Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų, jų reikmenų pirkimo bei gyrimosi tema

QUOTE(naujute @ 2009 04 17, 14:14)
net nezinau, gerai butu karvyte, jeigu rasi parasyk sms , susitarsim kaip kas ir kur  4u.gif
Papildyta:

gal noretum taip pakeisti ? lotuliukas.gif
user posted image

thumbup.gif itariu pabandysiu ''pasiskolinti'' ideja g.gif blush2.gif tik ar butu grazu,jei geyciu butu maziau arba skirtingu spalvu g.gif g.gif kaip manot??? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(I.G.M. @ 2009 04 17, 22:27)
Labutis visoms  smile.gif  siandien gavau dovanu dar viena fainuole gelyte  wub.gif 
http://www.ipix.lt/images/33827422.jpg

thumbup.gif thumbup.gif labai grazi gelyte wacko.gif swoon.gif
Atsakyti
o klausykit, nė viena nebuvot užsukusi į ermitažą - ten padėta phaleonopsių po 50, po 100 lt. atskirai, ne vežimėliuose o iškrauti ten, kur deda vandas ir kt, jie man nepasirodė kažkuo įpatingi, tokie vidutiniais žiedeliais, alia už ką tokia kaaina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 04 18, 01:34)
o klausykit, nė viena nebuvot užsukusi į ermitažą - ten padėta phaleonopsių po 50, po 100 lt. atskirai, ne vežimėliuose o iškrauti ten, kur deda vandas ir kt, jie man nepasirodė kažkuo įpatingi, tokie vidutiniais žiedeliais, alia už ką tokia kaaina? g.gif

buvau ir maciau,bet irgi nesupratau uz ka tiek moketi g.gif ,o va faliku tai tikrai graziu yra thumbup.gif viena ir as priglobiau... blush2.gif tos kur rase,kad ''juodu'' ori,tai yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jolla42 @ 2009 04 18, 00:40)
buvau ir maciau,bet irgi nesupratau uz ka tiek moketi  g.gif  ,o va faliku tai tikrai graziu yra  thumbup.gif  viena ir as priglobiau...  blush2.gif  tos kur rase,kad ''juodu'' ori,tai yra  thumbup.gif

tai vat, aį irgi nesupratau, kokios jos ten rūšinės ar kokia velniava... g.gif

jo, tų juodų gražių buvo, vis pakyla ranka ir nusileidžia, nebeperku... pas mane dabar tik viena nežydinti, tuoj kai prasidės persodinimas ir kt rūpesčiai dėl perlaistytų parsineštų, tai dėl to sustabdžiau tą savo pirkimo maniją. susitvarkysiu su šitom, tuomet kitos bus ( o gal kai nužydės, tuomet žiedus griebsiu:) ...)
Atsakyti
g.gif
QUOTE(FedeSperanza @ 2009 04 18, 01:51)
tai vat, aį irgi nesupratau, kokios jos ten rūšinės ar kokia velniava...  g.gif

jo, tų juodų gražių buvo, vis pakyla ranka ir nusileidžia, nebeperku... pas mane dabar tik viena nežydinti, tuoj kai prasidės persodinimas ir kt rūpesčiai dėl perlaistytų parsineštų, tai dėl to sustabdžiau tą savo pirkimo maniją. susitvarkysiu su šitom, tuomet kitos bus ( o gal kai nužydės, tuomet žiedus griebsiu:) ...)

g.gif tai vat,kad beda su sita manija blush2.gif as jau tas leisgyves patalpinau kur brangusis neuzmato...atseit jos ''ilsisi'' lotuliukas.gif ir vel parsinesiau... pasizadu nepirkti 000189.gif ........iki kito karto schmoll.gif
Atsakyti
as vakar maximoj nusipirkai nukainuota ta didziuli phalenopsi kainaves 7 litu nukainuotas iki 20, bet jau milziniskas ir sakeliu galuose turi po 5 pumputus tai dar ir ziedeliu tuojau sulauksiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2009 04 17, 23:38)
tai maxima vistik tesia akcija  thumbup.gif

Labas rytas smile.gif
Būtų keista, jei netęstų - pačios matot, kiek kad ir tokia kaina nustekentų, nuniokotų yra - neišperka. Tai juolabiau neišpirks ir brangesnių. Pirkėjai pripranta greit prie gerų kainų. Mane net juokas kažkada žiemą suėmė - kilnoja moteriškė orchidėjas, matosi, kad labai labai nori... Bet burba po nosim, kad "vakar jos vios buvo 2 litais pigesnės, nepirksiu, lauksiu, kol vėl akciją padarys"...

Geros dienos mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaites 4u.gif
Kas naujo is medziokles fronto? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(I.G.M. @ 2009 04 17, 23:17)
cia kambrija  smile.gif  vilniuj ermitaze pirko  smile.gif

eee, kadangi kambrijos yra mišrūnai, tai susilaikysiu - turiu siurprizų namie, net neįsivaizduoju, kaip žydės ir ar išvis žydės doh.gif jooo, tos gėlės... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(simre @ 2009 04 18, 08:17)
Labas rytas smile.gif
Būtų keista, jei netęstų - pačios matot, kiek kad ir tokia kaina nustekentų, nuniokotų yra - neišperka. Tai juolabiau neišpirks ir brangesnių. Pirkėjai pripranta greit prie gerų kainų. Mane net juokas kažkada žiemą suėmė - kilnoja moteriškė orchidėjas, matosi, kad labai labai nori... Bet burba po nosim, kad "vakar jos vios buvo 2 litais pigesnės, nepirksiu, lauksiu, kol vėl akciją padarys"...

Geros dienos mirksiukas.gif

Labas rytukas, simre 4u.gif
manau, maximai ir šiaip labai apsimoka visa ta orchidomanija ir akcijos, juk pati po kelis litus tas gelytes perka iš olandijos g.gif
tegu džiaugiasi, kad yra dar tokių truputį pamišusių medžiotojų tongue.gif
Atsakyti
Kaip cia siandien tylu unsure.gif auuuu!!! mergaites!!! nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2009 04 18, 11:11)
Kaip cia siandien tylu  unsure.gif auuuu!!! mergaites!!!  nail.gif

aha, tikrai, visos į medžioklę išėjusios g.gif nebūtinai orchių - gal rimtai medžioja lotuliukas.gif juk toks oras!
karvytės poros pumpurų neteksiu, bet likę kol kas žali, gražūs thumbup.gif
dar vakar minėjau, kad persodinau naujoką dendrobium nobile, kurio keras senas, o daug bulvių išpjaustinėtų. Tai tas nupjautas šiandien atidžiai kelissyk skaičiavau - jų net 20 blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif iš jų auga 5 vaikučiai ir ruošiasi dygti dar 2 ax.gif ir 3 dar nenupjautos suaugusios yra ax.gif vaje, kaip džiaugiuosi, man tai tokia "šeimyna vazone" wub.gif
Atsakyti