Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 64 tema

QUOTE(Sandrulia @ 2009 04 14, 15:38)
Vestuvių metrika uošviams perlinių vestuvių proga ax.gif

Labai dailus darbas thumbup.gif Išties puikiai atrodo baltas siūlas ant raudonos medžiagos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnike @ 2009 04 14, 21:16)
Man atrodo maciau DMC adatu sewandso puslapyje

Tačiau yra ir "Gerose akyse" 4u.gif Aš pirkau Kaune prieš savaitę, bet tikrai mačiau ir Vilniuje.

Va tokios:

user posted image

QUOTE(Florestina @ 2009 04 14, 20:45)
Gražus darbelis. wub.gif

Zundyte, mielas darbelis. Nematytas smile.gif

vilmado, darbas ne tik labai gražus, bet ir įdomus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 14 balandžio 2009 - 21:57
Sveikutės darbštuolytės. Senokai pas jus nesilankiau, darbelių per tą laiką gražių prigaminote ir naują temelę atidarėte. Smagu žiūrėti ir akį maloninti. Šaunuolytės auksarankės ploja.gif
Prieš šventes nusipirkau žurnaliuką "siuvinėju kryželiu" ir ant nugarėlės radau man nerealiai patikusį paveikslą. Susiradau kur galėčiau įsigyti tą rinkinuką Maia firmos Kaune, šiandien nuo ryto nulėkiau ir deja, teko nusivilti, nes pardavėja nieko nėra apie tai girdėjusi cry.gif
O jau taip buvau nusiteikusi kad parlėkusi iš darbelio pulsiu siuvinėti verysad.gif
Ir įlindusiį kasiulai internetinę parduotuvę radau jį, apsidžiaugiau, kol nepamačiau kainos, ogi 190lt bijau.gif
Nu gal kuri netyčia kur internete esate radusios schemelę? Gal aš čia ir ne į temą rašau, bet taip noriu šito paveikslo, pasikartosiu ir schemų paieškos temelėje ax.gif
Ir dar, kur Jūs užsisakinėjate "siuvinėju kryželiu" žurnaliuką? Ar apsimoka, ar geriau ieškoti spaudos kioskuose?
Dar karteli atsiprašau ir labai dėkoju už informaciją iš anksto notworthy.gif
O čia idedu savo ieškomą paveikslą:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2009 04 14, 19:20)
man panasiai as mokejima pasidariau Lietuvos spaudos kioske, tai atsidare saskaita spausdinti, atsispausdinau, o toliau nieko, nei i prieki nei atgal, nieko neraso, krepseli visos prekes tos pacios liko - nu ziuresim kaip bus ryt apmokesiu, ir lauksiu ziniu. Elektronini laiska parasiau pasiklausiau, laukiu atsakymo rolleyes.gif

šiandien pasitikrinau, viskas tvarkoj, apmokėjimas gautas thumbup.gif atsiūs per 5-7 darbo dienas thumbup.gif

o kaip tau ???
Atsakyti
Labas rytas, mergaitės, noriu jūsų paklausti ax.gif

Ar kuri turite pastatomą stovą siuviniui ištempti?? g.gif

na, ne lankelį, o tokį kitokį įrenginį, nemoku jo apibūdint doh.gif

aš vis žiūriu internetiniuose puslapiuose ir nesusgaudau, koks tarp jų skirtumas, o bet kokį pirkti nesinori, kaina didoka... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2009 04 14, 23:38)
Sveikutės darbštuolytės. Senokai pas jus nesilankiau, darbelių per tą laiką gražių prigaminote ir naują temelę atidarėte. Smagu žiūrėti ir akį maloninti. Šaunuolytės auksarankės  ploja.gif
Prieš šventes nusipirkau žurnaliuką "siuvinėju kryželiu" ir ant nugarėlės radau man nerealiai patikusį paveikslą. Susiradau kur galėčiau įsigyti tą rinkinuką Maia firmos Kaune, šiandien nuo ryto nulėkiau ir deja, teko nusivilti, nes pardavėja nieko nėra apie tai girdėjusi  cry.gif
O jau taip buvau nusiteikusi kad parlėkusi iš darbelio pulsiu siuvinėti  verysad.gif
Ir įlindusiį kasiulai internetinę parduotuvę radau jį, apsidžiaugiau, kol nepamačiau kainos, ogi 190lt  bijau.gif
Nu gal kuri netyčia kur internete esate radusios schemelę? Gal aš čia ir ne į temą rašau, bet taip noriu šito paveikslo, pasikartosiu ir schemų paieškos temelėje  ax.gif
Ir dar, kur Jūs užsisakinėjate "siuvinėju kryželiu" žurnaliuką? Ar apsimoka, ar geriau ieškoti spaudos kioskuose?
Dar karteli atsiprašau ir labai dėkoju už informaciją iš anksto  notworthy.gif
O čia idedu savo ieškomą paveikslą:

Čia yra Maia siuvinėjimo schemų, tačiau būtent šitos nėra, bet galbūt kita patiks iš šio dizaino paveikslų

http://www.dump.ru/search/all/maia/

Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2009 04 15, 09:17)
šiandien pasitikrinau, viskas tvarkoj, apmokėjimas gautas  thumbup.gif  atsiūs per 5-7 darbo dienas  thumbup.gif

o kaip tau ???

Man vakar vakare atrase laiskeli, ir sake jog mokejimas Lietuvos spaudos kioske dar netobulas, ir paprase kad daryciau isankstini apmokejima, pasidariau isankstini ir tada liuks thumbup.gif viskas kuo puikiausiai gavosi - tik gaila kad banke teks stoveti eilej - as taip apsidziaugiau kad spaudos kioske jau galima atsiskaityti doh.gif o cia kad reikia liaupsusas gavosi schmoll.gif
Na bet nieko svarbu sulauksiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2009 04 15, 08:37)
viskas kuo puikiausiai gavosi - tik gaila kad banke teks stoveti eilej

o internetu neturite galimybės apmokėti? juk taip patogu.. ax.gif o ir pigiau:)
Atsakyti
As apsidziaugiau, kad pagaliau galima moketi kasiulai.lt puslapyje su kortele, bet paziurejau, kad pas juos linas kainuoja 2 kartus brangiau nei sewando.co.uk. Pataisykit, jei klystu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Manyka @ 2009 04 15, 10:38)
o internetu neturite galimybės apmokėti? juk taip patogu.. ax.gif  o ir pigiau:)

Si karta negalejau, o ir siule rinktis isankstini apmokejima, tai ir pasirinkau, na bet tikekimes kad nesklandumus pasalins ir kita karta galesiu apmoketi kaip man patogiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2009 04 15, 10:37)
Si karta negalejau, o ir siule rinktis isankstini apmokejima, tai ir pasirinkau, na bet tikekimes kad nesklandumus pasalins ir kita karta galesiu apmoketi kaip man patogiau mirksiukas.gif

Aš tai jiems mokėdavau pavedimu iš savo sąskaitos. Savo internetinėj bankininkystėj turiu ruošinį su jų rekvizitais, belieka tik užpiuldyti. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 15 balandžio 2009 - 11:40
Keletas naujų mano darbelių:

Raktinė.
Dizainiukai iš žurnalo "Rico design", linas, 9 Anchor ir DMC spalvos, dobiliukai - 4,5 x 4,5 cm, boružėlė 1 cm didesnė į abu galus.

user posted image user posted image user posted image

Nors ir ne pavasarinė, bet bus dovanėlė draugei... "La petite fee des neiges" , linas Natural 32 ct, 7 DMC spalvos, 103 x 109 kryžiukų, su rėmu - 26 x 25 cm.

user posted image

Na, pas mane vis dar Velykos... lotuliukas.gif Pagaliau pasiuvau maišelius...
The Trilogy "Easter Spots" ir The Vicotoria Sampler "Kitty Bun Bun":

user posted image

Praiseworthy Stitches "Bunny Eggs"
, linas 32 ct (spalva Confederate Gray), 53 x 35 kryžiukų, 7 DMC spalvos ir Mill Hill karoliukai. Spalvos tikrai "ne mano", bet galutinis variantas man visai simpatiškas. Apipavidalinsiu turbūt jau tik kitoms Velykoms blush2.gif

user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti