Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 64 tema

na ,Merginos ,Jūs ir auksarankės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif ,tokie darbai fantastiški ir tempai man kol kas neįkandami verysad.gif ...Ir kada aš tokius tempus ir tokį subtilumą pasieksiu blush2.gif ,nors turiu prisipažint ,kad kai pradėjau čia bendrauti ,tai siuvinėju daug greičiau ir su didesniu entuziazmu,matyt labai norisi pasirodyt visiems lotuliukas.gif stimulas yra daugiau padaryt ax.gif
Atsakyti
Loretoidai - nuostabi širdelė wub.gif Nuostabaus subtilumo ir smulkumo darbas 4u.gif

Milka@ - taip, tie pusiniai kryželiai buvo tikras vargelis... Bet taip jau yra su Acufactum - jų neišvengsi, baigiu priprasti biggrin.gif O klausyk, gal tu turi daugiau iš tokio stiliaus kaip siuvinėji patalėlius?... Gal galėtum man atsiųsti? (kopijuot nenoriu, o pati niekur nemačiau...). Būčiau dėkinga 4u.gif

Reska - Nimue... mmm... Labai dailu. wub.gif
Atsakyti
Pumpurėli, Loretoidai, abiejų darbeliai nuostabaus grožio wub.gif , Ach, tie Acufactum dizainai... wub.gif
Atsakyti
Libaja, poros valandų darbas??? blink.gif Na, čia jūs visos tokios spartuolės!!!

Bambooce, Tutanchamonas labai didingas. Man patinka Egipto mistika... Kaip tik viena iš dabar skaitomų knygų „Šamaniškos Egipto misterijos“. Bet siuvinėt labiau traukia visokias fėjas, Acufactum...

Milkos patalėliai – kaip iš pieno plaukę. Jaukūs ir mieli wub.gif

Masiniuk mamai rožės tikrai patiks 4u.gif

Pumpurėlio ir Loretoido darbai visada ypatingi. Aš irgi vis pasižiūriu, seilę pavarvinu... ir... kaip tik dabar knebinėju smulkutę Acufactum grožybę... blush2.gif

Reska, abu nuostabūs, bet man fėjų kol kas nenugali niekas wub.gif O jau Nimue tai apskritai... Tuose dizainuose tiek paslapties ir trapaus grožio 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(drafe @ 2009 04 20, 19:02)
klaipedietes labai noreciau jusu paklausti kur jus perkate medziagos siuvinejimui kryzeliu ir kokios kainos yra?as tai labai senai pirkau,tai dabar nezinau kiek bekainuoja... rolleyes.gif  ax.gif

Sveika, aš perku Žardės Iki esančioj parduotuvikėj, dar kartais Debreceno vaikų pasaulio apačioj esnačioj tavernoj biggrin.gif Nes man čia patogu ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 04 20, 21:27)
Milka@ - taip, tie pusiniai kryželiai buvo tikras vargelis... Bet taip jau yra su Acufactum - jų neišvengsi, baigiu priprasti  biggrin.gif O klausyk, gal tu turi daugiau iš tokio stiliaus kaip siuvinėji patalėlius?... Gal galėtum man atsiųsti? (kopijuot nenoriu, o pati niekur nemačiau...). Būčiau dėkinga  4u.gif

Bandau siųsti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2009 04 20, 20:59)
Aš irgi pasirodau smulkmenėlę, per pora valandų nunarpliotą vietoj atviruko vestuvėms smile.gif Vos nepamiršau nufotkint, atai būč ir išlėkus dovanot  doh.gif

Libaja..o ko pas mus su šiuo grožiu nepasirodai.. bigsmile.gif ..Šauni įdėja.. thumbup.gif ..
Atsakyti
Oi labai jau aciu uz pagiras... blush2.gif aisku toli dar iki jusu tempu bet va vis stumuosi... ax.gif kai tik yra minute taip ir pritupiu... rolleyes.gif rolleyes.gif nors nekas lieka po darbo,mokslo ir vaiku... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo masiniukas: 20 balandžio 2009 - 22:58
Reska- ajujeeetau user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 04 20, 21:55)
Pasirodau baigtą Acufactum Fur Dich
Gražu wub.gif
QUOTE(Loretoidas @ 2009 04 20, 22:06)
Man irgi kažkaip vis nepraeina toks pats apsėdimas tongue.gif Va, maža dovanėlė - širdelė su rožių pumpurėliais iš acufactum knygos "L'amour"  blush2.gif
thumbup.gif wub.gif
QUOTE(Reska @ 2009 04 20, 22:17)
Įrėminau:
thumbup.gif
Atsakyti
Pumpurėli bigsmile.gif aplenkei mane su šia grožybe, labai puikiai žiūrisi wub.gif wub.gif wub.gif

O aš vakar pradėjau siuvinėti RP širdukę, bet jaučiu, kad nelabai gerą pasirinkimą su medžiaga padariau verysad.gif

user posted image
Atsakyti
paukščiuk, o man kaip tik labai gražiai žiūrisi ir tinka visai ši medžiagytė mirksiukas.gif
Atsakyti