Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryziuku schemų paieška

QUOTE(vilmado @ 2009 05 15, 14:14)
Labai fainų schemų pas Tave yra, bet man tas pirmas kur paveikslėlis tai schemos neradau...  schmoll.gif

Kur pats pirmas? Ten kur vaikiukas su dviem žaisliukais guli? Tuoj paieškosiu, gal kažkaip neįskėlė... g.gif
Atsakyti
Išsiunčiau visoms. Kurios neatidarot schemų - pasiieškokit SM Pattern Maker programos. Su ja atsidarysit.
Atsakyti
Situacija tokia, kad ten pdf failas, dėl to neįsikėlė į fotki. Jeigu reikia persiųsiu jums paštu, tik parašykite į až.
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 05 12, 14:11)

O kaip schemute reikiamo dydzio parsisiusti???? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raa @ 2009 05 15, 16:28)
O kaip schemute reikiamo dydzio parsisiusti???? doh.gif

Paieškok po paveiksliuku dešiniam apatiniam kampe tokio užrašo - сохранить оригинал - paspaudi, atidaro visą didelį ir išsisaugai...
Atsakyti
Reikėtų schemutės su šuniuku j.Raselo terjeru.Gal kas užmatėt?
Atsakyti
Na aš labai atsiprašau,kad esu žiopla,bet nepavyko išsisaugoti naujų Noros raidelių.Gal kas pasidalintų,kas išsisaugojo?Būtų labai ačiuks. tute1979@gmail.com
Atsakyti
Sveikos,

reikėtų kažko su orchidėjomis. Bet labai subtilaus ir neįprasto. Gal ką matėt? O gal pačios turite?
Atsakyti
prasau pagalbos 4u.gif
gal kas turit situ groziu schemukes bigsmile.gif jei galit i neringakavaliauskiene@freemail.lt

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tyra_Situacija @ 2009 05 18, 10:34)
Sveikos,

reikėtų kažko su orchidėjomis. Bet labai subtilaus ir neįprasto. Gal ką matėt? O gal pačios turite?

niu kiek galima tas orchidejas cia deti ir deti, argi taip sunku paskaityti sia ir ankstesne temele?
Atsakyti
Gal kas nors turite šitos damos spalvų raktą, turiu schemą, o spalvų rakto nėra:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2009 05 18, 14:39)
niu kiek galima tas orchidejas cia deti ir deti, argi taip sunku paskaityti sia ir ankstesne temele?

Atleisk, kad sukeliu tokią reakciją. Parašiau kad ieškau kažko labai subtilaus, o ne orchidėjos vazonike. Praėjusią temą perskaičiau, šią taip pat peržiūriu kelis kartus per dieną.
Atsakyti