Mur mur, meškutis labai jau kruopščiai išsiuvinėtas labai gražu
QUOTE(zundyte @ 2009 04 19, 22:08)
kaunietės mergaitės ,o kur Kaune nešt rėmint,dar nieko nerėminau tai gal neužkliuvo akis ,kai rašėt ,neberandu ankstesniuose pasisakymuose..man patogu būtų kažkur netoli Kalniečių ar Dainavoje.. Ir per kiek laiko padaro,nes šeštadienį išvažiuoju daugiau nei savaitei...
Aš kol kas rėmint nešiau tik vieną kartą - nešiau į rėminimo dirbtuves prie Soboro. Tai iš pradžių kreivai įrėmino, bet paprašius iš naujo pertempė. Rėmino ilgai, apie porą savaičių - bet kaip suprantu jų pagrindinis meistras atostogavo, jis po to ir pataisė mano darbelį (pataisė per dieną).
QUOTE(sonaciukas @ 2009 04 18, 17:10)
VAU koks grožis ir aš tokių schemučių norėčiau
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 04 18, 17:47)
Kur butu galima rasti tas visas esancias raideles is tos serijos?
Kol prisijungiau, mačiau, kad Čiolė jau atsakė.
QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 19, 08:34)
Dvi nerealiai gražu, o jau karoliukų galybė , būtinai pasirodyk įrėminus
Būtinai.
Dvi, jau baigei siuvinėti J ir F raides... Laaabai laabai Na, rėmelis tik papuoš, bet tos fėjos ir taip toookios, kad jokie pagyrimo žodžiai negali atspindėti grožio. Rodos, tie visi žodžiai "gražu", "super", "puiku" ir pan. tokie banalūs, lyginant su kai kuriais darbais... Tik norisi pasakyti - prisijungiu prie tų, kurias pakerėjo tavo fėjos
QUOTE(zundyte @ 2009 04 19, 22:08)
kaunietės mergaitės ,o kur Kaune nešt rėmint,dar nieko nerėminau tai gal neužkliuvo akis ,kai rašėt ,neberandu ankstesniuose pasisakymuose..man patogu būtų kažkur netoli Kalniečių ar Dainavoje.. Ir per kiek laiko padaro,nes šeštadienį išvažiuoju daugiau nei savaitei...
as reminu "remai ir remeliai", ji yra priesais Hypermaxima, toje pacioje puseje kur topocentras graziai labai iremena... tik paskutini darbeli nelabai lygiai iscentravo reikejo iskarto nesti dovanu, tai negalejau palikti perreminti Bet visumoje esu patenkinta kokybe
p.s. remina pie savaite
Mur mur meškutis labai mielas. Šaunuolė! Labai dailūs man šitie dizainai
man tai vardas laaaaabai graziai issiuvinetas
QUOTE(libaja @ 2009 04 19, 22:13)
Dėl lankelių - man rankai patogiausi ovalūs, GA po kokius 7 Lt. Tie "guminiai', kur gali ir rėmeliu tarnauti
Turesiu omeny, bet gal galite vizualiai parodyti kaip atrodo (nufotografuoti)
Mur mur, grazus meskutis, ir remelis labai tinka
QUOTE(Mur mur @ 2009 04 19, 21:57)
labai gražus darbas..ir fotkę ne iš žioplumo palikau smagu ir tokių metrikų matyti
QUOTE(milka@ @ 2009 04 20, 11:24)
Nuostabu, jaukumas nerealus...