Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 64 tema

QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 17, 09:28)
na iki kokių 15cm , parašiau į až. Ačiū 4u.gif

Jau issiunciau, tikiuosi kas nors tiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2009 04 17, 10:02)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  kiek nuostabiu naujų darbų  bigsmile.gif  bigsmile.gif
visom po balioniuka  4u.gif  4u.gif  4u.gif

"verkiau", su savo užsakymu iš kasiulai.lt kad nieko ten nesupratau... ir t.t.t...., užsakyma padariau 14d. o preke atnešė (paštu) 16 d.  blink.gif  paštas dirba nuostabiai  thumbup.gif  thumbup.gif

Oho kaip tau pasiseke, kad visad taip greitai viskas vyktu, neapsimoketu net kojos is namu iskelti lotuliukas.gif
Atsakyti
kokie puikus darbeliai thumbup.gif man tai metrika su vilkais thumbup.gif pati tikriausiai tokiu kaip vilkai neapsiimciau siuvineti... neturiu tiek kantrybes... nors ka gali zinoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 17, 09:28)
Gal kuri turite saulėgrąžos schemutę, reiktu mažytės, stilingos ir paprastutės?

Pasižiūrėk tarp ACU schemų - ten yra saulėgrąžų. Albumas tas pats. Tiesa, ten dar įmečiau kelias schemas, kad turėtum ką veikti lotuliukas.gif
Atsakyti
astulia , labai grazi porele ir sokoladinis tortas super skaniai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Brno @ 2009 04 17, 10:59)
Jau issiunciau, tikiuosi kas nors tiks smile.gif

bigsmile.gif Labai ačiū
QUOTE(Dvi @ 2009 04 17, 11:21)
Pasižiūrėk tarp ACU schemų - ten yra saulėgrąžų. Albumas tas pats. Tiesa, ten dar įmečiau kelias schemas, kad turėtum ką veikti  lotuliukas.gif

Pas save vieną Acu radau, bet schema prasta, einu pasidairysiu pas tave mirksiukas.gif
Atsakyti
ačiū labai visoms už pagyras aciuks.gif jau suku galvą, kuo nauju užsiimt smile.gif

QUOTE(etaeta @ 2009 04 16, 21:35)
labai grazu, tik as gal buciau pasparto nedejus, bet cia tik mano nuomone.  mirksiukas.gif  Visumoj labai liuks  thumbup.gif

žinok, aš irgi iš pradžių norėjau be pasporto, bet kad tada paveiksliukas kažko nesižiūrėjo schmoll.gif čia gali būti dėl to, kad rėmelių mažam miestely neperdidžiausias pasirinkimas, tai beveik niekas netiko pagal tokius atspalvius rolleyes.gif

QUOTE(Rne @ 2009 04 16, 21:51)
O man labiausiai vilkai wub.gif  wub.gif na sitaip graziai iremintas, ta ruda spalva labai jau labai ten tinka wub.gif  thumbup.gif

aš nė nesitikėjau, kad toks bus galutinis rezultatas, tiesiog iš naujo įsimylėjau tuos vilkus. dar norėjau juos mamai padovanot, bet MB neleido lotuliukas.gif lotuliukas.gif nori, kad pas mus namie kabotų biggrin.gif

QUOTE(amiyra @ 2009 04 17, 08:30)
Astulia darbai labai dailus smile.gif man labai patiko ta porele nematytas toks dar gal schema galima?

aš tau schemą galiu atsiųst, bet spalvas turėsi pati pasiderint, nes kitam forume mes tokį žaidimą žaidėm, tai tik pagal spalvų aprašymus siuvinėjom. bet pačią schemą turiu spalvotą, tai nebus labai sunku atsirinkt mirksiukas.gif tik parašyk, kur siųst 4u.gif
Atsakyti
Astulia,
labai meili porelė wub.gif

o pakabintą meškutį tik rožinėm kelnaitėm esu siuvinėjus ax.gif ax.gif
Atsakyti
Tėtis įrėmino mano paveikslėlį.

user posted image

Dabar sprendžiam klausimą, gal ir tą pasportą pridėti (čia jis buvo prie rėmelio), bet tada dalis paveikslo užsidengs.

user posted image

Šiaip čia dovana pusseserės dukrytei 5 gimtadienio proga. Būtų pasakę namie, kad mergytei reikia- tai ką nors vaikiškesnio būčiau parinkus. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 04 17, 13:09)
Tėtis įrėmino mano paveikslėlį.

žinok, man norėtųsi arba mažesnio rėmo, arba pasporto, nes juk šito paveikslo fonas visas išsiuvinėtas, tai tie tušti kraštai visai nesižiūri... 4u.gif na, bet čia mano tokia nuomonė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 04 17, 13:21)
žinok, man norėtųsi arba mažesnio rėmo, arba pasporto, nes juk šito paveikslo fonas visas išsiuvinėtas, tai tie tušti kraštai visai nesižiūri...  4u.gif  na, bet čia mano tokia nuomonė  4u.gif

Ne visas siuvinėtas, viršuje baltos vietos nesiuvinėtos. ax.gif Bet ačiū už nuomonę, man irgi su pasportu kažkaip gražiau.
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2009 04 17, 09:43)
Išsiunčiau  mirksiukas.gif

didelis ACIUKAS smile.gif
Papildyta:
Astulia mano emeilas amiyr1234@hotmail.com ACIU smile.gif

Florestina as deciau su pasportu man graziai taip smile.gif
Papildyta:
Astulia mano emeilas amiyr1234@hotmail.com ACIU smile.gif

Florestina as deciau su pasportu man graziai taip smile.gif
Atsakyti