Sveikos tiesiogine prasme nusvaigau tokiuuus jusu grozius pamaciusi ir nusprendziau, kad as labai jau mazai turiu (nors statyt nelabai kur atrandu jau ) bet vis delto nors imk ir i Kauna lek ieskot
pasirodysiu ir as savas ..nieko blatno aisku, bet vis delto
QUOTE(tiesiog3 @ 2009 04 23, 16:37)
Grazios orchytes Ta apacioj geltona kokia faina Ziedlapiu forma nematyta.
Mademoisellee, aciu is tiesu tai tikrai matyta ji jums visoms, tik ji pas mane kazkiek atrofavosi, tiek spalvos, tiek formos atzvilgiu
va is arciau mano pasiketele
QUOTE(tiesiog3 @ 2009 04 23, 16:49)
Mademoisellee, aciu is tiesu tai tikrai matyta ji jums visoms, tik ji pas mane kazkiek atrofavosi, tiek spalvos, tiek formos atzvilgiu
dar kelios ...
dar kelios ...
Oho ir taip dar gali buti Sios geles man dar kol kas turi daug paslapciu
Na mane irgi nustebo, bet turejau dvi, ir tuo metu vykstant remontams, namie negyvenom, tai jos buvo apie pora menesiu kazkur nukistos, nelietos ..buvau jau nurasius, kad viskas, bet paziurejus radau prileista pas abi ziedynkociu
QUOTE(tiesiog3 @ 2009 04 23, 15:49)
na labai jau grazios visos tavo orchytes o sitos dvi nuotraukos tai viena ir ta pati gele?
QUOTE(tiesiog3 @ 2009 04 23, 16:37)
Sveikos tiesiogine prasme nusvaigau tokiuuus jusu grozius pamaciusi ir nusprendziau, kad as labai jau mazai turiu (nors statyt nelabai kur atrandu jau ) bet vis delto nors imk ir i Kauna lek ieskot
kokios grazios, labai patinka geltona
QUOTE(mikuotuke @ 2009 04 23, 16:26)
žinai, aš tavo vietoje keisčiau substratą iškart ir kuo greičiau, ir dezinfekuočiau vazonėlį užuot laisčius chemikalu gėlę
mes su Lorute važiuosim sakau, susitiksim ten ir draugiškai pešimės trise vos laikausi nevažiavus šiandien kitur, bet žinau, kad ryt tarp orchių pasivaikščiosiu
Papildyta:
kažkodėl noriu dar vienos karvytės kaip niekad
mes su Lorute važiuosim sakau, susitiksim ten ir draugiškai pešimės trise vos laikausi nevažiavus šiandien kitur, bet žinau, kad ryt tarp orchių pasivaikščiosiu
Papildyta:
kažkodėl noriu dar vienos karvytės kaip niekad
kaip niekada??? ei mikuotuke tu ju nori visada
beje, kalminos asortimentą su galimomis gėlėmis radau čia
http://www.kalmina.lt/LTas_va_z.html
yra ir tam tikrų orchidėjų
http://www.kalmina.lt/LTas_va_z.html
yra ir tam tikrų orchidėjų
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.