Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų, jų reikmenų pirkimo bei gyrimosi tema

Na ir groziai cia Jusu gelyciu,kur idejot,ligoniukes,mielosios lotuliukas.gif thumbup.gif
ir as susikuriau albumeli.. 4u.gif tongue.gif vat manosios pavargeles ir ne tik biggrin.gif
http://public.fotki....em/orchidejos-/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...Lelyte...: 21 balandžio 2009 - 13:48
QUOTE(mikuotuke @ 2009 04 21, 11:28)
s!ma, tiesa, tavo oncidukas jau beveik nužydėjo  ax.gif  pradėjo man miegančiai ant galvos barstyti žiedelius  lotuliukas.gif  reiks kirpti žiedstiebį, kai nubirs, ir komandiruoti į balkoną visai vasarai  ax.gif

Svarbu dar spėjai pasidžiaugti gėlyte su žiedeliais biggrin.gif
Aš irgi norėčiau išnešti vasarai į balkoną, bet kad jis įstiklintas ir dar pietų pusėje doh.gif Kepykla ten būna, kai saulė pakaitina. Jaučiu cimbiui tas karštis irgi nėra gerai.
Atsakyti
QUOTE(s!ma @ 2009 04 21, 15:26)
Svarbu dar spėjai pasidžiaugti gėlyte su žiedeliais  biggrin.gif
Aš irgi norėčiau išnešti vasarai į balkoną, bet kad jis įstiklintas ir dar pietų pusėje  doh.gif  Kepykla ten būna, kai saulė pakaitina. Jaučiu cimbiui tas karštis irgi nėra gerai.

matai, jei yra natūralus pavėsis, pavasarį viskas ok, galima laikyti balkone, o vasarą pavėsis + nuolatinis vėdinimas, kad nestovėtų karštis mirksiukas.gif o vasarą jei dar yra galimybė, gali į lauką išnešti mirksiukas.gif tik pratinti prie temperatūros pokyčių jau dabar galima ax.gif
Prieš saulę balkone šiandien 35 laipsniai, bet pavėsyje tik 22, tad viskas ok mirksiukas.gif
Atsakyti
bigsmile.gif bigsmile.gif merginos graziu gelyciu nuotraukyciu imete thumbup.gif 4u.gif del vandu issiaiskinau,o katlejas kur perkat g.gif 4u.gif oranzines ipatingai noriu rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(...Lelyte... @ 2009 04 21, 14:46)
Na ir groziai cia Jusu gelyciu,kur idejot,ligoniukes,mielosios  lotuliukas.gif  thumbup.gif
ir as susikuriau albumeli..  4u.gif  tongue.gif  vat manosios pavargeles ir ne tik  biggrin.gif
http://public.fotki....em/orchidejos-/

fainuoliskos gelytesuser posted image
Atsakyti
Nu jau Pramones Maxima tuscia. doh.gif Kelios baltos orchidejos padetos. Pagrinde lauko augalai dabar karaliauja.
Atsakyti
Tina, iš anos temos partempiu klaustuką - o ką iš užsakomų orchidėjų jau nusižiūrėjai? ax.gif wub.gif pirksi? mirksiukas.gif
man kažkaip norėtųsi pabandyti jėgas orchipako auginime, jei sako, kad gali augalai neišgyventi g.gif vien sportinis interesas doh.gif
gal netyčia žinotum, ten tie 5 vnt. turi būti vienodų egzempliorių būtinai, ar maišytų galima? Skirtingų rūšių? unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Nu ir grazuoliu cia pridejot bigsmile.gif As jau kelias savaites nebuvau uzsukus i jokia parduotuve orchideju paziureti, bet siandien nesusilaikiau. Uzsukau i Akropolio Maxima. Buvo tikrai graziu ir puikaus stovio falenopsiu. Jiems vis dar taikoma nuolaida. Vieno balto su skaisciai ruzavu viduriuku vos susilaikiau nenusipirkus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 04 21, 18:55)
Tina, iš anos temos partempiu klaustuką - o ką iš užsakomų orchidėjų jau nusižiūrėjai? ax.gif  wub.gif  pirksi?  mirksiukas.gif
man kažkaip norėtųsi pabandyti jėgas orchipako auginime, jei sako, kad gali augalai neišgyventi  g.gif  vien sportinis interesas  doh.gif
gal netyčia žinotum, ten tie 5 vnt. turi būti vienodų egzempliorių būtinai, ar maišytų galima? Skirtingų rūšių?  unsure.gif

Man ten irgi fainu yra, tik vokiskai nieko nesuprantu doh.gif Kur ten kokio dydzio tos geles ir tt doh.gif
Atsakyti
naujiena! megoj kur geliu parduotuve yra kampe yra cimbas ruzavas, deja be kainos g.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 04 21, 18:55)
Tina, iš anos temos partempiu klaustuką - o ką iš užsakomų orchidėjų jau nusižiūrėjai? ax.gif  wub.gif  pirksi?  mirksiukas.gif
man kažkaip norėtųsi pabandyti jėgas orchipako auginime, jei sako, kad gali augalai neišgyventi  g.gif  vien sportinis interesas  doh.gif
gal netyčia žinotum, ten tie 5 vnt. turi būti vienodų egzempliorių būtinai, ar maišytų galima? Skirtingų rūšių?  unsure.gif

Orchipake vienodi augaliukai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pandora @ 2009 04 21, 18:24)
Sveikutes  4u.gif
Nu ir grazuoliu cia pridejot  bigsmile.gif As jau kelias savaites nebuvau uzsukus i jokia parduotuve orchideju paziureti, bet siandien nesusilaikiau. Uzsukau i Akropolio Maxima. Buvo tikrai graziu ir puikaus stovio falenopsiu. Jiems vis dar taikoma nuolaida. Vieno balto su skaisciai ruzavu viduriuku vos susilaikiau nenusipirkus  doh.gif

as su tomis nuolaidomis nebesuprantu visai, ta kaina jie keicia ir keicia, viena diena yra nuolaida, kita jau nebe, dar kita nueini ziuri jau yra ta nuolaida...be to, kaip taip gali skirtis skirtingose maximose, nes ne visur ta akcija? g.gif
Atsakyti