Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 64 tema

QUOTE(Dew23 @ 2009 04 17, 09:03)
Noriu paklausti(atsiprašau,jei kvailai)-o kuo skiriasi Mill Hill karoliukai nuo tų ,kur paprastose parduotuvėse parduoda maišeliukuose?

spėju lygiai taip pat, kaip ir DMC siūlai nuo kokių tarybinių rusiškų siuvinėjimo siūlų 4u.gif Kokybė, geras vardas ir pan ax.gif
Atsakyti
Gal kuri turite saulėgrąžos schemutę, reiktu mažytės, stilingos ir paprastutės?
Atsakyti
Ruci jau ziogu grazumas smile.gif super ir spalvos liuks ......gal galima schemute i amiyr1234@hotmail.com

Astulia darbai labai dailus smile.gif man labai patiko ta porele nematytas toks dar gal schema galima?

o sempleris labai skaniai ziurisi as dar savo sepleriu neprisiruosiu iremint :/ o meskiukai man super as toki dabar pradedu siuvinet tik mano zalias bus ,nes neaisku ko drauge laukiasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 04 16, 20:15)
o čia mano pasidižiavimas  didis.gif

Oo, šitas pasididžiavimas tikra grožybė... wub.gif thumbup.gif Aš šiuo metu irgi su vilkų porele knebinėjuosi, jau į pabaigą pamažu, tikiuosi, rezultatas bus neblogas...
Atsakyti
Noriu paklausti(atsiprašau,jei kvailai)-o kuo skiriasi Mill Hill karoliukai nuo tų ,kur paprastose parduotuvėse parduoda maišeliukuose?

Mažesni, vienodesni, ženkliai mažesnėmis skylutėmis, dėl ko žymiai gražiau atrodo prisiųti. Pirmą darbą siuinėjau paprastais karoliukais, bet pabandžius Mill Hill į anuos daugiau net žiūrėti nenoriu. Rezultatas su MH žymiai geresnis.
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2009 04 17, 09:30)
gal galima schemute i amiyr1234@hotmail.com
Išsiunčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Astulia - na išties puikus Casey Buonaugurio dizainas... Tikru šokoladu dvelkia darbas thumbup.gif

Dvi iš esmės jau atsakė. Dar nuo savęs priedėčiau, kad sudėtinguose darbuose, kur karoliukai yra dalis dizaino, o ne šiaip papuošimas, reikalingas spalvų suderinamumas, atspalviai, t.p. Mill Hill spalvų paletė yra gan plati, kai tuo tarpu tie "paprasti" karoliukai būna "žali, mėlyni ar raudoni" bet ne kokių nors subtilesnių spalvų. Be to, tokių mažučių kaip Mill Hill Petite nerasi tarp tų "paprastųjų" karoliukų...

QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 17, 09:28)

Turiu kažką gan paprasto, berods iš Rico design. Bet namie rolleyes.gif Vakare pažiūrėsiu ir atsiųsiu. Jei vis dar reikia, primink e-mailą per až mirksiukas.gif
Atsakyti
Aišku,ačiū 4u.gif
Atsakyti
astulia Na jau darbeliu grazumelis thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
bigsmile.gif bigsmile.gif kiek nuostabiu naujų darbų bigsmile.gif bigsmile.gif
visom po balioniuka 4u.gif 4u.gif 4u.gif

"verkiau", su savo užsakymu iš kasiulai.lt kad nieko ten nesupratau... ir t.t.t...., užsakyma padariau 14d. o preke atnešė (paštu) 16 d. blink.gif paštas dirba nuostabiai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 17, 08:28)

Mazyte - cia mazdaug kokio dydzio? Nes turiu ivairiu, parasyk i kur siusti.
Atsakyti
QUOTE(Brno @ 2009 04 17, 10:16)
Mazyte - cia mazdaug kokio dydzio? Nes turiu ivairiu, parasyk i kur siusti.

na iki kokių 15cm , parašiau į až. Ačiū 4u.gif
Atsakyti