Man rodos, kažkas ieškojo šitos schemutės, aš ją radau ir atsisiunčiau.
Sveikos....
Gal galetumėte padėti pradedančiajai? noriu issiuvinėti metrikiuka berniukui ir nerandu ar nemoku rasti schemutės o iš paveiksliukų kažkaip nesusigaudau norėčiau paprastučio, iš nelabai daug atspalvių susidedančio metrikiuko... Gal galčtumėte kas nors atsiųsti schemutę? El.p. miglekut@gmail.com
Lauksiu pasiųlymų iš anksto AČIŪ
Gal galetumėte padėti pradedančiajai? noriu issiuvinėti metrikiuka berniukui ir nerandu ar nemoku rasti schemutės o iš paveiksliukų kažkaip nesusigaudau norėčiau paprastučio, iš nelabai daug atspalvių susidedančio metrikiuko... Gal galčtumėte kas nors atsiųsti schemutę? El.p. miglekut@gmail.com
Lauksiu pasiųlymų iš anksto AČIŪ
Aciu, inieska Turetu buti pats tas pradedanciajai
Gal kas turite metrikiuko schema, kur leliukas guli su meskuciu rudu ir meskutis su melynu kaspinuku? Paveiksliukas yra kazkuriam psl., bet kazkodel nerandu schemutes
Gal kas turite metrikiuko schema, kur leliukas guli su meskuciu rudu ir meskutis su melynu kaspinuku? Paveiksliukas yra kazkuriam psl., bet kazkodel nerandu schemutes
QUOTE(m@muk@s @ 2009 05 21, 13:12)
Aciu, inieska Turetu buti pats tas pradedanciajai
tikrinkis maila jai ne sita schema sakyk ieskosim kitos
inieska, aciu!!!! kaip tik tai, ko taip ilgai ieskojau aciu aciu aciu
tikiuosi, man pavyks....
tikiuosi, man pavyks....
Labas merginos
Vis landzioju po sitas jusu temeles, vis ieskau kokiu nors schemu ir paprastai viska rasdavau, ko ieskodavau Labai sauni temele...
Bet dabar nelabai turiu laiko ieskoti, todel noriu paklausti, gal kuri turit kokia grazia vaikisko ciulptuko ar buteliuko schemute Buciau labai dekinga, jei mesteltumet kokia ideja
Vis landzioju po sitas jusu temeles, vis ieskau kokiu nors schemu ir paprastai viska rasdavau, ko ieskodavau Labai sauni temele...
Bet dabar nelabai turiu laiko ieskoti, todel noriu paklausti, gal kuri turit kokia grazia vaikisko ciulptuko ar buteliuko schemute Buciau labai dekinga, jei mesteltumet kokia ideja
QUOTE(Jau mamyte @ 2009 05 21, 16:35)
Labas merginos
na tik tokius turiu gal pravers
Gal kas turit kokybiska sio grozio schema ?
QUOTE(rita7777 @ 2009 05 21, 21:43)
na tik tokius turiu gal pravers
Ir uz tai aciu Dar tikiuosi, gal kas nors dar kamestels ir isdeliosiu koki vaizda
QUOTE(Jau mamyte @ 2009 05 22, 05:33)
Ir uz tai aciu Dar tikiuosi, gal kas nors dar kamestels ir isdeliosiu koki vaizda
Turiu tokius:
jei tinka- rašyk į až
QUOTE(vilmado @ 2009 05 22, 10:42)
aš norėčiau šių schemučių
p.s. kur rast šito metriko raktą..?My Webpage kažkaip nematau čia.. arba nemoku surast.. bet kelis kartus perverčiau nesupratau kur