Kaunietėms:
Akropolio maximoj užmačiau bordo spalvos peloric formos falenopsių po 15,99 pati nusipirkau tik šviesiai gelsvos spalvos (berods paskutinį)...
QUOTE(Tessa_i.p. @ 2009 04 22, 14:05)
Kaunietėms:
Akropolio maximoj užmačiau bordo spalvos peloric formos falenopsių po 15,99 pati nusipirkau tik šviesiai gelsvos spalvos (berods paskutinį)...
fotke prasom ideti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 04 22, 14:01)
tą geltoną cimbą tikrai mačiau onkologiniam seniau- vienas prie vieno, bet aišku, naivu tikėtis kad jis bus rūšinis
Mergaites, paemiau karvyte is akropolio, nesakykit kad niekas neperpirksit jos is manes Tuoj nuotraukytes imesiu
Papildyta:
2 ziedkociai, is paziuros labai sveikos saknys, neperlaistyta. Kainyte 15,99
Papildyta:
QUOTE(Lorute @ 2009 04 22, 14:29)
Mergaites, paemiau karvyte is akropolio, nesakykit kad niekas neperpirksit jos is manes Tuoj nuotraukytes imesiu
Papildyta:
Papildyta:
jau kokia fainulka
QUOTE(agnir @ 2009 04 22, 14:36)
jau kokia fainulka
Tikrai grazute Tikiuosi kazkuri kauniete perims ja is manes Jei ne, tai ka... auginsiu dvi
[quote=Lorute,2009 04 22, 14:29]
ką dar gražaus matei?
ką dar gražaus matei?
[quote=pabirze,2009 04 22, 14:48]
ką dar gražaus matei?
[/quote]
Maciau ryskiai geltona su ryskiai ruzavu vidureliu. Tikrai labai grazi, siek tiek smulkesniu ziedeliu. Dar peloric tipo bordinesm gundziausia bet atsilaikiau Siaip pastebejau, kad visos gelytes labai sevikos Dauguma su dviem ziedkociais
ką dar gražaus matei?
[/quote]
Maciau ryskiai geltona su ryskiai ruzavu vidureliu. Tikrai labai grazi, siek tiek smulkesniu ziedeliu. Dar peloric tipo bordinesm gundziausia bet atsilaikiau Siaip pastebejau, kad visos gelytes labai sevikos Dauguma su dviem ziedkociais
Papildyta:
Papildyta:
as visai noreciau jeigu palaikytum iki 5dn nes dabar as ne Kaune
Kokias trasas naudojate orchidejom???
Man patare pirkti tokias violetiniam buteliuke, tik nezinau ar jos tikrai geros, gal jus ka patartumet
Man patare pirkti tokias violetiniam buteliuke, tik nezinau ar jos tikrai geros, gal jus ka patartumet
mikuotuke,smagu ,kad ne man vienai ''orchidlige''progresuoja... ,o is tu nuotraukyciu,tai isimylejau cimbi-balta,ziedais kaip kekes idomu,kaip ilgai naujutei uzteks valios daugiau nebepirkti????? manau,reiketu parduotuves kilometro spinduliu lenkti[bent jau man] nauju foto mazoka
QUOTE(naujute @ 2009 04 22, 14:09)
fotke prasom ideti
Kai grįšiu iš darbo - įdėsiu
Gražuolė
QUOTE(Lorute @ 2009 04 22, 14:52)
Va ir aš galiu pritarti, kad naujai atvežtos ir sveikos gėlytės ir besirenkančių jas buvo nemažai