Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryziuku schemų paieška

QUOTE(,2009 05 19, 21:55)
Nauji namuciai i kuriuos kelsimes kai sie bus PILNI
sorry, jei kam jie nepatikes, stengiausi  blush2.gif

swoon.gif bambooce clap_1.gif nu repects - šauniai padirbėjai thumb_yello.gif thumbup.gif kam nepatiks - kviečiu į dvikovą - aš tavo fanė didis.gif hihihi.gif

Man reikia pagelbos - turiu konvertuotis iš Madeiros į DMC... nu kiek radau konverterių tai briedas kažkokis - vienas duoda tris variantus (pagal kompo spalvas tai nelabai panašių spalvų), kitame pusės spalvų nėra... nu vnž. visai susivėliau... Reikia šitų Nr.: 2003; 2013; 2014; 2101; 2102; 2103; 2104; 2401; 2602. Būsiu laaaaaaaaaaaaabai dėkinga kas pagelbės....
Atsakyti
Nuostabūs nauji namučiai Bambooce wub.gif šaunuolė tu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmado @ 2009 05 19, 21:25)
swoon.gif  bambooce  clap_1.gif  nu repects - šauniai padirbėjai  thumb_yello.gif    thumbup.gif  kam nepatiks - kviečiu į dvikovą - aš tavo fanė  didis.gif  hihihi.gif

Man reikia pagelbos - turiu konvertuotis iš Madeiros į DMC... nu kiek radau konverterių tai briedas kažkokis - vienas duoda tris variantus (pagal kompo spalvas tai nelabai panašių spalvų), kitame pusės spalvų nėra... nu vnž. visai susivėliau... Reikia šitų Nr.: 2003; 2013; 2014; 2101; 2102; 2103; 2104; 2401; 2602. Būsiu laaaaaaaaaaaaabai dėkinga kas pagelbės....

http://www.abakan.pl...ssconverter.htm

pabandyk cia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmado @ 2009 05 19, 21:25)
...aš tavo fanė  didis.gif  hihihi.gif

niu dar fanu gyvenime neturejau blush2.gif super jausmas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(V .I .R .G .U .T .E @ 2009 05 19, 22:25)
http://keccu.gallery...ch?ph=BSI-bhwS7
gal galite pasakyti kokio dydzio medziagytes reikia? nes kiek skaiciuoju, tai sita katyte yra tikrai didele... ar as jau kazka su tais skaiciavimais nusivaziavau doh.gif

nu ta katyte tai tikrai didele thumbup.gif as ja pradejau, tai per dvi dienas ant 16 lanvos vos leteneles issiuvinejau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnike @ 2009 05 18, 21:29)
Ir kaip suprast? Pati ieskai schemos cia, o ne prasai vabaliuko, nors kitoms siulai kreiptis i albumo savininke?

matyt kazka ne taip supratai g.gif mergina ne tik iesko bet ir pasiule schemuciu thumbup.gif tai puiku
Atsakyti
mergaites, gal landziodamos po schemuciu puslapiukus, matet ka nors susijus su KIRPYKLA? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2009 05 19, 23:41)

Kuo toliau į mišką tuo daugiau medžių doh.gif
Pvz. Madeira Nr. 2013 siūloma DMC 3827, 738, 3046, 676... čia tipo - kuri patinka - tą ir jemk... o man reikia realiausiai atitinkančios spalvos, įdomu pagal paletę kiek visos šitos spalvos susiję tarpusavyje.... Patikrinau pagal DMC - - nu visos skirtingos, bent vizualiai - aš aklavietėj.... bash.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmado @ 2009 05 20, 09:24)
Kuo toliau į mišką tuo daugiau medžių  doh.gif
Pvz. Madeira Nr. 2013 siūloma DMC 3827, 738, 3046, 676... čia tipo - kuri patinka - tą ir jemk... o man reikia realiausiai atitinkančios spalvos, įdomu pagal paletę kiek visos šitos spalvos susiję tarpusavyje....  Patikrinau pagal  DMC - - nu visos skirtingos, bent vizualiai -  aš aklavietėj....  bash.gif

tam puslapiuke parodo procentais kuri spalva yra arciausiai tavosios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2009 05 20, 10:37)
mergaites, gal landziodamos po schemuciu puslapiukus, matet ka nors susijus su KIRPYKLA?  blush2.gif

Čia gali rasti daug profesijų... tik schemos sakyčiau - skonio reikalas, bet gal pravers... jei nesi prisiregistravus tai prisiregistruok - gauni tada 30 taškų - 1 schema - 10 taškų, yra ir kasdieninių free, bet teoriškai jos visos nemokamos mirksiukas.gif

http://cross-stitche...che=Hairdresser
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmado: 20 gegužės 2009 - 10:29
QUOTE(vilmado @ 2009 05 20, 09:28)
Čia gali rasti daug profesijų... tik schemos sakyčiau - skonio reikalas, bet gal pravers... jei nesi prisiregistravus tai prisiregistruok - gauni tada 30 taškų - 1 schema - 10 taškų, yra ir kasdieninių free, bet teoriškai jos visos nemokamos  mirksiukas.gif

http://cross-stitche...che=Hairdresser

nu ir kciortum tokie paveiksliukai. zmogus visiskai be skonio turetu tokius siuvineti. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2009 05 20, 11:36)
nu ir kciortum tokie paveiksliukai. zmogus visiskai be skonio turetu tokius siuvineti.  schmoll.gif

lotuliukas.gif žinok žiaurus reikalas su tom profesijom - dar kokių gaisrininkų tai gali rasti, nu kepėjų - virėjų... o daugiau tai nelabai kas.... nepopuliaru čio to...
Atsakyti