Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryziuku schemų paieška

QUOTE(bambooce @ 2009 05 10, 21:10)
ten ju labai daug, nemanau kad butu protinga man viska atsisiusti o po to tau siusti. jei netingi, uzsiregistruok  blush2.gif

Ok, taip ir padarysiu wink.gif Aciu
Atsakyti
Gal kas turit šią mergaitę user posted image
user posted image
naminukui@gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute©: 11 gegužės 2009 - 12:56
QUOTE(bambooce @ 2009 05 10, 21:10)
ten ju labai daug, nemanau kad butu protinga man viska atsisiusti o po to tau siusti. jei netingi, uzsiregistruok  blush2.gif

Na, va, prisiregistravau ir perziurejau. Tai tikrai ko as ieskojau thumbup.gif Aciu mirksiukas.gif
Tik dar vienas klausimelis: norint atsisiusti reikia gauti to zmogaus leidima?
Atsakyti
QUOTE(vaipra @ 2009 05 11, 14:42)
Na, va, prisiregistravau ir perziurejau. Tai tikrai ko as ieskojau  thumbup.gif Aciu  mirksiukas.gif
Tik dar vienas klausimelis: norint atsisiusti reikia gauti to zmogaus leidima?

tikrai ne smile.gif apacioj paveikliuko pamatysi uzrasa "сохранить оригинал", paspaudi, atsidaro didelis paveiksliukas, tada spaudi desni peles klavisa, pasirenki "Save Picture As..." ir nurodai kur nori kad tavo kompiuteryje butu tas paveiksliukas mirksiukas.gif
Atsakyti
bambooce gelbek mane, 4u.gif juk tu cia kaip gelbejimo ratas...padeg man su pauksciukais,as jau cia rasiau bet tilu...radau kaskur anksciau buvo pauksciu bet visi dydeli,gal uzmatei kaskur maziuku pauksciuku... verysad.gif laaabai unsure.gif reikia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo masiniukas: 12 gegužės 2009 - 00:11
QUOTE(masiniukas @ 2009 05 12, 01:10)
bambooce gelbek mane, 4u.gif  juk tu cia kaip gelbejimo ratas...padeg man su pauksciukais,as jau cia rasiau bet tilu...radau kaskur anksciau buvo pauksciu bet visi dydeli,gal uzmatei kaskur maziuku pauksciuku... verysad.gif laaabai unsure.gif reikia...

Aš ne bambooce , bet mėginu pagelbėt mirksiukas.gif gal čia rasi tinkamų paukštukų
http://club.osinka.r...-47410?&start=0
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2009 05 11, 20:54)
tikrai ne smile.gif apacioj paveikliuko pamatysi uzrasa "сохранить оригинал", paspaudi, atsidaro didelis paveiksliukas, tada spaudi desni peles klavisa, pasirenki "Save Picture As..." ir nurodai kur nori kad tavo kompiuteryje butu tas paveiksliukas  mirksiukas.gif

Kaip as taip nepastebejau g.gif Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(masiniukas @ 2009 05 11, 23:10)
bambooce gelbek mane, 4u.gif  juk tu cia kaip gelbejimo ratas...padeg man su pauksciukais,as jau cia rasiau bet tilu...radau kaskur anksciau buvo pauksciu bet visi dydeli,gal uzmatei kaskur maziuku pauksciuku... verysad.gif laaabai unsure.gif reikia...

user posted image
user posted image

o paprastu pauksciuku (spalvotu) manau bus lengva susirasti. jei ne, padesiu blush2.gif

====================================================================

gal si karta ir man kas pades, ieskau:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambooce: 12 gegužės 2009 - 11:30
Aciu aciu 4u.gif bandysiu kaska dar jieskoti nes cia man didoki... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo masiniukas: 12 gegužės 2009 - 11:23
QUOTE(masiniukas @ 2009 05 12, 10:21)
Aciu aciu  4u.gif  bandysiu kaska dar jieskoti nes cia man didoki... verysad.gif

http://picasaweb.google.lt/Mongia2012

cia pabandyk, tau geriau zinoti kokio dydzio reikia. nes man sunku ka ir isrinkti.
Atsakyti
Ieškau paprastos schemos Jūrų kliaulytės, nes dukra užsimanė ją išsiuvinėti. Na dar gali būti žirgas arba šuo. Labai JUMS dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(Saule777 @ 2009 05 12, 11:09)
Ieškau paprastos schemos Jūrų kliaulytės, nes dukra užsimanė ją išsiuvinėti. Na dar gali būti žirgas arba šuo. Labai JUMS dėkinga.

http://picasaweb.google.lt/Mongia2012

cia daug yra visokiu maziuku smile.gif
Atsakyti