na ,Merginos ,Jūs ir auksarankės ,tokie darbai fantastiški ir tempai man kol kas neįkandami ...Ir kada aš tokius tempus ir tokį subtilumą pasieksiu ,nors turiu prisipažint ,kad kai pradėjau čia bendrauti ,tai siuvinėju daug greičiau ir su didesniu entuziazmu,matyt labai norisi pasirodyt visiems stimulas yra daugiau padaryt
Loretoidai - nuostabi širdelė Nuostabaus subtilumo ir smulkumo darbas
Milka@ - taip, tie pusiniai kryželiai buvo tikras vargelis... Bet taip jau yra su Acufactum - jų neišvengsi, baigiu priprasti O klausyk, gal tu turi daugiau iš tokio stiliaus kaip siuvinėji patalėlius?... Gal galėtum man atsiųsti? (kopijuot nenoriu, o pati niekur nemačiau...). Būčiau dėkinga
Reska - Nimue... mmm... Labai dailu.
Milka@ - taip, tie pusiniai kryželiai buvo tikras vargelis... Bet taip jau yra su Acufactum - jų neišvengsi, baigiu priprasti O klausyk, gal tu turi daugiau iš tokio stiliaus kaip siuvinėji patalėlius?... Gal galėtum man atsiųsti? (kopijuot nenoriu, o pati niekur nemačiau...). Būčiau dėkinga
Reska - Nimue... mmm... Labai dailu.
Pumpurėli, Loretoidai, abiejų darbeliai nuostabaus grožio , Ach, tie Acufactum dizainai...
Libaja, poros valandų darbas??? Na, čia jūs visos tokios spartuolės!!!
Bambooce, Tutanchamonas labai didingas. Man patinka Egipto mistika... Kaip tik viena iš dabar skaitomų knygų Šamaniškos Egipto misterijos. Bet siuvinėt labiau traukia visokias fėjas, Acufactum...
Milkos patalėliai kaip iš pieno plaukę. Jaukūs ir mieli
Masiniuk mamai rožės tikrai patiks
Pumpurėlio ir Loretoido darbai visada ypatingi. Aš irgi vis pasižiūriu, seilę pavarvinu... ir... kaip tik dabar knebinėju smulkutę Acufactum grožybę...
Reska, abu nuostabūs, bet man fėjų kol kas nenugali niekas O jau Nimue tai apskritai... Tuose dizainuose tiek paslapties ir trapaus grožio
Bambooce, Tutanchamonas labai didingas. Man patinka Egipto mistika... Kaip tik viena iš dabar skaitomų knygų Šamaniškos Egipto misterijos. Bet siuvinėt labiau traukia visokias fėjas, Acufactum...
Milkos patalėliai kaip iš pieno plaukę. Jaukūs ir mieli
Masiniuk mamai rožės tikrai patiks
Pumpurėlio ir Loretoido darbai visada ypatingi. Aš irgi vis pasižiūriu, seilę pavarvinu... ir... kaip tik dabar knebinėju smulkutę Acufactum grožybę...
Reska, abu nuostabūs, bet man fėjų kol kas nenugali niekas O jau Nimue tai apskritai... Tuose dizainuose tiek paslapties ir trapaus grožio
QUOTE(drafe @ 2009 04 20, 19:02)
klaipedietes labai noreciau jusu paklausti kur jus perkate medziagos siuvinejimui kryzeliu ir kokios kainos yra?as tai labai senai pirkau,tai dabar nezinau kiek bekainuoja...
Sveika, aš perku Žardės Iki esančioj parduotuvikėj, dar kartais Debreceno vaikų pasaulio apačioj esnačioj tavernoj Nes man čia patogu
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 04 20, 21:27)
Bandau siųsti
QUOTE(libaja @ 2009 04 20, 20:59)
Aš irgi pasirodau smulkmenėlę, per pora valandų nunarpliotą vietoj atviruko vestuvėms Vos nepamiršau nufotkint, atai būč ir išlėkus dovanot
Libaja..o ko pas mus su šiuo grožiu nepasirodai.. ..Šauni įdėja.. ..
Oi labai jau aciu uz pagiras... aisku toli dar iki jusu tempu bet va vis stumuosi... kai tik yra minute taip ir pritupiu... nors nekas lieka po darbo,mokslo ir vaiku...
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 04 20, 21:55)
Pasirodau baigtą Acufactum Fur Dich
Gražu QUOTE(Loretoidas @ 2009 04 20, 22:06)
Man irgi kažkaip vis nepraeina toks pats apsėdimas Va, maža dovanėlė - širdelė su rožių pumpurėliais iš acufactum knygos "L'amour"
QUOTE(Reska @ 2009 04 20, 22:17)
Įrėminau:
paukščiuk, o man kaip tik labai gražiai žiūrisi ir tinka visai ši medžiagytė