bambooce noreciau tos paskutines orchidejos jei galima egliuchiux@gmail.com
Rne,labai gražus leliukas ,jei galima įdėkit pas save ,susirasiu ir parsisiusiu,tą su zuikiu ir meškiuku kartu..ačiukas, ..
ps,kažkas klausė dėl žurnalo SIUVINĖJU KRYŽELIU prenumeratos,tai užsisakiau lapkričio mėnesį visiems 2009 metams,tai 4 numeriai ,bet mokėjau nepilnai 24lt ,tai jei vienas žurnalas kainuoja 8litai ,tai paskutinis žurnalas bus nemokamai ,ten skelbė kaip akcija ,gal šiemet taip nebebus ,bet pernai tai buvo ,ir dar gavau skirtuka knygoms išsisiuvinėt(kuris dabar kainuoja 27 litus) už tai kad prenumeravau,tai visai gerai prasisukau...
ps,kažkas klausė dėl žurnalo SIUVINĖJU KRYŽELIU prenumeratos,tai užsisakiau lapkričio mėnesį visiems 2009 metams,tai 4 numeriai ,bet mokėjau nepilnai 24lt ,tai jei vienas žurnalas kainuoja 8litai ,tai paskutinis žurnalas bus nemokamai ,ten skelbė kaip akcija ,gal šiemet taip nebebus ,bet pernai tai buvo ,ir dar gavau skirtuka knygoms išsisiuvinėt(kuris dabar kainuoja 27 litus) už tai kad prenumeravau,tai visai gerai prasisukau...
QUOTE(Uodegyte @ 2009 04 15, 11:39)
ieskau orchideju schemos.
Turiu visokiausiu http://muzaas.galler...s=1&parent=b5JQ
QUOTE(r_tina @ 2009 04 15, 17:54)
ech, kaip noreciau isteketi
Aš irgi vėl už to paties
mano puslapis
cia rasite schemu
cia rasite schemu
Bambooce labai ačiū už pagalbą smagu kai yra tokių žmogeliukų kurie padeda mielu noru
QUOTE(bambooce @ 2009 04 15, 17:52)
maciau internete yra. paieskok per google paieska
bambooce, jei kur aptiktum - įmesk man. Gali į až, kad nepražiopsočiau... (jeigu rastum kada vėliau ir prisimintum, kad man reikia Šiaip temas seku, bet negali žinoti kartais ar viską pamatai... ) Nepavyko man rasti Šiaip tai man sakė, kad nėra... Betgi kai labai reikia - išbandai visus paieškos būdus...
kad nelabai kas matosi
QUOTE(Uodegyte @ 2009 04 15, 19:56)
kad nelabai kas matosi
O tu bandei užeit ant to paveikslėlio, kuris atsidaro pirmiausia?
QUOTE(zundyte @ 2009 04 15, 17:28)
Aš klausiau. Ačiū už atsakymą. Deja, aš pavėlavau. Tai ko gero jei dovanoja vieną numeriuką kai užsiprenumeruoji, ens dabar pašte duoda prenumeruotis tik 6 mėn. o juk dar likę visi 3 numeriukai. Kainytė kaip už dviejų. Ką aš žinau.
Dar dėl konvertavimo. Žiūrėjau tą nuorodėlę, bet nieko nerodo kai paspaudžiu DMC-Ariadna
Gal kas dar kitą turite nuorodėlę? Būčiau be galo dėkinga
ne, cia kaip tik dziugiai, nereikejo man ieskot savo painiame archyve