raportuoju - senukuose badas
sveikos, pleputės
QUOTE(mikuotuke @ 2009 04 15, 14:29)
labas:) as tai apiraminus dabar, kai per savaitgali 3 MB orches man nupirko tai dabar jau kuriam laikui bus ramu
mielosios, užekit kartas nuo karto čia, nes jau gegužės pradžia artėja
http://www.supermama...?...p=26054308
naujute, jau kokių miniatiūrų radai senoje temoje pažiūrėjau oho! O mano vandos antrininkė vadinasi ascocenda sapnavau, kad kairėje pusėje išleido žiedstiebį, dabar laukiu - pildysis sapnas ar ne?
naujute, jau kokių miniatiūrų radai senoje temoje pažiūrėjau oho! O mano vandos antrininkė vadinasi ascocenda sapnavau, kad kairėje pusėje išleido žiedstiebį, dabar laukiu - pildysis sapnas ar ne?
sveikutes naujoje temuteje registruojuos ir as siandien maciau tookius grazius miniukus, jau gundziaus pirkti, bet pabijojau, nes visuose vazoneliuose pelesis matesi
Papildyta:
noriu ir as tokiu pagaliuku
Papildyta:
QUOTE(inerga @ 2009 04 14, 22:34)
QUOTE(Lorute @ 2009 04 15, 12:38)
O vyriskis neatskleide paslapties kur toki grozi rado? Oi kaip man tokio noretusi
pirko aleksoto geliu bazej, nes as pries tai savaite verkiau, kaip nera su kuo nuvaziuoti ten ir zadejom kartu vaziuoti, bet kadangi reikejo velykom ruostis tai jis vienas paslaptingai dingo ir gryzo su velykine staigmena man
QUOTE(evelinute999 @ 2009 04 15, 16:11)
sveikutes naujoje temuteje registruojuos ir as siandien maciau tookius grazius miniukus, jau gundziaus pirkti, bet pabijojau, nes visuose vazoneliuose pelesis matesi
Papildyta:
Papildyta:
kur matei????
Papildyta:
QUOTE(mikuotuke @ 2009 04 15, 15:22)
mielosios, užekit kartas nuo karto čia, nes jau gegužės pradžia artėja
as vis nete pasikuiciu, vis kanors naujo randu ko paskui laaaabai man reikia, kaip pvz karvytes, miniuko, dabar dar nesugalvojau ko man reikia
o del sapnu tai kartais sapnai pildosi
as vis nete pasikuiciu, vis kanors naujo randu ko paskui laaaabai man reikia, kaip pvz karvytes, miniuko, dabar dar nesugalvojau ko man reikia
[/quote]
su tais kuitimaisi aš irgi taip darau, vis netyčia kč nors randu, ko paskui ir Lietuvoj nebūna tada baigiu įkyrėti laiškais turbūt skm bet staigiai mintyse "pastatau" būsimą įnamę į tam tikrą, jau jai skirtą vietą ir puolu laiško rašyti
[/quote]
su tais kuitimaisi aš irgi taip darau, vis netyčia kč nors randu, ko paskui ir Lietuvoj nebūna tada baigiu įkyrėti laiškais turbūt skm bet staigiai mintyse "pastatau" būsimą įnamę į tam tikrą, jau jai skirtą vietą ir puolu laiško rašyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 04 15, 16:40)
as tai apseinu dar parduotuviniais egzemplioriais, nes man kazkaip tie vardiniai augalai atrodo labai lepus ir manau kad nemokeciau ju tinkamai auginti
QUOTE(naujute @ 2009 04 15, 16:45)
QUOTE(mikuotuke @ 2009 04 15, 16:40)
as tai apseinu dar parduotuviniais egzemplioriais, nes man kazkaip tie vardiniai augalai atrodo labai lepus ir manau kad nemokeciau ju tinkamai auginti
Ką tu žiūrint, aišku, kokius pirksi pvz mano taikinyje dabar yra dar du nerealūs oncidiumai, na bet kur aš tau juos rasiu, tai tenka prašytis pagalbos o auginami kaip visi oncidiumai
arba lycastė - kol kas labai smagiai auga pas mane. Apie mažulytę sedirėją vis tūpčioju - ar nesiruošia mirti kur tau ji ruošis laiminga šaknis augina, švelnia netiesiogine saulyte džiaugiasi
žodžiu, jei tik pasirinkus įprastos priežiūros augalą, tai ir galima džiaugtis
[quote=mikuotuke,2009 04 15, 17:02]
[/quote]
Ką tu žiūrint, aišku, kokius pirksi pvz mano taikinyje dabar yra dar du nerealūs oncidiumai, na bet kur aš tau juos rasiu, tai tenka prašytis pagalbos o auginami kaip visi oncidiumai
arba lycastė - kol kas labai smagiai auga pas mane. Apie mažulytę sedirėją vis tūpčioju - ar nesiruošia mirti kur tau ji ruošis laiminga šaknis augina, švelnia netiesiogine saulyte džiaugiasi
[/quote]
dziaugiuosi kad puikiai auga, reiskias gerai priziuri
[/quote]
[/quote]
QUOTE(naujute @ 2009 04 15, 17:14)
žinok, šiandien apžiūrėjau raibuoles, tai pasibaisėjau - jos jau mėnesį bus nelaistytos!!! varge, tokia ir prižiūrėtoja iš manęs reiks pamerkt į vandenį šiandien o kad žydi laimingos gal namai joms patinka, arba užtenka savo šeimininkę matyti kasdien
QUOTE(mikuotuke @ 2009 04 15, 17:17)
žinok, šiandien apžiūrėjau raibuoles, tai pasibaisėjau - jos jau mėnesį bus nelaistytos!!! varge, tokia ir prižiūrėtoja iš manęs reiks pamerkt į vandenį šiandien o kad žydi laimingos gal namai joms patinka, arba užtenka savo šeimininkę matyti kasdien
sako augalai jaucia emocijas, jeigu augalus mylim tai jie ir dziugina mus savo ziedeliais, o kad tu myli augalus tai mes visos zinom
QUOTE(naujute @ 2009 04 15, 17:19)
sako augalai jaucia emocijas, jeigu augalus mylim tai jie ir dziugina mus savo ziedeliais, o kad tu myli augalus tai mes visos zinom
(khm, viena raibuolė skleidžia pumpurą dabar susikaupusi, tai aš ją kokius 2 kartus per dieną pasiimu ant kelių ir kalbu: augam? oi, kaip augam! Taip, taip, žydim, skleidžiamės, oi skleidžiamės! Ir tuo pačiu kaip katinas glaustausi su nosimi prie jos pūkuoto pumpuro, na tai kur nežydės )