Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryziuku schemų paieška

QUOTE(Florestina @ 2009 04 16, 22:21)
Labutis ir aš jungiuosi prie ieškotojų, reikia arkliukų schemutės, manęs kolegė labai prašė išsiuvinėti dovanai arkliuką. ax.gif Bet namie schemučių neradau.

Na turiu as toki grazuoliuka ax.gif cia mano planaai i ateiti...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(masiniukas @ 2009 04 16, 21:59)
Na turiu as toki grazuoliuka ax.gif  cia mano planaai i ateiti...

Aha dailus, sunku, kai kitam reikia. Rytoj vakare aš jai teiksiu siūlymus, tegu pati išsirenka ko nori.
Atsakyti
o dar toki kaskada dariau...tai pasilikau... ax.gif
user posted image
Atsakyti
zundyte Sandrutia Labai ačiū mergaitės už didelę pagalbą ir paaiškinimus, kokios jūs operatyvios, ką paklausi, tą gausi. Aš radau pigių Ariadna siūliukų tai jau persiverčiau ir pirksiu rytoj, siuvinėsiu vilkdalgius iš naujojo žurnalo "siuvinėju kryželiu".
Reikės tą žurnaliuką dar šiais metais pasipirkelioti iš kioskelių, o kitiems metams būtinai užsisakysiu. Minėjai zundyte kad lapkričio mėnesį jau užsisakinėjai, reikės nepražiopsoti.
Ačiū dar kartelį, po balioniuką jums mergytės 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(masiniukas @ 2009 04 16, 23:13)
o dar toki kaskada dariau...tai pasilikau... ax.gif

Labukas visoms,

Nebuvau perdien namuose. Šian apsilankiau Gerose akyse Vilniuje... Smulkmenų užsiprekinau, bet toliau laukiu siuntinukų iš ineto parduotuvių smile.gif Jaučiu potraukį smulkiems daikteliams: Acufactum, Nimue mažesniems ir t.t... Tačiau labai ėmiau jausti potraukį arkliams. Na, jį dar paskatina mano aplinkos meno žmonės. Nu ir anie neabejingi arkliams... Bet nežinau ar kada ryšiuos siuvinėti tokius didelius darbus. Čion atėjau su didelio darbo idėja, bet palengva norai kinta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 16 balandžio 2009 - 22:35
aš tik du arkliukus turiu ,bet juos visai neseniai čia forume merginos rodė tai gal turi,Florestina.

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 04 16, 22:34)
[url=http://www.radikal.ru][img]

Jetau kas per grožis bigsmile.gif .Gal kaip nors būtų galima jų schemytę gauti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 04 16, 20:21)
Labutis ir aš jungiuosi prie ieškotojų, reikia arkliukų schemutės, manęs kolegė labai prašė išsiuvinėti dovanai arkliuką. ax.gif Bet namie schemučių neradau.

cia arkliu rojus
http://picasaweb.goo...insvet/Arkliai#

o va cia tai superinis paveikslas:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jolcė @ 2009 04 15, 09:52)
Mergaitės, gal man padėsite... 4u.gif

Susiradau bronzinės moters schemą, bet ji tokia smulki, kad net nežinau ar pavyktų ką įžiūrėti  g.gif Norėjau paklausti, gal kuri turite geresnės kokybės schemą ar patartumėt kaip pasididinti, kad būtų galima bent ką įžiūrėti...

Širdingai dėkoju  4u.gif

Tikiuosi, kad nesupyksite, jei pasikartosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2009 04 16, 23:27)
zundyte  Sandrutia Labai ačiū mergaitės už didelę pagalbą ir paaiškinimus, kokios jūs operatyvios, ką paklausi, tą gausi. Aš radau pigių Ariadna siūliukų tai jau persiverčiau ir pirksiu rytoj, siuvinėsiu vilkdalgius iš naujojo žurnalo "siuvinėju kryželiu".
Reikės tą žurnaliuką dar šiais metais pasipirkelioti iš kioskelių, o kitiems metams būtinai užsisakysiu. Minėjai zundyte kad lapkričio mėnesį jau užsisakinėjai, reikės nepražiopsoti.
Ačiū dar kartelį, po balioniuką jums mergytės  4u.gif  4u.gif

kazkada as is dmc i ariadna konvertavausi ... nusivyliau galutiniu variantu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolcė @ 2009 04 17, 08:41)
Tikiuosi, kad nesupyksite, jei pasikartosiu  4u.gif

Gal šita geresnė?
Na, bent jau man išsisaugojus pilnu dydžiu atrodo, kad būtų galima atsispauzdint visai įžiūrimą varianta...
Atsakyti
QUOTE(V .I .R .G .U .T .E @ 2009 04 16, 16:30)
oj, aciu labai noreciau situ :"The Bliss Fairy" #89,"The Petal Fairy" #82,"The Feather Fairy" #83, Titania, Queen of the Fairies" #38

Siunciu. Jei sugalvosi kur uzsienyje pirkti Kreiniko siūlus, pasakyk, prisijungsiu prie tavo užsakymo, nes man poros spalvų reikia.
Atsakyti