Mergaites, aciu uz grazius zodelius
O sakykit, is tu keikiu ir isauga miniukai?
p.s. o ar buna miniukams pirkti vazoneliu permatomu mazu?na,kad tarkim ir keiki dbar i ka sodinti?
[/quote]
jau yra: kol kas maziausias 9 cm, bus ir mazesniu:
http://www.orchidejo...php?id=36&cid=2
Buvau Aleksoto Maximoj- vienos dvasnos ryte stovėjo- nieko įdomaus. Užtai gerą vazoną stiklinį su įstatomu plastmasiniu nusipirkau Floralitoj.
Ryt planuoju važiuot į Suvalkus, užsuksiu ir į gėlių parduotuves- pažiūrėsiu, po kiek orchidėjos pas lenkus .
Ryt planuoju važiuot į Suvalkus, užsuksiu ir į gėlių parduotuves- pažiūrėsiu, po kiek orchidėjos pas lenkus .
QUOTE(Lorute @ 2009 04 20, 13:29)
Na as jau is Karmelitos Nieko labai superinio nemaciau, tiesa vandos nuostabios po 220 lt, visokiausiu spalvu, bet man neikandamos. O nukainotos po 50 Lt melynos ir viena zalia. Jau visai nuvytusiais ziedeliais, tisa ta zalia dar visai geram stovyje. Labai grazu cimba sviesiai ruzava maciau su dviem ziedkoziais ir daug bulviu. Dickis toks. Phalaenopsiu kainos dideles, o pasirinkimas visiskai eilinis kaip maximoj per ispardavimus. Nieko ipatingo. Miniuku violetiniu daug uzversta po 13 Lt, bet ziedeliai vargani tokie, tikriausiai i pabaiga. Man pasirode gerokai perlaistyti, bet viena pasiemiau. O dar buvo po 18 Lt tokie biski didesni uz miniukus, ivairiu spalvyciu. Na idedu nuotraukas savo pirkiniu
Cia miniukas uz 13 Lt mazulytis violetinis
Cia miniukas uz 13 Lt mazulytis violetinis
tikrai grazus pirkinukai
dabar as susiainiojau ... maniski ten pat pirko maniski velykuti, na pamenat toki geltona ir mokejo 18lt tai mastau gal cia ne miniukas o midukas ? kaip atskirti juos??? nes man asmeniskai tai jis tikrai mazas atrodo, bet gal dar mazesniu yra?
QUOTE(skm @ 2009 04 20, 15:42)
o,aciu.zinosiu.
QUOTE(snickers @ 2009 04 20, 15:49)
vienos dvasnos ryte stovėjo- nieko įdomaus.
dvasnos
[quote=skm,2009 04 20, 15:42]
p.s. o ar buna miniukams pirkti vazoneliu permatomu mazu?na,kad tarkim ir keiki dbar i ka sodinti?
[/quote]
[/quote]
Nu tu *****, už 15cm diametro plastmasinį vazoniuką iš manęs nuplėšė 4lt , o čia 1,5lt. Išvada- durnių ir bažnyčioj muša .
[/quote]
[/quote]
Nu tu *****, už 15cm diametro plastmasinį vazoniuką iš manęs nuplėšė 4lt , o čia 1,5lt. Išvada- durnių ir bažnyčioj muša .
Žinau, kad barsit, ale persodinau savo didįjį baltąjį phalenopsį neiškedenusi šaknų. Ta prasme, kaip tos šaknys ten suaugusios buvo per visą vazonėlį, raizgalynė tooooooookia, kad pati nesitikėjau: per apačią išlindusios jaunos šaknelės per kiekvieną skylutę po 2-5cm (kaip aš iki to nemačiau), o iškėlus šiaip ne taip , iki centro pro šaknis prasibraut niekaip negalėjau, nebent laužyt šonines/ kraštines- tiesiog vazonėlio formos šaknų knibždėlynas kaip siūlų kamuolys. O tos šaknys juk nesilanksto, juk tokios mėsingos , į kurią pusę išaugo, į tą ir augs, nepasuksi taip lengai.
Pakrapščiau link vidurio vienoj vietoj, nieko šlapio/išgedusio/supuvusio neradau, šaknų forma sidabriškai žalsva, todėl nusprendžiau, kad arba turės pasitenkinti didesniu vazonėliu arba šakės .
Užtai violetinį kai sodinau- širdis verkė: visai bešaknis . Ale tokią šaknikę atseit orinę 5cm žemyn nuleidau ir pakasiau po tuo EKSTRA- kas bus tas. Žiūrėsim už kokios savaitės, jei nudžiovins žiedstiebį su keliais mažyčias pumpurais- nepatiko reanimacija maniškė .
Pakrapščiau link vidurio vienoj vietoj, nieko šlapio/išgedusio/supuvusio neradau, šaknų forma sidabriškai žalsva, todėl nusprendžiau, kad arba turės pasitenkinti didesniu vazonėliu arba šakės .
Užtai violetinį kai sodinau- širdis verkė: visai bešaknis . Ale tokią šaknikę atseit orinę 5cm žemyn nuleidau ir pakasiau po tuo EKSTRA- kas bus tas. Žiūrėsim už kokios savaitės, jei nudžiovins žiedstiebį su keliais mažyčias pumpurais- nepatiko reanimacija maniškė .
aciu MIKUOTUKEI uz pagalba
susikuriau savo albumeli, galit pasizvalgyti
http://public.fotki....aujute/gelytes/
dar noriu paklausti, kaip pakeisti nuotrauku eiliskuma???nes ne visas is eiles sudejau
dar noriu paklausti, kaip pakeisti nuotrauku eiliskuma???nes ne visas is eiles sudejau
QUOTE(naujute @ 2009 04 20, 16:09)
tikrai grazus pirkinukai
dabar as susiainiojau ... maniski ten pat pirko maniski velykuti, na pamenat toki geltona ir mokejo 18lt tai mastau gal cia ne miniukas o midukas ? kaip atskirti juos??? nes man asmeniskai tai jis tikrai mazas atrodo, bet gal dar mazesniu yra?
Na as ten dar idejau nuotrauka kaip jie atrodo salia iprastinio falenopsio Gali mazdaug palyginti ir tu, matysi ka ten turi
Pamatavau, kad miniuko vazonelio skersmuo apacioje 4 cm, o to midi - 6,5 cm
Papildyta:
QUOTE(naujute @ 2009 04 20, 17:19)
aciu MIKUOTUKEI uz pagalba
Labai grazios tavo gelytes, bet tas mazulytis ne miniukas Ten kaip pas mane tas midi
QUOTE(Lorute @ 2009 04 20, 17:56)
Labai grazios tavo gelytes, bet tas mazulytis ne miniukas Ten kaip pas mane tas midi
man irgi taip atrodo, nes mokejo 18lt uz ji, o beto ir vazonelis siek tiek didesnis, negul pvz senuku miniuku, tada labai atsiprasau visu, kad suklaidinau, ir pati susiklaidinau
QUOTE(mikuotuke @ 2009 04 20, 12:30)
Nelaiku palaistei Būtų pastovėjęs sausai ir vėsiai - gal būtų žiedai
QUOTE(Lorute @ 2009 04 20, 13:29)
Žalia vanda Įdomu...
O šitokį panašų į midi turiu įprasto dydžio. Kas smagiausia - kvepiantis
QUOTE(snickers @ 2009 04 20, 16:15)
Nu tu *****, už 15cm diametro plastmasinį vazoniuką iš manęs nuplėšė 4lt
O kur ir randat tokių kainų
QUOTE(Šilingė @ 2009 04 20, 17:59)
Nelaiku palaistei Būtų pastovėjęs sausai ir vėsiai - gal būtų žiedai
Žalia vanda Įdomu...
Žalia vanda Įdomu...
Apie vandas visiskai nieko nesigaudau, bet ten jos stovejo visos grazios brangios ir nuvytusios nukainuotos, tokiose stiklo vazose didelese Tos saknys kabalavo ir ant ju kortels tokios pacios buvo uzmautos. Na negaliu garantuoti, bet as taip supratau
O maniskis tai jokio kvapo neturi Kaip kurios orches pas mane bent zole kvepia, o sitas visai bekvapis