Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 64 tema

QUOTE(IgLi @ 2009 04 21, 09:59)
Dekui.
O cia kaip supratau reikia ant lino siuvineti, ar ne? Ar ant kanvos ne kaip atrodytu? g.gif

Gražiausia ant lino arba galima mėginti ant labai smulkios kanvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IgLi @ 2009 04 21, 09:59)
Dekui.
O cia kaip supratau reikia ant lino siuvineti, ar ne? Ar ant kanvos ne kaip atrodytu? g.gif

kas kaip nori cia jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2009 04 21, 08:46)
Mano darbas (žiogai neturi plaukų  unsure.gif Ar jų reikia? g.gif):

man rodos, kad nebūtina. bet backstitcho tada reikia drinks_cheers.gif
Atsakyti
Priminkite kaip man ikelti cia nuotrauka? blush2.gif Parodysiu, nors ir nebaigta darbeli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IgLi @ 2009 04 21, 10:25)
Priminkite kaip man ikelti cia nuotrauka? blush2.gif Parodysiu, nors ir nebaigta darbeli ax.gif

pirmam psl paaiskinta ax.gif
Atsakyti
As merginos padariau atradima lotuliukas.gif cia pora kartu buvo kalbeta kad DMC siuliukai trukineja, o pasirodo kad kalte tai ne siuluose O MEDZEGOJE doh.gif as siuvinejau veina paveiksla ir siulas netrukinejo, tos pacio spalvos reikia ir kitam, kadangi liko, tai nodoju ta pati siula bet jau naujam darbui - ir se tau, kad nori - truksta, del to kad medziaga dar nauja doh.gif po poros lapu darbo tas pats siulas bet jau nebe trukineja, nes medziaga prasidevejo - suminkstejo - va koks mano atradimas lotuliukas.gif

Negaliu nepagirti, Pauksciuko darbo ta medziaga liuksiska, labai garziai viskas dera wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(IgLi @ 2009 04 21, 10:25)

Gali kelt per radikal.ru Pasirenki nuotrauką iš kompo, tada ją susimažini iki 640 pikselių, atsidarai nuotrauką, o tada dešiiu pelytės klavišu atsidarai ypatybes ir nukopini adresą, kurį vėliau įdedi kaip paveiksliuko adresą supermamkų forume... Nu gal ir nelabai jau aiškiai, bet gal ką nors suprasi... g.gif ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2009 04 21, 09:34)
As merginos padariau atradima lotuliukas.gif

geras atradimas, manau, daug kam čia pravers thumbup.gif

mergytės, visų darbeliai tiesiog pasakiški wub.gif tokia atgaiva akims thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 04 20, 23:31)
Sveika, aš perku Žardės Iki esančioj parduotuvikėj, dar kartais Debreceno vaikų pasaulio apačioj esnačioj tavernoj  biggrin.gif Nes man čia patogu  ax.gif  ax.gif

o kokios kainos medziagos yra? rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(drafe @ 2009 04 21, 10:49)
o kokios kainos medziagos yra? rolleyes.gif  ax.gif

42lt 4u.gif
Atsakyti
Sorry už off-topic...

bet aš negaliu nepasidalinti su jumis SITUO. Čia telpa viskas: kad negalima spręsti apie žmogų iš pirmo žvilgsnio, kad nėra amžiaus ir turtinių ribų įgyvendinti svajonėms, kad nėra nieko nepasiekiamo ir kad nesvarbu ką esi padaręs, visada yra galimybė tai ištaisyti, jei tik pripažįsti ir tai pasakai. Bet kokiu atveju tai nerealu nerealu nerealu.

Taip kad ir jums visoms - linkiu įgyvendinti visas svajones ir niekada niekur nesakyti "esu per sena, man jau per vėlu". 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 04 21, 10:35)
Gali kelt per radikal.ru  Pasirenki nuotrauką iš kompo, tada ją susimažini iki 640 pikselių, atsidarai nuotrauką, o tada dešiiu pelytės klavišu atsidarai ypatybes ir nukopini adresą, kurį vėliau įdedi kaip paveiksliuko adresą supermamkų forume... Nu gal ir nelabai jau aiškiai, bet gal ką nors suprasi...  g.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif

Suprast supratau, bet labai jau ilgai nuotrauka kabina, gal iki vakaro ikelsiu tongue.gif

Na, va, gal kas gavosi.. smile.gif

Oi, oi, istryniau, per didele blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IgLi: 21 balandžio 2009 - 09:59