Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryziuku schemų paieška

QUOTE(nekava @ 2009 05 20, 07:17)
nu ta katyte tai tikrai didele  thumbup.gif  as ja pradejau, tai per dvi dienas ant 16 lanvos vos leteneles issiuvinejau  bigsmile.gif

as ir sakau, arba as kazka ne taip, ar ji lb didele... galvojau sia katyte vyro seneliams padovanoti, pasididinau schemute, nusipirkau medziagos, vakar galvoju jog pats laikas butu ir pradeti siuviniuoti.... ogi ziuriu, kad lb jau BIG gaunasi.... net susinervinau, nes reiks lekst medziagos pirkt... o ir gaila tokia didele graziuole dovanoti doh.gif paciai kambary lb ji tiktu rolleyes.gif doh.gif o taip sunkiai susiradau ja... ech, bus pamoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmado @ 2009 05 20, 09:41)
lotuliukas.gif  žinok žiaurus reikalas su tom profesijom - dar kokių gaisrininkų tai gali rasti, nu kepėjų - virėjų... o daugiau tai nelabai kas....  nepopuliaru čio to...

as va koki turiu, bet norejau kazko dar, bet manau teks apsieiti

user posted image
Atsakyti
[quote=bambooce,2009 05 19, 21:52]
V .I .R .G .U .T .E - nusiziurejai man patikusi katinuka. Jis man SUPER thumbup.gif nesiemiau dar tos bedos - skaiciavimo. apytiskiai butu 56cm x 34 cm rolleyes.gif

aga, mazdaug ir primeciau, kad tokio dydzio ji smile.gif zinok, nenusiziurejau... jos istorija tai gan idomi.. ieskojau vyro seneliams ka cia padovanojus.. islandziojau kiek imanoma tu forumu, ieskojau gal visa menesi... ir radau grazia katyte.. tik beabejo iskart neissisaugojau doh.gif paskui po savaiteles paiesku supratau, kad labai noriu ja pasisiuviniuoti cool.gif tik beda tame, kad net nebuvau jos issisaugojusi, net puslapiuko adresu neuzsirasiau... tai ka... ir vel menesiukas paiesku doh.gif doh.gif radau!!!! issisaugojau... issispauzdinau (ir net adresiuka uzsirasiau lotuliukas.gif ) ant popieriaus ziuriu, kad nlb matosi langiukai, pasididinau.. o va ziuriu forume jos jau kazkas iesko... thumbup.gif cia kaip ir nedideli vargai gal kam pasirodys, bet man tikrai reikejo pastangu ja susirasti smile.gif o cia dar ziuriu, kad tikrai didele ji thumbup.gif lotuliukas.gif na, kai bus darbelis butinai pasirodysiu cool.gif blush2.gif
Atsakyti
siuliukai ''MF'' i dmc ar i anchor. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2009 05 20, 10:36)

tokiu siulu net google neranda, esi tikra pavadinumu? g.gif
Atsakyti
gal galetumet padet su schemom? labai noreciau su graziais vaizdais ar gelem.
Atsakyti
QUOTE(ausrara @ 2009 05 20, 12:51)

Parasyk el. pasta, atsiusciau ka turiu. Gal atrastum sau tinkamo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrara @ 2009 05 20, 10:51)

va tokie pasisakymai mane juokina, zmones turbut neisivaizduoja kiek yra paveikslu su gelem ar gamta.

reiketu pamineti kokio dydzio mazdaug, kas tame pav turetu butu pavaizduota, jei tai geles tai kokios ir t.t.

http://picasaweb.goo...nsvet/Peizazai# cia paziurek
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambooce: 20 gegužės 2009 - 12:03
user posted image
va tokį paveiksliuka turiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, patarkite, prašau, ką būtų galima išsiuvinėti krikštynų proga? Norėčiau išsiuvinėti ką nors nebanalaus, galėtų būti religine tematika paveiksliukas rolleyes.gif
Atsakyti
bambooce, tikra šaunuolė esi, būtent tokie nauji namučiai ir reikalingi paieškoms. Dar mano maža galerija yra, tik reikia į draugus prašytis, nors dar nei vienos neišvariau rolleyes.gif Pas mane ten pagrinde gėlės ir peizažai, bet yra ir kitokių. ax.gif

O kai pamačiau, kad kalbat apie profesijas, prisiminiau mažą paveiksliuką savo odontologo kabinete, ten toks daugiau karikatūriškas, bet superinis. thumbup.gif Rytoj vakare vėl jį pamatysiu, o po to tris dienas negalėsiu siuvinėti, nes po implantacijos negalima nieko dirbti pasilenkus. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 20 gegužės 2009 - 12:33
QUOTE(Uodegyte @ 2009 05 20, 12:36)

MF tai ko gero bus siulai Mayflower. smile.gif
Gal CIA galesi konvertuotis.
Atsakyti