va, sudėjau ir aš gėlytes į vieną vietą
http://public.fotki....glyts/mano-gls/
QUOTE(axara @ 2009 04 23, 10:01)
tai ji ne kazkur salia onkologinio kliniku?
Oi as ne taip supratau
Ten salia onkologinio kliniku masinu aiksteles, reikia pries pat ta aikstele pasukti i kaire ir dar pavaziavus kairej pusej bus kazkoks plytu namas, tai va ten
As pati nebuvau, cia man taip nupasakojo kita forumiete
Pas mane SM durniuoja, tai matau foto, tai ne
QUOTE(Lorute @ 2009 04 23, 09:06)
Oi as ne taip supratau
Ten salia onkologinio kliniku masinu aiksteles, reikia pries pat ta aikstele pasukti i kaire ir dar pavaziavus kairej pusej bus kazkoks plytu namas, tai va ten
Lorute, aciu tau labai labai lekiu apsiziureti
QUOTE(Tina* @ 2009 04 23, 10:08)
Pas mane SM durniuoja, tai matau foto, tai ne
Man irgi kartais nerodo
Papildyta:
QUOTE(axara @ 2009 04 23, 10:09)
Oi tai lauksim naujienu Pranesk jei grazuoliu oncidiumu pamatysi, arba ta Ludisia raudonais lapais Ar siaip kazka neregeto uzmatysi
QUOTE(Lorute @ 2009 04 23, 09:43)
Vos nenumiriau pamacius koks tos vidurines grozis Kurioj maximoj cia tokiu groziu uzveze?
Cia Hyper Maximoj Nuvaziavau vakar kaip lunatine 22:30 pasiziureti gal bus kokiu orchyciu... ogi ziuriu stovi vienas stelazas jau prarinktas, o kitas visas pilnas nei viena gele nepaimta Pradejau ratais lakstyt apie ta stelaza galvoju kaip dabar isisrinkt tuo labiau kad as ju nedaug turejau tai norejosi prisirinkti ivairiu spalvu Isirinkau 5 paskui atmetimo budu pasilikau 3, o dabar gailiuosi kodel visu nepaemiau
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 04 23, 10:14)
Cia Hyper Maximoj Nuvaziavau vakar kaip lunatine 22:30 pasiziureti gal bus kokiu orchyciu... ogi ziuriu stovi vienas stelazas jau prarinktas, o kitas visas pilnas nei viena gele nepaimta Pradejau ratais lakstyt apie ta stelaza galvoju kaip dabar isisrinkt tuo labiau kad as ju nedaug turejau tai norejosi prisirinkti ivairiu spalvu Isirinkau 5 paskui atmetimo budu pasilikau 3, o dabar gailiuosi kodel visu nepaemiau
Ech kaip as tau baltai pavydziu Siandien jau neverta net vaziuoti, bus visos isrankiotos
Papildyta:
QUOTE(Raseliuke @ 2009 04 23, 10:05)
Labai labai grazios gelytes
QUOTE(Lorute @ 2009 04 23, 10:18)
Ech kaip as tau baltai pavydziu Siandien jau neverta net vaziuoti, bus visos isrankiotos
Manau dar ne velu, jei pastate geles tik pacioj darbo pabaigoj tai gal dar labai ju neprarinko... Bet reiketu paskubeti, nes per pietus bus zmoniu antpludis ir tikrai gali jau but isrinkta. O gal siandien dar viena stelaza atveze... Gal man reiketu per pietus nulekt
Man jau reik kuo toliau laikytis nuo tu maximu
QUOTE(Lorute @ 2009 04 23, 10:27)
Man jau reik kuo toliau laikytis nuo tu maximu
Aš irgi šiandien iki akropolio turėsiu progą nueiti, bet į hyper maximą, nors galėčiau, nevažiuosiu, nes jau gana, oi gana net ten tikrai yra tikimybė, kad kažką pamatysiu
QUOTE(mikuotuke @ 2009 04 23, 10:30)
Aš irgi šiandien iki akropolio turėsiu progą nueiti, bet į hyper maximą, nors galėčiau, nevažiuosiu, nes jau gana, oi gana net ten tikrai yra tikimybė, kad kažką pamatysiu
As tai mastau kaip iki Elektrenu nuvaziuot
labukas rytukas mergaites
ta antroji tai NEREALI, dar tokios idomios nesu macius
gal netycia demboriu pigiau yra???
visu labai grazios gelytes, esat saunuoles
LORUTE kaip mano karvyte???niekas nebyra?
QUOTE(Mademoisellee @ 2009 04 23, 09:32)
Sveikutes na ir as parodysiu savo vakar dienos akcijinius pirkinukus. Zinoma, cia gal ir nebus nieko ypatingo, bet tokiu as dar neturejau Neturiu dar orchiu plantaciju, bet jei uzsikresiu orchidomanijos visusu visko gali buti Pastebejau, kad mane traukia ant taskeliu ir bruksneliu
ta antroji tai NEREALI, dar tokios idomios nesu macius
QUOTE(axara @ 2009 04 23, 10:09)
gal netycia demboriu pigiau yra???
visu labai grazios gelytes, esat saunuoles
LORUTE kaip mano karvyte???niekas nebyra?