reska, kokie dideli darbai bigsmile.gif

Ruci, saunuole, miela ziogu porele. o su plaukuciais ar be ju....matyt, didelio skirtumo nera. kol nepasakei apie juos, tol nieko ir nepagalvojau, kad gal jiems ant galvos ko truktu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur mur: 21 balandžio 2009 - 11:45
QUOTE(laisveja @ 2009 04 21, 12:33)
Kurioj vietoj? Čia gal Savanorių gatvėj? ax.gif

jop tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulinė @ 2009 04 21, 12:30)
milka@, Mur mur, kaip man patiko jūsų minimalistiniai darbeliai...  4u.gif  4u.gif  4u.gif
paukščiuk, o tavo širdelė man jau dabar patinka, labai įdomiai ir dailiai turėtų žiūrėtis.

Aciu, Tau, uz remeliu uzrodyma wink.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2009 04 21, 11:57)

tai jau užsivežė DMC aidos? nes kažkada pas juos buvau nuėjus, tai neturėjo ir sakė, neaišku, kada beužveš smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 04 21, 13:07)
tai jau užsivežė DMC aidos? nes kažkada pas juos buvau nuėjus, tai neturėjo ir sakė, neaišku, kada beužveš  smile.gif

turi turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 04 21, 12:45)
Ruci, saunuole, miela ziogu porele. o su plaukuciais ar be ju....matyt, didelio skirtumo nera. kol nepasakei apie juos, tol nieko ir nepagalvojau, kad gal jiems ant galvos ko truktu biggrin.gif
Vargas man su tais plaukais doh.gif lotuliukas.gif Žiogučiui išsiuvinėjau, o jo draugės plaukai grabanoti... Su BS nieko nesigaus, tai gal tiesinti?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 04 21, 10:52)
Sorry už off-topic...

bet aš negaliu nepasidalinti su jumis SITUO. Čia telpa viskas: kad negalima spręsti apie žmogų iš pirmo žvilgsnio, kad nėra amžiaus ir turtinių ribų įgyvendinti svajonėms, kad nėra nieko nepasiekiamo ir kad nesvarbu ką esi padaręs, visada yra galimybė tai ištaisyti, jei tik pripažįsti ir tai pasakai. Bet kokiu atveju tai nerealu nerealu nerealu.

Taip kad ir jums visoms - linkiu įgyvendinti visas svajones ir niekada niekur nesakyti "esu per sena, man jau per vėlu". 4u.gif

4u.gif nors darbe nepajungtos kolonėlės, bet esmę supratau iš tavo žinutės. Niekada nežinai, kada tau gali nušvisti šviesa... Niekada negali prarasti vilties.

Paukščiuk, man labai patiko medžiagėlė, o spalva jai irgi būtent ta... visai subtilu 4u.gif

Ruci, plaukus dėčiau. Ir turiu pasakyti, kad man tavo geresnis variantas su tiesiais, nei su tom skystom garbanėlėm..
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2009 04 21, 13:13)
Vargas man su tais plaukais  doh.gif  lotuliukas.gif Žiogučiui išsiuvinėjau, o jo draugės plaukai grabanoti... Su BS nieko nesigaus, tai gal tiesinti?

na, gi labai moteriskai atrodo su sia sukuosena thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur mur: 21 balandžio 2009 - 13:10