Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 64 tema

QUOTE(IgLi @ 2009 04 19, 09:56)
Mergaites,
noreciau tokio lankelio kaip pas ciole, gal kuri zinote ar kasiuluose.lt yra? ir koks geriausias/patogiausias? Dekui

Aš tokį lankelį pirkau Rimi pc rolleyes.gif Tik aišku daug brangiau sumokėjau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 04 19, 11:28)
Aš tokį lankelį pirkau Rimi pc  rolleyes.gif Tik aišku daug brangiau sumokėjau  doh.gif

O aš buvau pirkus Dokle, tai vidinė jo detalė ėmė skeldėti ir kabintis į medžiagą. Teko išmesti ir pirkti kasiuluose. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(IgLi @ 2009 04 19, 10:56)
Mergaites,
noreciau tokio lankelio kaip pas ciole, gal kuri zinote ar kasiuluose.lt yra? ir koks geriausias/patogiausias? Dekui

O aš pati jį pirkau Žardės Iki parduotuvėj esančioj siūlų parduotuvikėj, o ir sumokėjau tik 6 lt su centais. bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 04 19, 14:33)
O aš pati jį pirkau Žardės Iki parduotuvėj esančioj siūlų parduotuvikėj, o ir sumokėjau tik 6 lt su centais.  bigsmile.gif  bigsmile.gif

As tai pirkau Joniškyje Austejos parduotuveje ir buvo siulu reikmenims visokioms nuolaidos tai sumokejau tik 4 litus su centais bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
o tokiose parduotuvėse kaip RIMI būna tokių dalykų? Niekad nemačiau...O kur jų ieškot? Prie namų yra RIMI ,paieškočiau... 4u.gif 4u.gif
Noriu įsigyti lankelį iš kasiūlai Easy clip,ar kas nors turite? man ten atrodo sudėtinga pritvirtint tą medžiagą ,gal iš tiesų nėra ten jokios problemos? pasidalinkit patirtim ax.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 19 balandžio 2009 - 15:55
QUOTE(zundyte @ 2009 04 19, 15:39)
o tokiose parduotuvėse kaip RIMI būna tokių dalykų? Niekad nemačiau...O kur jų ieškot? Prie namų yra RIMI ,paieškočiau... 4u.gif  4u.gif
Noriu įsigyti lankelį iš kasiūlai Easy clip,ar kas nors turite? man ten atrodo sudėtinga pritvirtint tą medžiagą ,gal iš tiesų  nėra ten jokios problemos? pasidalinkit patirtim ax.gif  ax.gif  4u.gif

Aš pirkau Anchor firmos lankelį. Jie sukabinti prie adatų, virbalų, mezgimo siūlų cool.gif
Atsakyti
Auruze, mieli meškiukai thumbup.gif

Dvi, fantastiškos raidelės wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmado @ 2009 04 17, 19:20)
Mergaitės, kurios šitas darbelis?
Prašau atsiliepkit - man tos abėcėlės laaaaaaabai reikia plyzzz

Labą vakarėlį,

visą savaitgalį buvau seminare. Neseniai grįžau, tai jau rankos taip niežti, nes iš siuvinejimomagija.lt ir kasiulai.lt gavau siuntinukus (abi ineto parduotuvės dirba be priekaištų!) smile.gif

vilmado, mačiau, Paukščiukas tau jau parašė nuorodą į raideles (jos ir paimtos iš Paukščiuko albumo 4u.gif ) Iš jos albumo tik tos dvispalvės raidelės, o vienspalvės raidės ir skaičiai iš seno žurnalo. Galutiniam rezultate nelikau visiškai patenkinta, bet geresnio varianto neradau... Dvispalvėms raidelėms turėjau priekaištų, nes jų dydžiai buvo skirtingi, šį bei tą nežymiai pakeičiau. Na, raidžių pločiai ir turi būti skirtingi (tarkim, nebus vienodo pločio i ir m raidelės), bet vienoj vietoj aptikau, kad skiriasi netgi aukščiai. Tai truputuką koregavau. Jei dar nevėluoju - tai būk atidi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 19 balandžio 2009 - 20:56
Labas vakarelis,

salia visu sauniu darbeliu rodausi savo "damusta" darbeli smile.gif tik fotografuoti lina kazkaip sudetingiau nei kanva. del pacio ireminimo, tai darba meistrelis padare super, labai graziai remeliu kampai suleisti. zodziu, likau patenkinta (cia tos pacios dirbtuves, kur Pumpureliui sugadino. matyt, issigando smile.gif )
user posted image
user posted image
Atsakyti
noreciau jusu pagalbos gal kas turite angeliuku schemu?
jeigu turit gal galetumete atsiusti i drafester@gmail.com
buciau labai dekinga ax.gif
Atsakyti
kaunietės mergaitės ,o kur Kaune nešt rėmint,dar nieko nerėminau tai gal neužkliuvo akis ,kai rašėt ,neberandu ankstesniuose pasisakymuose..man patogu būtų kažkur netoli Kalniečių ar Dainavoje.. 4u.gif Ir per kiek laiko padaro,nes šeštadienį išvažiuoju daugiau nei savaitei...

Murmur -labai gražus meškutis 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 19 balandžio 2009 - 21:13
Dėl lankelių - man rankai patogiausi ovalūs, GA po kokius 7 Lt. Tie "guminiai', kur gali ir rėmeliu tarnauti smile.gif
Atsakyti