Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryziuku schemų paieška

bambooce noreciau tos paskutines orchidejos jei galima egliuchiux@gmail.com
Atsakyti
Rne,labai gražus leliukas ,jei galima įdėkit pas save ,susirasiu ir parsisiusiu,tą su zuikiu ir meškiuku kartu..ačiukas, 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif ..

ps,kažkas klausė dėl žurnalo SIUVINĖJU KRYŽELIU prenumeratos,tai užsisakiau lapkričio mėnesį visiems 2009 metams,tai 4 numeriai ,bet mokėjau nepilnai 24lt ,tai jei vienas žurnalas kainuoja 8litai ,tai paskutinis žurnalas bus nemokamai ,ten skelbė kaip akcija ,gal šiemet taip nebebus ,bet pernai tai buvo ,ir dar gavau skirtuka knygoms išsisiuvinėt(kuris dabar kainuoja 27 litus) už tai kad prenumeravau,tai visai gerai prasisukau... ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 15 balandžio 2009 - 17:47
QUOTE(Uodegyte @ 2009 04 15, 11:39)
ieskau orchideju schemos. blink.gif

Turiu visokiausiu http://muzaas.galler...s=1&parent=b5JQ
Atsakyti
QUOTE(r_tina @ 2009 04 15, 17:54)
ech, kaip noreciau isteketi biggrin.gif

Aš irgi biggrin.gif vėl biggrin.gif už to paties blush2.gif
Atsakyti
mano puslapis
cia rasite schemu
Atsakyti
Bambooce labai ačiū už pagalbą 4u.gif 4u.gif 4u.gif smagu kai yra tokių žmogeliukų kurie padeda mielu noru mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2009 04 15, 17:52)
maciau internete yra. paieskok per google paieska  mirksiukas.gif

bambooce, jei kur aptiktum - įmesk man. Gali į až, kad nepražiopsočiau... (jeigu rastum kada vėliau ir prisimintum, kad man reikia 4u.gif Šiaip temas seku, bet negali žinoti kartais ar viską pamatai... ) Nepavyko man rasti verysad.gif Šiaip tai man sakė, kad nėra... Betgi kai labai reikia - išbandai visus paieškos būdus...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 15 balandžio 2009 - 18:52
QUOTE(Uodegyte @ 2009 04 15, 17:37)
mano puslapis 
cia rasite schemu

o cia mano puslapiukas kur galite rasti schemuciu -=web album=-
Atsakyti
kad nelabai kas matosi g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2009 04 15, 19:56)
kad nelabai kas matosi g.gif  blush2.gif

O tu bandei užeit ant to paveikslėlio, kuris atsidaro pirmiausia? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 15 balandžio 2009 - 19:15
QUOTE(zundyte @ 2009 04 15, 17:28)
ps,kažkas klausė dėl žurnalo SIUVINĖJU KRYŽELIU  prenumeratos,tai užsisakiau lapkričio mėnesį visiems 2009 metams,tai 4 numeriai ,bet mokėjau nepilnai 24lt ,tai jei vienas žurnalas kainuoja 8litai ,tai paskutinis žurnalas bus nemokamai ,ten skelbė kaip akcija ,gal šiemet taip nebebus ,bet pernai tai buvo ,ir dar gavau skirtuka knygoms išsisiuvinėt(kuris dabar kainuoja 27 litus)  už tai kad prenumeravau,tai visai gerai prasisukau... ax.gif  ax.gif  ax.gif

Aš klausiau. Ačiū už atsakymą. Deja, aš pavėlavau. Tai ko gero jei dovanoja vieną numeriuką kai užsiprenumeruoji, ens dabar pašte duoda prenumeruotis tik 6 mėn. o juk dar likę visi 3 numeriukai. Kainytė kaip už dviejų. Ką aš žinau. unsure.gif

Dar dėl konvertavimo. Žiūrėjau tą nuorodėlę, bet nieko nerodo kai paspaudžiu DMC-Ariadna
Gal kas dar kitą turite nuorodėlę? Būčiau be galo dėkinga 4u.gif
Atsakyti
ne, cia kaip tik dziugiai, nereikejo man ieskot savo painiame archyve smile.gif
Atsakyti