Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 64 tema

Man tai rodo g.gif gal dar neismokau gerai foto ikelti... blush2.gif pasitaisysiu...
o dovana tai tikrai mamos dienos proga... ax.gif vis sukau galva ka cia tokio padovanojus tai ir sumasciau ...gelytes kurios niekada nenuvis... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(masiniukas @ 2009 04 20, 16:59)
Man tai rodo g.gif  gal dar neismokau gerai foto ikelti... blush2.gif pasitaisysiu...
o dovana tai tikrai mamos dienos proga... ax.gif  vis sukau galva ka cia tokio padovanojus tai ir sumasciau ...gelytes kurios niekada nenuvis... rolleyes.gif

Tikrai labai sauni ideja mamytei. Ir prisiminimas labai ilgam isliks ir namus papuos. Super sugalvota !!! 4u.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif
pasirodysiu ir as ka darau, zinoma tai dar nebaigta blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2009 04 20, 18:43)
sveikutes smile.gif
pasirodysiu ir as ka darau, zinoma tai dar nebaigta  blush2.gif

Kaip zavu. Per kiek cia laiko tiek issiuvinejai ???
Atsakyti
rozytes tikrai labai grazios ir puiki dovanele bus motinos dienos proga rolleyes.gif
bamboose tikrai labai grazus paveikslas bus

klaipedietes labai noreciau jusu paklausti kur jus perkate medziagos siuvinejimui kryzeliu ir kokios kainos yra?as tai labai senai pirkau,tai dabar nezinau kiek bekainuoja... rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drafe: 20 balandžio 2009 - 18:04
Milka ,pataliukai bus nuostabūs thumbup.gif
Bambooce,faraonas labai didingas bus ,jau dabar matosi 4u.gif
O Mašiniuko dovanėlė mamai patiks 100 procentų...tiek darbo įdėta thumbup.gif ir iš visos širdies wub.gif
Šaunuolės visos 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir ačiū Cherai ,patarus dėl rėminimo ,man tinka Savanorių prospektas,ten reiks ir nunešt,kaip tik reikalų turiu Topocentre... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 04 20, 17:00)
Kaip zavu. Per kiek cia laiko tiek issiuvinejai ???

2 menesiai (siuvieneju kai laiko ir noro yra) smile.gif cia toli grazu dar nepabaiga. sunkiausia bus su auksiniai siulais apdaila padaryti unsure.gif nes siulai kaip zilka schmoll.gif
Atsakyti
Jau dabar aisku, kad bus nuostabus darbas. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 04 20, 17:24)
Jau dabar aisku, kad bus nuostabus darbas.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

pasirodysiu kai pabaigsiu smile.gif
Atsakyti
Kokios šaunuolės visos. wub.gif
Atsakyti
Aš irgi pasirodau smulkmenėlę, per pora valandų nunarpliotą vietoj atviruko vestuvėms smile.gif Vos nepamiršau nufotkint, atai būč ir išlėkus dovanot doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2009 04 20, 20:59)
Aš irgi pasirodau smulkmenėlę, per pora valandų nunarpliotą vietoj atviruko vestuvėms smile.gif Vos nepamiršau nufotkint, atai būč ir išlėkus dovanot  doh.gif

Na sugalvota nuostabiai ir ireminta graziai, tik va data kazkaip neiziurima - pradzia lyg matosi o galas kazkur isplaukiantis - nebesimato.
Gaila foto nepasididina. blush2.gif
Atsakyti