Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 64 tema

QUOTE(Florestina @ 2009 04 18, 19:21)
Jis jau iškeliavo dovanų mažai mergaitei. Galėčiau paklausti mamos kai ji grįš, gal galės padaryti spalvotą schemutės kopiją arba ją nuskenuoti. Darbe ji turi visą įrangą. g.gif

Na gerai tadar pati bandysiu daryti tik dabar siuvineju mikimauza kai galva pabaiksiu nufotografuosiu ir ikelsiu ir liks kunas bigsmile.gif
O poto dar utriu siuvineti kudiki ir tadar ta katyte blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 04 18, 18:05)
Noriu pasirodyti dabar siuvinėjamą paveiksliuką  blush2.gif  ax.gif

labai šiltos ir gražios spalvos 4u.gif , lauksim su nekantrumu pabaigos bigsmile.gif
ir kaip jums čia visoms taip greitai išeina siuvinėt g.gif gal ir naktimis "grūdat"?
Atsakyti
QUOTE(sonaciukas @ 2009 04 18, 18:26)

ir kaip jums čia visoms taip greitai išeina siuvinėt g.gif gal ir naktimis "grūdat"?

Iš dalies- taip. Nešuosi į naktinę pamainą, kad miegas taip neimtų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sonaciukas @ 2009 04 18, 19:26)
labai šiltos ir gražios spalvos 4u.gif , lauksim su nekantrumu pabaigos bigsmile.gif

Aš taip pat antrinu Florestinai drinks_cheers.gif nešuos į pamainas, nes jei nėra naktinio krūvio, tai išlaukt iki ryto, patikėkit (čia toms, kurios nedirba naktimis biggrin.gif biggrin.gif ) yra žiauriai sunku doh.gif doh.gif
Atsakyti
As tai siuvineju iki tol kol mama grysta is darbo 4u.gif
Na ji dirba vakarais israsineja zuvies saskaitas tai kol paraso tol siuvineju biggrin.gif
Atsakyti
o man tai geriausia dieną siuvinėjasi ,tai kai dirbu po pietų ,tai ryte visi darbai numesti ir siuvinėju kelias valandas blush2.gif 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 18 balandžio 2009 - 19:38
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 04 18, 17:43)
Na gerai tadar pati bandysiu daryti tik dabar siuvineju mikimauza kai galva pabaiksiu nufotografuosiu ir ikelsiu ir liks kunas  bigsmile.gif
O poto dar utriu siuvineti kudiki ir tadar ta katyte  blush2.gif

Na va, grįžo mama, mano katulis baisiai patiko tai mergytei. Mama sakė, kad nuskanuos tą schemą pirmadienį- tai grįžus iš darbo tau persiūsiu.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 04 18, 22:49)
Na va, grįžo mama, mano katulis baisiai patiko tai mergytei. Mama sakė, kad nuskanuos tą schemą pirmadienį- tai grįžus iš darbo tau persiūsiu.

Gerai stai kur siusti debeseliai1@gmail.com
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 04 18, 21:46)
Gerai stai kur siusti debeseliai1@gmail.com
blush2.gif

Įsidėjau į savo kontaktus, persiųsiu pirmadienį vakare.
Atsakyti
bigsmile.gif Dvi bigsmile.gif nerealiai gražu, o jau karoliukų galybė bigsmile.gif bigsmile.gif , būtinai pasirodyk įrėminus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
seniai bekisau nosi cia biggrin.gif siuvinejau.. ax.gif jau nedaug liko. Kai baigsiu, irgi ikelsiu cia. ax.gif Siaip labai fainas uzsiemimas, nemaniau kad tiek dziaugsmo suteiks bigsmile.gif . Bet auginant mazuti sunuti to laiko kaip sunku rasti, bet stengiuosi. smile.gif
Papildyta:
Mergaites,
noreciau tokio lankelio kaip pas ciole, gal kuri zinote ar kasiuluose.lt yra? ir koks geriausias/patogiausias? Dekui
Atsakyti
QUOTE(IgLi @ 2009 04 19, 09:56)
Mergaites,
noreciau tokio lankelio kaip pas ciole, gal kuri zinote ar kasiuluose.lt yra? ir koks geriausias/patogiausias? Dekui

Aš tokį tik mažesnio diametro pirkau būtent kasiuluose, bet ten visokių yra. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 19 balandžio 2009 - 11:18