Man tai rodo gal dar neismokau gerai foto ikelti... pasitaisysiu...
o dovana tai tikrai mamos dienos proga... vis sukau galva ka cia tokio padovanojus tai ir sumasciau ...gelytes kurios niekada nenuvis...
QUOTE(masiniukas @ 2009 04 20, 16:59)
Man tai rodo gal dar neismokau gerai foto ikelti... pasitaisysiu...
o dovana tai tikrai mamos dienos proga... vis sukau galva ka cia tokio padovanojus tai ir sumasciau ...gelytes kurios niekada nenuvis...
Tikrai labai sauni ideja mamytei. Ir prisiminimas labai ilgam isliks ir namus papuos. Super sugalvota !!!
sveikutes
pasirodysiu ir as ka darau, zinoma tai dar nebaigta
pasirodysiu ir as ka darau, zinoma tai dar nebaigta
rozytes tikrai labai grazios ir puiki dovanele bus motinos dienos proga
bamboose tikrai labai grazus paveikslas bus
klaipedietes labai noreciau jusu paklausti kur jus perkate medziagos siuvinejimui kryzeliu ir kokios kainos yra?as tai labai senai pirkau,tai dabar nezinau kiek bekainuoja...
bamboose tikrai labai grazus paveikslas bus
klaipedietes labai noreciau jusu paklausti kur jus perkate medziagos siuvinejimui kryzeliu ir kokios kainos yra?as tai labai senai pirkau,tai dabar nezinau kiek bekainuoja...
Milka ,pataliukai bus nuostabūs
Bambooce,faraonas labai didingas bus ,jau dabar matosi
O Mašiniuko dovanėlė mamai patiks 100 procentų...tiek darbo įdėta ir iš visos širdies
Šaunuolės visos ir ačiū Cherai ,patarus dėl rėminimo ,man tinka Savanorių prospektas,ten reiks ir nunešt,kaip tik reikalų turiu Topocentre...
Bambooce,faraonas labai didingas bus ,jau dabar matosi
O Mašiniuko dovanėlė mamai patiks 100 procentų...tiek darbo įdėta ir iš visos širdies
Šaunuolės visos ir ačiū Cherai ,patarus dėl rėminimo ,man tinka Savanorių prospektas,ten reiks ir nunešt,kaip tik reikalų turiu Topocentre...
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 04 20, 17:00)
Kaip zavu. Per kiek cia laiko tiek issiuvinejai ???
2 menesiai (siuvieneju kai laiko ir noro yra) cia toli grazu dar nepabaiga. sunkiausia bus su auksiniai siulais apdaila padaryti nes siulai kaip zilka
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 04 20, 17:24)
Jau dabar aisku, kad bus nuostabus darbas.
pasirodysiu kai pabaigsiu
Kokios šaunuolės visos.
Aš irgi pasirodau smulkmenėlę, per pora valandų nunarpliotą vietoj atviruko vestuvėms Vos nepamiršau nufotkint, atai būč ir išlėkus dovanot
QUOTE(libaja @ 2009 04 20, 20:59)
Aš irgi pasirodau smulkmenėlę, per pora valandų nunarpliotą vietoj atviruko vestuvėms Vos nepamiršau nufotkint, atai būč ir išlėkus dovanot
Na sugalvota nuostabiai ir ireminta graziai, tik va data kazkaip neiziurima - pradzia lyg matosi o galas kazkur isplaukiantis - nebesimato.
Gaila foto nepasididina.