lorute,na ir grazios naujokes simre aciu uz info,ieskosiu
QUOTE(axara @ 2009 04 20, 18:40)
Lorute, grazus naujokai, pats graziausias tas midi, o jei dar kada kur pamatytum tokia kaip savo pramones maximoj pirkai ta sviesia, ne midi o normalaus dydzio butinai parasyk
Aciukas Butinai pranesiu jei ka uzmatysiu
Ir aciu visoms uz gerus zodelius mano naujokems
uf, pavyko prisijungti...
kas balkone laikote augalus, cimbus ir kitas gėrybes, neškit kambarin, nes praneša iki -7 laipsnių šalčio!
kas balkone laikote augalus, cimbus ir kitas gėrybes, neškit kambarin, nes praneša iki -7 laipsnių šalčio!
Nu va kaip gerai, mikuotukė jau pranešė
Bet ir rūpestingumas
Bet ir rūpestingumas
naujute,o jau gelyciu grozis ,cimbis pacios prazydintas?
Toki pat cimbuka kaip naujutes maciau geliu bazej siandien. Ejau ejau ratais, bet siaip ne taip atsispyriau. Nuostabus grozis
naujute, man atrodo neiseina pakeisti nuotrauku eiles tam albume.pas mane kai albumas yra,tai kai nuotraukas norejau is eiles sugrupuot,tai tryniau ir is naujo keliau.
kvailas kalusimas,bet phal ir tai galioja?kuo skiriasi keikis nuo vaiku?ta prasme augimo prasme gal
merginos,turiu toki klausima.siandien ejau pro "dvasnas" na,leisgyves ir uzmaciau toki phalika pas kuri ant ziedkociu lapai auga tikrai ten ne keikiai.tai paprasti lapai,kaip butu akute,tai vietoj jos lapas didelis,bet be saknu.ar taip buna? taip pakopomis uzauge jie po du lapus buna taip?
QUOTE(Šilingė @ 2009 04 20, 20:23)
Vaikai tai ne keikiai Keikiai auga ant stiebo, o vaikai iš pašaknų, nepainiok Šitems den. nereikia ir vėsos, jie kitaip auginami, aš galvojau, kad apie nobile tipo kalbi
kvailas kalusimas,bet phal ir tai galioja?kuo skiriasi keikis nuo vaiku?ta prasme augimo prasme gal
merginos,turiu toki klausima.siandien ejau pro "dvasnas" na,leisgyves ir uzmaciau toki phalika pas kuri ant ziedkociu lapai auga tikrai ten ne keikiai.tai paprasti lapai,kaip butu akute,tai vietoj jos lapas didelis,bet be saknu.ar taip buna? taip pakopomis uzauge jie po du lapus buna taip?
QUOTE(inerga @ 2009 04 20, 22:04)
naujute, man atrodo neiseina pakeisti nuotrauku eiles tam albume.pas mane kai albumas yra,tai kai nuotraukas norejau is eiles sugrupuot,tai tryniau ir is naujo keliau.
Tai būna,kad po pirma lapai,o paskuj šaknis išleidžia. Bent jau aš esu mačius tokių phalikų būtent su keikiais. Gal ten ir buvo keikiukai,tik dar šakneles išleis laikui bėgant.
QUOTE(mocha @ 2009 04 20, 22:26)
Tai būna,kad po pirma lapai,o paskuj šaknis išleidžia. Bent jau aš esu mačius tokių phalikų būtent su keikiais. Gal ten ir buvo keikiukai,tik dar šakneles išleis laikui bėgant.
ot tai velnias...as nepagalvojau.maniau jie jau lapas toks didelis ir saknu dar nera,tai ir nebus ir kad jis tik siaip isauges,gal rusis kokia kita.paziurejau ir nuejau
QUOTE(inerga @ 2009 04 20, 22:38)
ot tai velnias...as nepagalvojau.maniau jie jau lapas toks didelis ir saknu dar nera,tai ir nebus ir kad jis tik siaip isauges,gal rusis kokia kita.paziurejau ir nuejau
nu negaliu tvirtint,kad ten keikis ir buvo,bet čia tik mano spėlionė viso labo
Labas rytas
Ant dendrobium nobile stiebų, kurie neseniai nužydėjo, pastebėjau žalius, besiruošiančius "sprogti" gumbiukus ar tik nesiruošia jis man dar ir keikių pasiūlyti
Ant dendrobium nobile stiebų, kurie neseniai nužydėjo, pastebėjau žalius, besiruošiančius "sprogti" gumbiukus ar tik nesiruošia jis man dar ir keikių pasiūlyti
Kažką nujaučiu, oi nujaučiu turbūt panos medžioja....
tad prašom forumą nuspalvinti savo gražiomis foto!
ar niekieno gėlytės nesušalo? man teks tempti savo poną sunkenybę cimbidį į balkoną atgal, nes naktį bijojau, kad sušals, nakvojo kambary
Papildyta:
simre, radau schilleriana dar vis dvejoji, ar užsisakyti?
http://www.roellke-orchideen.de/
prie faenopsių, trečias jų puslapis
tad prašom forumą nuspalvinti savo gražiomis foto!
ar niekieno gėlytės nesušalo? man teks tempti savo poną sunkenybę cimbidį į balkoną atgal, nes naktį bijojau, kad sušals, nakvojo kambary
Papildyta:
simre, radau schilleriana dar vis dvejoji, ar užsisakyti?
http://www.roellke-orchideen.de/
prie faenopsių, trečias jų puslapis