O mano vargšė gėlytė, kur žiedelius suskleidė ir suvyto, pasirodo įsodinta į kiminų gniužulą, visa supuvus ir t.t... Bet nieko, gal atsigaus, dabar persodinta sau reanimuojasi
Na ka,kadangi siandien paskutine akcijos diena tai kaip as galejau ja nepasinaudoti taigi nugriebiau didziaziede ruzava - tokios dar neturejau deja, dabar negalesiu parodyti foto, nes fotikas isveztas...O dar zinokit viena is nukainuotu prazydo pas mane gigantiskais ziedais taip pat baltuke dar viena leidzia sakele ir violetine taip pat Lorute, na kokios grazios tavo naujokes tu ziuriu jas griebi glebiais smagu tiek gelyciu parsivezti i namus
na visos labai grazios, bet jau karvyte tai pati graziausia
aisku kad priimsim, buryje smagiau o ikelti galit per www.radikal.ru labai lengva
uztat as nuvaziavus neradau, kiek suprantu tu paemei nieko, bus dar tu karvyciu
Buvau tik Akropoly Pasiemiau abi karvutes, rinkausi ilgai is ju Bet pasodinta i kazkokias durpes, tai reiks greit persodinti ryt ryte Galvojau paimt abi ir jums kuriai perleist viena, bet pabijojau, kad daug kur ju uzveze ir liksiu ant ledo su dviem karvytem O pinigeliai tai juk nesimeto Tikiuosi, kad maxima skaito musu plepesius ir jau pasistengia uzvezti pagal musu pageidavimus kazka
sveikutes seku sita temele jau senokai, bet nesu baisiai patyrus augintoja, nors orchidejas laaaabai myliu, ir turiu trejeta uzkabino pasisakyti sitas paveikslelis:) turiu tokia gelyte, tik ziedeliai siek tiek kitokie, jie isauga ant koteliu. kai visi ziedeliai nuzydejo, maziau kad gelytei jau sakes, nes tokia isdziuvus ji buvo, parudave lapukai(tokia gavau dovanu), bet neismeciau. o db ziuriu leidzia nauja ugliuka negaliu nesidziaugti ir nesidalinti savo dziaugsmu
sveikutes seku sita temele jau senokai, bet nesu baisiai patyrus augintoja, nors orchidejas laaaabai myliu, ir turiu trejeta uzkabino pasisakyti sitas paveikslelis:) turiu tokia gelyte, tik ziedeliai siek tiek kitokie, jie isauga ant koteliu. kai visi ziedeliai nuzydejo, maziau kad gelytei jau sakes, nes tokia isdziuvus ji buvo, parudave lapukai(tokia gavau dovanu), bet neismeciau. o db ziuriu leidzia nauja ugliuka negaliu nesidziaugti ir nesidalinti savo dziaugsmu