as jau po medziokles, nepatingejau du vaikus susisodinti ir apziureti naujienas vilniaus akropoli ir ermitaze. maximoj maciau dvi karvutes, baltos su stambiom tamsiai violetinem demem, bet apluze, ziedai apvyte, saknys grazios, 16.99. salia labai daig baltu ir dar keletas iprastu gelyciu.
na o ermitaze tai roooooojus ir karvuciu maciau ir zebriuku ir paprastu grazuciu, ir taskuotu, akcija, visos po 16.99, o siaip po 26.99 ir 29.99 buve. taigi ciupau dvi, viena labai idomi, sviesiai violetine su oranziniu viduriuku, kita taskuota violetine su zalia ziedelio apacia. vakare pasirodysiu. aciu, kad priimat ir naujokes
db klausimai, ar nusipirkus reikia iskart persodint? ar palaukt, kol nuzydes?
Man del persodinimo irgi klausimas iskilo.Ar reiketu persodinti iskart ar po nuzydejimo?
Siandien net naujai pirktas maximines,nubarscius nuo virsaus substrata,paziurejau ar nera kiminu gniuzulu palikta.Nes substratas tarsi turintis smulkiu durpiu krisleliu.
Siandien net naujai pirktas maximines,nubarscius nuo virsaus substrata,paziurejau ar nera kiminu gniuzulu palikta.Nes substratas tarsi turintis smulkiu durpiu krisleliu.
QUOTE(rokinuke @ 2009 04 17, 15:05)
na o ermitaze tai roooooojus ir karvuciu maciau ir zebriuku ir paprastu grazuciu, ir taskuotu, akcija, visos po 16.99, o siaip po 26.99 ir 29.99 buve. taigi ciupau dvi, viena labai idomi, sviesiai violetine su oranziniu viduriuku, kita taskuota violetine su zalia ziedelio apacia. vakare pasirodysiu. aciu, kad priimat ir naujokes
as irgi is ten parsitempiau vakar 3 lauksim dabar tavo grazuoliu foto
QUOTE(Liepa B. @ 2009 04 17, 15:42)
Man del persodinimo irgi klausimas iskilo.Ar reiketu persodinti iskart ar po nuzydejimo?
o tai kur cia tie kinimai buna, saknyse? ir negerai, jei ju yra?
QUOTE(rokinuke @ 2009 04 17, 15:50)
o tai kur cia tie kinimai buna, saknyse? ir negerai, jei ju yra?
merginos randa centre vazonelio, po saknimis paliktu kiminu.O nuo ju saknytes puti pradeda.
QUOTE(Liepa B. @ 2009 04 17, 15:33)
merginos randa centre vazonelio, po saknimis paliktu kiminu.O nuo ju saknytes puti pradeda.
persodinti be reikalo nereikia - o jei yra kiminu, reikia stebeti situacija, neperlaistyti, nes kiminuose uzsilaiko dregme, reikia stebeti saknis ir rasa ant vazonelio sieneliu
QUOTE(axara @ 2009 04 17, 16:39)
persodinti be reikalo nereikia - o jei yra kiminu, reikia stebeti situacija, neperlaistyti, nes kiminuose uzsilaiko dregme, reikia stebeti saknis ir rasa ant vazonelio sieneliu
as siandien vieno vazonelio sonus prabadziau,kad saknytes oro gautu Gal neprisidirbau
QUOTE(axara @ 2009 04 17, 16:39)
o jei rasa ant sieneliu-tai per daug dregmes? sian tos dvi kur pirkau gelytes, abi su rasa.
QUOTE(naujute @ 2009 04 17, 13:14)
neradau nieko aleksoto maximoj neiškentusi paklausiau - tai kada pasipildysit orchdėjomis? Ai, sakė, net nežinom
naujute, na ir foto
mintis sienų užimtumui gera, tik man reiktų atvirų lentynų kokių nors, kad ir gėlės geriau jaustusi, laisviau, ir kad galėčiau dažniau jas keisti nes vis žiūriu dėl gausos, kur ką padėti jaučiu, raibuolės ir liudsija kraustysis į kitą vietą jau
QUOTE(simre @ 2009 04 16, 19:48)
O ką gali pasakyt apie variantą schilleriana?
Ne, tikrai ne.
Bet eina sau kaip as tau baltai pavydziu. As vis ieskau ieskau tokios ir nerandu
Papildyta:
QUOTE(mikuotuke @ 2009 04 17, 13:10)
kuri čia tokiį juodą kaip mano falenopsį ką tik nusipirko? Krissti? Lorute? Radau pavadinimą - tai black butterfly!
Oi mergytes, atrodo isijautet su tais pavadinimais hibridukai cia. Pati toki juocki turiu. Kitas panasus juodukas buvo daug brangesnis (Elegant Debora), o cia panasus i pastaraji hibridukas. Kaip ir dauguma kitu panasios i kazka.
Manau man pritartu SKM ir kitos zinoves.
QUOTE(Tina* @ 2009 04 17, 18:13)
Ne, tikrai ne.
Bet eina sau kaip as tau baltai pavydziu. As vis ieskau ieskau tokios ir nerandu
Papildyta:
Oi mergytes, atrodo isijautet su tais pavadinimais hibridukai cia. Pati toki juocki turiu. Kitas panasus juodukas buvo daug brangesnis (Elegant Debora), o cia panasus i pastaraji hibridukas. Kaip ir dauguma kitu panasios i kazka.
Papildyta:
as irgi taip manau tiesiog panasumu yra i tuos originalus ai bet dzin man svarbu grazu
Papildyta:
pas mane apie ant dvieju orchiu yra lapeliai ant kuriu parasyta
sort: Almeria
Sort: Saint Tropez
bet nete nieko nerandu, tai jauciu cia maxima svarbu kazka priraso ir tiek....
hottea, apie dendrobį gali klausti šioje temoje, pasigirsiu, kaip veša pas mane nes anoje reikia kiek įmanoma vengti plepalų - jau buvau supykusi šiandien (paskaityk porą psl. atgal).
Papildyta:
aaa.... na ir gerai, auginsiu kažkokį hibridą, bet užtat mielą
beje, apie simrės falenopsį atsakė lygtai Pandora? Minėjo (bijau suklysti!) philadelphia ar kažką... nepamenu
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2009 04 17, 18:13)
aaa.... na ir gerai, auginsiu kažkokį hibridą, bet užtat mielą
beje, apie simrės falenopsį atsakė lygtai Pandora? Minėjo (bijau suklysti!) philadelphia ar kažką... nepamenu