Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryziuku schemų paieška

QUOTE(bambooce @ 2009 05 19, 14:48)
http://klio66.galler...atch?a=GU2-cuug

p.s. jai neatidarys, parasyk, atsiusiu

deja, praso registruotis.
buciau dekinga, jei atsiustum el.pastu:4metulaikai@gmail.com
aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2009 05 19, 14:48)
http://klio66.galler...atch?a=GU2-cuug

p.s. jai neatidarys, parasyk, atsiusiu

ne nu Bambooce aš neturiu žodžių doh.gif nu tu tai šaunuolė 4u.gif 4u.gif 4u.gif aš kelias valandas ieškau jau norėjau rašyti kad deja bet nėra jo niekur ir štai jis jau surastas clap.gif good.gif aš gallery.ru nesigaudau tai bandžiau per kitus šaltinius ieškot...
bet kokybė gaila nėra labai gera, kai kurios vietos sunkiai matomos... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rita7777: 19 gegužės 2009 - 14:30
QUOTE(Metija @ 2009 05 19, 10:14)
čia Barbara Ana dizainas. Man irgi panašu į Buonaugurio  4u.gif  Bet jos kai atradau, tai vakar visą dieną vaiščiojau tik su jos biscornais mintyse smile.gif Va, keletas jų. Gal kas schemas atkapstys? Nes kiek perknisau, tai vien tik mokamos... O aš pirkt užsieny nemoku kol kas, net jei ir labai užsimanyčiau...  verysad.gif

na tikrai sunku rasti unsure.gif jos nemokamų schemų turbūt žinai, kad čia yra: http://www.cyberstit...a...9&navPage=1
bet va būtent šitų biscornų schemų nematyti doh.gif
o pirkti internetu iš užsienio parduotuvių tikrai nėra sunku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 05 19, 10:14)
čia Barbara Ana dizainas. Man irgi panašu į Buonaugurio  4u.gif  Bet jos kai atradau, tai vakar visą dieną vaiščiojau tik su jos biscornais mintyse smile.gif Va, keletas jų. Gal kas schemas atkapstys? Nes kiek perknisau, tai vien tik mokamos... O aš pirkt užsieny nemoku kol kas, net jei ir labai užsimanyčiau...  verysad.gif

CIA
Atsakyti
http://www.dmc.com/m...html?nid=7;1866
kiek grožybių šitame kataloge wub.gif tik po to turbūt nelengva rasti schemeles g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tyra_Situacija @ 2009 05 18, 16:27)
Galiu aš surinkti. Man nesunku smile.gif

bigsmile.gif 4u.gif
QUOTE(bambooce @ 2009 05 18, 17:55)
pretenduoju as kita temele sukurti, kas uz? kas pries?  blush2.gif

Man tinka, tai kooperuokitės merginos mirksiukas.gif

QUOTE(Kotita @ 2009 05 18, 20:28)
Labutis, gal turit kas nors pilna sita schema?  ax.gif
user posted image

Čia pingvinai vonioje? Turiu trijų dalių - lyg tai visa g.gif ir dar kitokią turiu su tais pačiais pingvinais - parašyk kur atsiūsti.

QUOTE(Tyra_Situacija @ 2009 05 19, 11:40)
Sveikos, aš metams nusipirkau Cross stitch abonementą. Ten aišku kažkokių stebuklų nėra, tačiau galima šį bei tą pasiimti. Tai pasinagrinėkite ir aš galėsiu atsisiųsti ir jums paštu persiųsti schemutes.

Dėkoju už pasiūlymą - turėsiu omenyje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 05 19, 15:25)
ne nu Bambooce aš neturiu žodžių  doh.gif  nu tu tai šaunuolė  4u.gif  4u.gif  4u.gif  aš kelias valandas ieškau jau norėjau rašyti kad deja bet nėra jo niekur ir štai jis jau surastas  clap.gif  good.gif aš gallery.ru nesigaudau tai bandžiau per kitus šaltinius ieškot...
bet kokybė gaila nėra labai gera, kai kurios vietos sunkiai matomos...  verysad.gif

jus tikros saunuoles....Aciuuuu, kaip taip ieskojot 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 05 19, 16:01)
jus tikros saunuoles....Aciuuuu, kaip taip ieskojot  4u.gif  4u.gif  4u.gif

nėra už ką dėkoti mirksiukas.gif smagu bent man padėti, nes kai pačiai prireikia kokios schemelės tai irgi čia visada sulaukiu pagalbos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 05 19, 09:14)
Va, keletas jų. Gal kas schemas atkapstys? Nes kiek perknisau, tai vien tik mokamos... O aš pirkt užsieny nemoku kol kas, net jei ir labai užsimanyčiau...  verysad.gif
Sveika. Biscornu schemų, kurių ieškai, yra šioje galerijoje.
Schemos matomos tik galerijos savininkės draugų sąraše esantiems vartotojams, tad, jei nepavyks jų pažiūrėti, sakyk, ir atsiųsiu paštu.
Atsakyti
sveikos panelytės ar padėsite surasti aiškesnę schemą? būčiau labai dėkinga
reikia damos gerinčios kavą, vienos spalvos siuvinėtas paveikslas..ir labai atsiprašau jei neteisingai elgiuosi forume...mokausi...
shemutei siusti adresas: jolita.zilyte@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uoga 30: 19 gegužės 2009 - 15:45
QUOTE(uoga 30 @ 2009 05 19, 16:40)
sveikos panelytės ar padėsite surasti aiškesnę schemą? būčiau labai dėkinga
reikia damos gerinčios kavą, vienos spalvos siuvinėtas paveikslas..ir labai atsiprašau jei neteisingai elgiuosi forume...mokausi...
shemutei siusti adresas: jolita.zilyte@gmail.com

user posted image
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 05 19, 15:37)
na tikrai sunku rasti  unsure.gif jos nemokamų schemų turbūt žinai, kad čia yra: http://www.cyberstit...a...9&navPage=1
bet va būtent šitų biscornų schemų nematyti  doh.gif
o pirkti internetu iš užsienio parduotuvių tikrai nėra sunku  4u.gif

Įsivaizduok, nemačiau.. blush2.gif Vakar jau vėlai kažkieno kito biskornus ten žiūrinėjau, bet Barbaros Anos dizaino ten nemačiau... Apskritai, vakar į totalias biscornu paieškas buvau panirus, gal jau ir iš nuovargio dėmesingumas buvo sumažėjęs, kad ten jos nepaieškojau. Vieną iš tų, kurios yra www.cyberstitchers.com, šiandien siuvinėju ax.gif (bet ne ten ėmiau). Dėkui, išsisaugosiu 4u.gif

Na, iš užsienio parduotuvių gal išmoksiu kada, kai labai prireikia - visko išmokstama. Kol kas daug nesigilinu, čia yra gerų žmonių, priima į komandą wub.gif Ten kažkokių specialių kortelių mokėjimui lyg reikia, aš neturiu...

QUOTE(Dvi @ 2009 05 19, 15:50)

Ačiū, kol kas pas ją į tas schemas patekti negaliu, bet pasiprašiau į draugus, tai manau, kad rasiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 19 gegužės 2009 - 18:41