Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 64 tema

QUOTE(libaja @ 2009 04 20, 19:59)
Aš irgi pasirodau smulkmenėlę, per pora valandų nunarpliotą vietoj atviruko vestuvėms smile.gif Vos nepamiršau nufotkint, atai būč ir išlėkus dovanot  doh.gif

Labai puikus spendimas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 04 20, 21:02)
Na sugalvota nuostabiai ir ireminta graziai, tik va data kazkaip neiziurima - pradzia lyg matosi o galas kazkur isplaukiantis - nebesimato.
Gaila foto nepasididina.  blush2.gif

Ai čia foto tokia prasta. Paraše yra didesnė nuotrauka.Šiaip įžiūrima ta data.
Atsakyti
Mur mur - Jonuko meškutis atrodo puikiai, nuostabus darbas, šaunuolė 4u.gif Be reikalo buvau truputį nurašiusi jį, kai mačiau tik pradėtą - pabaigtas darbas puikus thumbup.gif

Milka@ - labai subtilus patalėlis, puikus pasirinkimas wub.gif Aš taip pat planuoju sūnui išsiuvinėt patalėlius, buvau išsirinkusi dizainą (ar tik ne tu pati man ir siuntei schemą), bet pamačiusi tavo variantą kažin ar besiimsiu to, ką buvau užplanavusi...

Mašiniuk - gražios rožės, nemažai darbelio įdėjai... rolleyes.gif

Pasirodau baigtą Acufactum Fur Dich - bus dovana draugei gimtadienio proga (vietoj tikrų gėlių, nes jų nenuskraidinsiu per pusę Europos biggrin.gif ). Siuvinėta and Zweigart Belfast lino (32 ct), 11 DMC spalvų (konvertuotų ir iš akies rinktų) ir Mill Hill karoliukai. Man labai labai patinka Acufactum dizainai - kažkoks apsėdimas man su jais (įdomu, kada praeis g.gif biggrin.gif )

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 20 balandžio 2009 - 20:56
Labukas, labai grazus pacios darbeliai (puslapyje pasiziurejau). Saunuole tikrai esi:)
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 04 20, 20:55)
Milka@ - labai subtilus patalėlis, puikus pasirinkimas wub.gif Aš taip pat planuoju sūnui išsiuvinėt patalėlius, buvau išsirinkusi dizainą (ar tik ne tu pati man ir siuntei schemą), bet pamačiusi tavo variantą kažin ar besiimsiu to, ką buvau užplanavusi...

Pasirodau baigtą Acufactum Fur Dich - bus dovana draugei gimtadienio proga (vietoj tikrų gėlių, nes jų nenuskraidinsiu per pusę Europos  biggrin.gif ). Siuvinėta and Zweigart Belfast lino (32 ct), 11 DMC spalvų (konvertuotų ir iš akies rinktų) ir Mill Hill karoliukai. Man labai labai patinka Acufactum dizainai - kažkoks apsėdimas man su jais (įdomu, kada praeis  g.gif  biggrin.gif )

Puiki dovana wub.gif Labai krupščiai padirbėta thumbup.gif Matau, kad teko pavargti su ketvirtiniais (ar kaip jie ten teisingai vadinasi blush2.gif ) kryželiais.

Dėl pataliukų, taip, aš tau siunčiau tą meškutį. Pati jį norėjau siuvinėti. Bet pamačiusi šias aveles persigalvojau. Ir labai džiaugiuosi, jos tokios raminančios wub.gif Ir kaldrytę jau įpusėjau, ant jos siuvinėju plunksneles. Kol kas esu patenkita savo pasirinkimu. Tikiuosi ryt poryt pasirodyti cool.gif
Atsakyti
Pumpurėli, eik sau kaip gražuuuuuu wub.gif wub.gif wub.gif
Man irgi kažkaip vis nepraeina toks pats apsėdimas tongue.gif Va, maža dovanėlė - širdelė su rožių pumpurėliais iš acufactum knygos "L'amour" blush2.gif

user posted image

Atsakyti
Loretoidas labai miela wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2009 04 20, 21:06)
Pumpurėli, eik sau kaip gražuuuuuu wub.gif  wub.gif  wub.gif
Man irgi kažkaip vis nepraeina toks pats apsėdimas tongue.gif Va, maža dovanėlė - širdelė su rožių pumpurėliais iš acufactum knygos "L'amour"  blush2.gif

Ir širdelė labai superinė, bet aplinka, kurioje ji yra nufotografuota... tiesiog fantastiška. Taip ir padvelė pievom bei pavasariu. wub.gif
Aš čia mažumėlę įsijaučiau. cool.gif
Atsakyti
Įrėminau:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2009 04 20, 22:17)
Įrėminau:

Barbe devyndarbe - tokiu groziu parodai, kad net seile tysta. Fantastiniai darbai. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
pantera grazi... ir remas tinka thumbup.gif
Atsakyti
Aš visada laukiu naujų Loteroido darbų ax.gif Jie tokie subtilūs, ir visada taip gražiai patekti wub.gif

Pumpurėli - tavo dovana draugei taip pat super wub.gif Gražiai žiūrisi šio dizaino darbeliai rolleyes.gif
Papildyta:
Kol žinutę parašiau dar pora naujų darbų atsirado. Reska - įrėminti jie atrodo dar nuostabiau thumbup.gif Net nežinau kuris man gražesnis rolleyes.gif Gal vis dėlto pirmas? bigsmile.gif
Atsakyti