Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų, jų reikmenų pirkimo bei gyrimosi tema

siandien pasilaiciu maximoj maciau laaaaabai labai graziu falenopsiu, balti su roziniais margais viduriukais, labai dideli! sakeliu po 7, ir kiekviena zydinti! ziedai didelis, vazonai didelis, saknys graziausios. tiesa, kainos irgi nemazos, po 69.00lt bet augalais fantastiski. ir jei sitoj mazoj maximukej yra, ko gero situ gelyciu bus ir didziosiose.

ar esat kas tokias brangias gelytes pirke,apsimoka?
Atsakyti
QUOTE(as_rutak @ 2009 04 21, 22:10)
nebuvo zydinciu, bet aplamai senukuose kokios tragiskos geles... kai kurios nukainuotos atrodo geriau nei tos brangiosios... karocia kur man vyras nupirko nukainuota Miltonija uz 4 litus tai ten nu prisiekiu lygiai tokios pacios bukles kainuoja 29.90 siaubas kazkoks vos nenugriuvau kai pamaciau doh.gif  doh.gif  doh.gif ,

blink.gif pritariu g.gif is tikruju senukuose geles tai ir vaizdas, ir kaina blink.gif schmoll.gif depresija varo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 04 21, 20:11)
gal aš klystu, bet šiuo metų laiku su žydinčiu nelabai gali pasisekti, nebent iš kur nors specialiai pražydintą atvežtų  unsure.gif

sakai,mikuotuke, dabar ne zydejimo metas? g.gif
Papildyta:
QUOTE(rokinuke @ 2009 04 21, 20:42)
siandien pasilaiciu maximoj maciau laaaaabai labai graziu falenopsiu, balti su roziniais margais viduriukais, labai dideli! sakeliu po 7, ir kiekviena zydinti! ziedai didelis, vazonai didelis, saknys graziausios. tiesa, kainos irgi nemazos, po 69.00lt bet augalais fantastiski. ir jei sitoj mazoj maximukej yra, ko gero situ gelyciu bus ir didziosiose.

ar esat kas tokias brangias gelytes pirke,apsimoka?

esu pirkusi pora tokiu dideliu, taciau abu buvo beveik perzydeje ir nukainuoti, vienas ju dabar pas mane prazydo baltais gigantiskais ziedais bigsmile.gif kiek pastebejau tai tie didieji phal paprastai buna labai sveiki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2009 04 21, 22:45)
sakai,mikuotuke, dabar ne zydejimo metas?  g.gif
Papildyta:

esu pirkusi pora tokiu dideliu, taciau abu buvo beveik perzydeje ir nukainuoti, vienas ju dabar pas mane prazydo baltais gigantiskais ziedais  bigsmile.gif kiek pastebejau tai tie didieji phal paprastai buna labai sveiki  smile.gif

is tiesu didieji phal buna labai sveiki thumbup.gif as pati pirkau nuzydejusi nukainuota vos uz 10 Lt,bet saknys super thumbup.gif bigsmile.gif laukiu dabar nauju zieduku blush2.gif
Atsakyti
Labas rytelis,
na va , aplankiau ir Lenkijos (tik Suvalkų) gėlių parduotuves- karvytės neradau sau. biggrin.gif Aplamai kainos tai ten prekybcentriuose už tokio dydžio kaip Maximoj buvo su akcija phalenopsis tai 20-25zl (tik ten ne akcija , o normali eilinė kaina biggrin.gif ), o gėlių parduovėse po 30-40zl. Tas miestukas nelabai didelis, (kaip kokia Jonava), sakau , nuvažiavus kur į didesnį miestą pasirinkimas aišku būtų didesnis, bet ar verta tempti tokį kelią? g.gif g.gif g.gif Nors mačiau informacija ant polietileninio įpokavimo - užauginta Lenkijoje . Va įdomu, kiek jų bazėse kainuotų? g.gif

Tiesa, o Rimi Kaune Viešnagės radau labai sveikų phalenopsių po 19,99lt ir pasičiupau sau vieną skaisčiai raudoną wub.gif . Visi augalai atrodė kelis kartus sveikesni nei maximiniai.
Primenu, kad jei važiuotumėt į Megą šiandien , tai Rimi gautumėt 40 procentų akciją pramoninėms prekėms. Kažin, ar ir augalams taiko? bigsmile.gif
Geros dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 04 21, 21:43)
blink.gif pritariu  g.gif is tikruju senukuose geles tai ir vaizdas, ir kaina  blink.gif  schmoll.gif  depresija varo  unsure.gif

pritariu doh.gif schmoll.gif

QUOTE(snickers @ 2009 04 22, 07:23)
Labas rytelis,
na va , aplankiau ir Lenkijos (tik Suvalkų) gėlių parduotuves- karvytės neradau sau.  biggrin.gif Aplamai kainos tai ten prekybcentriuose už tokio dydžio kaip Maximoj buvo su akcija phalenopsis tai 20-25zl (tik ten ne akcija , o normali eilinė kaina biggrin.gif ), o gėlių parduovėse po 30-40zl. Tas miestukas nelabai didelis, (kaip kokia Jonava), sakau , nuvažiavus kur į didesnį miestą pasirinkimas aišku būtų didesnis, bet ar verta tempti tokį kelią? g.gif  g.gif  g.gif Nors mačiau informacija ant polietileninio įpokavimo - užauginta Lenkijoje . Va įdomu, kiek jų bazėse kainuotų? g.gif

Tiesa, o Rimi Kaune Viešnagės radau labai sveikų phalenopsių po 19,99lt ir pasičiupau sau vieną skaisčiai raudoną wub.gif . Visi augalai atrodė kelis kartus sveikesni nei maximiniai.
Primenu, kad jei važiuotumėt į Megą šiandien , tai Rimi gautumėt 40 procentų akciją pramoninėms prekėms. Kažin, ar ir augalams taiko? bigsmile.gif
Geros dienos 4u.gif

Ačiū už info, įdomu kainas palyginti g.gif o tavo pirktas skaisčiai raudonas falenopsis - ar ta spalva nors kiek alyvinio atspalvio turi, ar grynai raudona, nes labai suintrigavo? blink.gif
gal foto įdėk, bo visą dieną dabar galvosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 04 22, 08:24)
gal foto įdėk, bo visą dieną dabar galvosiu  lotuliukas.gif

taip taip, foto butu labai gerai bigsmile.gif as taip pat labai noreciau raudono phal, deja visada visi kazkiek panasus i bordo atspalvi vistik turi ta alyvini atspalvi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2009 04 21, 21:45)
esu pirkusi pora tokiu dideliu, taciau abu buvo beveik perzydeje ir nukainuoti, vienas ju dabar pas mane prazydo baltais gigantiskais ziedais  bigsmile.gif  kiek pastebejau tai tie didieji phal paprastai buna labai sveiki  smile.gif

Deja as taip negaleciau pasakyti. Gavau is draugo dideli falenopsi dovanu - jis nebuvo sveikas schmoll.gif Saknys papuvusios, papelijusios. Jis numete ne viena pumpuriuka pas mane ir net lapai buvo pradeje vysti, bet tai galejo atsitikti ir del to, kad draugas per lauka neuzdengta pernese. Ar falenopsis sveikas, priklauso nuo transportavimo ir auginimo parduotuveje salygu. Maniskis buvo ziauriai perlietas, nors pirktas geliu parduotvej, del to ir saknys baisios buvo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(snickers @ 2009 04 22, 06:23)
Labas rytelis,
na va , aplankiau ir Lenkijos (tik Suvalkų) gėlių parduotuves- karvytės neradau sau.  biggrin.gif Aplamai kainos tai ten prekybcentriuose už tokio dydžio kaip Maximoj buvo su akcija phalenopsis tai 20-25zl (tik ten ne akcija , o normali eilinė kaina biggrin.gif ), o gėlių parduovėse po 30-40zl. Tas miestukas nelabai didelis, (kaip kokia Jonava), sakau , nuvažiavus kur į didesnį miestą pasirinkimas aišku būtų didesnis, bet ar verta tempti tokį kelią? g.gif  g.gif  g.gif Nors mačiau informacija ant polietileninio įpokavimo - užauginta Lenkijoje . Va įdomu, kiek jų bazėse kainuotų? g.gif

As buvau Varsuvoj dideliam prekybos centre. Aisku isivaizdavau, kaip parsivesiu grazuole orchideja namo bigsmile.gif Bet deja, nei parduotuvej tokioj kaip Maxima, nei geliu parduotuvej nei vienos orchidejos nemaciau. Pagalvojau, kad gal nera pas juos jos tokios populiarios g.gif

Mano gelytes pagaliau pavasari pajuto bigsmile.gif Ziedus skleidzia nerealiu greiciu, visos naujas saknis augina. Pas viena falenopsi per dvi savaites islindo penkios naujos saknys bigsmile.gif Tikiuosi ir ziedstiebiu neteks ilgai laukti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pandora: 22 balandžio 2009 - 09:17
QUOTE(Pandora @ 2009 04 22, 09:13)
Deja as taip negaleciau pasakyti. Gavau is draugo dideli falenopsi dovanu - jis nebuvo sveikas  schmoll.gif Saknys papuvusios, papelijusios. Jis numete ne viena pumpuriuka pas mane ir net lapai buvo pradeje vysti, bet tai galejo atsitikti ir del to, kad draugas per lauka neuzdengta pernese. Ar falenopsis sveikas, priklauso nuo transportavimo ir auginimo parduotuveje salygu. Maniskis buvo ziauriai perlietas, nors pirktas geliu parduotvej, del to ir saknys baisios buvo  doh.gif
aknys  bigsmile.gif Tikiuosi ir ziedstiebiu neteks ilgai laukti  rolleyes.gif

na taip supudytas tai jau kitas reikalas, juk bet kokio sveikumo phal imanoma supudyti, o ziedus ir numete todel, jei saknys supuvusios - ne kitaip. na o as apie tuos didziuosius phal sakiau,jog sveiki, turedama omeny, jog jie paprastai buna gyvinbigesni, stipresni augalai nei tie mazesni smile.gif
Atsakyti
Atsiprašau, kad pricitavau su nuotraukomis, ale labai noriu parodyti mano naujoko spalvą mikuotukei. Tai va jis toks, dydis toks pats, kaip pas daivuteklp, tik žiedstiebiai su žiedais pas visus buvo po du thumbup.gif . Spalvų irgi buvo visokių, aš čiupau tą raudonąjį. blush2.gif :mirksiukas:tik gal švieselesnis kažkiek . Jei nenubyrės sulauksiu 15 žiedelių iš viso per abu žiedstiebius. ax.gif Mokėjau 19,99lt.

QUOTE(daivuteklp @ 2009 04 16, 12:29)
user posted image                         

QUOTE(naujute @ 2009 04 16, 12:44)
pagooglinus va tokius vaizdelius ismeta
user posted image
bet kazin ar tai vardinis phalikas, gal tiesiog augintojo pavadinimas???cia jau profes gal atsakys, nors kartais galima uztikti maximose vardiniu gelyciu uzsleptu  g.gif  ax.gif

Turbūt mano naujoko spalva panašesnė į šito (daivuteklp turi man rodos ryškesnį). Arba toks pats, arba labai artimas šitam. blush-anim-cl.gif2:Daug nuo apšvietimo priklauso.

QUOTE(Lorute @ 2009 04 20, 13:29)
Cia biski didesnis uz miniuka uz 18 Lt

user posted image

user posted image

Spalvų tikrai buvo visokių, buvo ir kaip šitas midi tik čiut didesnis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snickers: 22 balandžio 2009 - 10:03
snickers, o kur sitas rimi yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2009 04 22, 09:34)
na taip supudytas tai jau kitas reikalas, juk bet kokio sveikumo phal imanoma supudyti, o ziedus ir numete todel, jei saknys supuvusios - ne kitaip. na o as apie tuos didziuosius phal sakiau,jog sveiki, turedama omeny, jog jie paprastai buna gyvinbigesni, stipresni augalai nei tie mazesni  smile.gif

O manoji labai lepi doh.gif Savaitgali buvau isvaziavus. Nepalaisciau. Grizus radau du geltonus lapus unsure.gif Dar jokiai kitai nebuvo lapai pagelte. Jau visas menesis nepavyksta man su ja susidraugauti doh.gif
Atsakyti