labas rytas, ar jau diena visoms
bandau sukelti savo mazytes jei neiseis, nepykit sita pirkta vakar ermitaze uz 15.99.
cia jos vakarykste drauge is ten pat ir uz tiek pat:)
Papildyta:
sitoji pas mane nuo ziemos, maximine, 26lt, atrodo leidzia mazyli
o cia mano uzmigusi grazuole, pirkta uz 80lt, geliu salone. nzn ka su ja daryt, isleido lb didelius lapus, ir dar ju augina, o ziedkotis stovi vietoj, salia ir senas ziedkotis, zydejes trumpai.
o cia dendrobio mazuliuke ataugele
Papildyta:
o cia visas dendrobis, pirkau su lb graziais ziedais, paskui isdziuvo.
QUOTE(mikuotuke @ 2009 04 18, 11:30)
aha, tikrai, visos į medžioklę išėjusios nebūtinai orchių - gal rimtai medžioja juk toks oras!
karvytės poros pumpurų neteksiu, bet likę kol kas žali, gražūs
dar vakar minėjau, kad persodinau naujoką dendrobium nobile, kurio keras senas, o daug bulvių išpjaustinėtų. Tai tas nupjautas šiandien atidžiai kelissyk skaičiavau - jų net 20 iš jų auga 5 vaikučiai ir ruošiasi dygti dar 2 ir 3 dar nenupjautos suaugusios yra vaje, kaip džiaugiuosi, man tai tokia "šeimyna vazone"
karvytės poros pumpurų neteksiu, bet likę kol kas žali, gražūs
dar vakar minėjau, kad persodinau naujoką dendrobium nobile, kurio keras senas, o daug bulvių išpjaustinėtų. Tai tas nupjautas šiandien atidžiai kelissyk skaičiavau - jų net 20 iš jų auga 5 vaikučiai ir ruošiasi dygti dar 2 ir 3 dar nenupjautos suaugusios yra vaje, kaip džiaugiuosi, man tai tokia "šeimyna vazone"
As tai karvytes 1 pumpuriuko neteksiu ir tikriausiai 1 ziedelis nebeprasiskleis, nes taip ir stovi pusiau prasiziojes nuo pirkimo dienos
Nu bet tavo dendrobis kad vaisingas
Papildyta:
QUOTE(rokinuke @ 2009 04 18, 11:43)
Man ta antroji miela labai Bet siaip visos gelytes grazios
rokinuke, man antroji ypač patiko o savo miegančiąją gražuolę statyk dabar ant nekarštos saulutės valandukei, ir taip kasdien - užuos pavasarį ir arba pradės džiovinti stiebą, arba pagaliau išsiskleis
QUOTE(mikuotuke @ 2009 04 18, 11:49)
rokinuke, man antroji ypač patiko o savo miegančiąją gražuolę statyk dabar ant nekarštos saulutės valandukei, ir taip kasdien - užuos pavasarį ir arba pradės džiovinti stiebą, arba pagaliau išsiskleis
nu pabandysiu, ji taip graziai zydi, kad laukiu nesulaukiu. ir lb smagu ziuret kaip pamatai atsipirkusias pastangas
QUOTE(rokinuke @ 2009 04 18, 11:51)
nu pabandysiu, ji taip graziai zydi, kad laukiu nesulaukiu. ir lb smagu ziuret kaip pamatai atsipirkusias pastangas
O kokios spalvos žiedai?
s!ma! sveikutė niu, kaip gyvena cimbas? Oncidukas dar tik 2 žiedelius numetė, dar nori žydėti
gal kokių naujienų partempei namo
mano viena is idomesniu
o cia zedstiebis nuo 2008m. imerktas vazoje
o cia zedstiebis nuo 2008m. imerktas vazoje
wow!!! As apakus Kaip fainai
QUOTE(mikuotuke @ 2009 04 18, 12:42)
s!ma! sveikutė niu, kaip gyvena cimbas? Oncidukas dar tik 2 žiedelius numetė, dar nori žydėti
Su naujienom laikausi, labai liūdžiu dėl dovanotosios, kuri taip ir neatsigauna. Ko gero reikės kirpti žiedstiebius
O cimbiukas akį džiugina labai Kad ir nežydintis, man jis gražus
Pradedu galvoti apie antrą, kad būtų draugas pirmajam
[quote=rena,2009 04 18, 13:01]
oho! pirmoji tai labai įdomi, o nuo to žiedstiebio vaikutį gal net bandyčiau atskirti jau, mačiau neblogą šaknelę
[quote=s!ma,2009 04 18, 13:30]
1.Su naujienom laikausi, labai liūdžiu dėl dovanotosios, kuri taip ir neatsigauna. Ko gero reikės kirpti žiedstiebius
2.O cimbiukas akį džiugina labai Kad ir nežydintis, man jis gražus
[/quote]
1. Gal prie progos foto įmesi? manau, jai reikia atsigauti, paisėti
2. Prasideda gerai, kad labai dideli jie neaugs, čia mažiukai cimbai, man rodos, ne tie gigantiški manasis kiek mažesnis už tavo, bet irgi mielas toks, lapelius pastatęs, kad auga, kad auga
oho! pirmoji tai labai įdomi, o nuo to žiedstiebio vaikutį gal net bandyčiau atskirti jau, mačiau neblogą šaknelę
[quote=s!ma,2009 04 18, 13:30]
1.Su naujienom laikausi, labai liūdžiu dėl dovanotosios, kuri taip ir neatsigauna. Ko gero reikės kirpti žiedstiebius
2.O cimbiukas akį džiugina labai Kad ir nežydintis, man jis gražus
[/quote]
2. Prasideda gerai, kad labai dideli jie neaugs, čia mažiukai cimbai, man rodos, ne tie gigantiški manasis kiek mažesnis už tavo, bet irgi mielas toks, lapelius pastatęs, kad auga, kad auga
QUOTE(mikuotuke @ 2009 04 18, 13:43)
Prasideda tikrai taip, tik niekam nesakyk
Einu nufotkinsiu, bet net nebežinau kaip ją gaivinti. Svarbiausia, kad ji daug šaknų turi, bet vistiek nyksta, o nupuvusių irgi buvo, bet jas jau pašalinau. Nežinau....
Mano gražutė, su kuria pavyko susidraugauti
Su šia vis dar pykstuosi, nenori ji gražiai žydėti
O ši mane labai džiugina, žiedų tik daugėja
Šia pražydinau pati, žiedų daugėja, pumpurų irgi
Ir ši vis dar skleidžia žiedus
Su šia vis dar pykstuosi, nenori ji gražiai žydėti
O ši mane labai džiugina, žiedų tik daugėja
Šia pražydinau pati, žiedų daugėja, pumpurų irgi
Ir ši vis dar skleidžia žiedus