Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryziuku schemų paieška

QUOTE(grasimm @ 2009 05 07, 20:11)

super albumiukas thumbup.gif

dedu tave prie savo favoriciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambooce: 07 gegužės 2009 - 21:40
QUOTE(bambooce @ 2009 05 07, 23:40)
super albumiukas  thumbup.gif

dedu tave prie savo favoriciu smile.gif

wub.gif aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(grasimm @ 2009 05 07, 21:11)
esu naujoke,tai bandysiu pritapti blush2.gif nes siuvinejimas mano pomegis ax.gif o cia tai ka turiu is schemu ir dar daugiau....jei kam kas patik,prasom 4u.gif butinai pagelbesiu
http://public.fotki....jimas-kryzeliu/

Aš irgi užmečiau akį, yra gerų ale vėliau peržiūrėsiu. Šiandien šitą forumą kračiau: yra gerų dalykėlių ir gandrą ten radau. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 05 07, 23:35)
Sveika. Malonu, kad prisijungei. Bandau perziureti tavo lobynus - ale tiek schemu, kad net nebezinau nei kurios noriu nei ka siuvineti reiks toliau - akys raibsta !!!  smile.gif

aciu 4u.gif wub.gif malonu kad randu benraminciu 4u.gif
Atsakyti
Dar Prancūzijos tema

user posted image
Atsakyti
AČIŪ mergaitės už pagalbą 4u.gif
man visur paveiksliuką rodo. ieškau fėjos-blondinės su žaliu rūbeliu schemos,nesvarbu kokioj pozoj
Atsakyti
Laba visoms mirksiukas.gif
naujokėms 4u.gif
Labai reikia pagalbos.... gal kas pasivargins: radau laabai mielą paveiksliuką, schemą turiu, bet va su siūlais tai bėda dideliausia:
1. Nėra NR yra tik foto (būtų galima atsirinkti, bet reikia turėti paletę - o aš neturiu)
2. Pagal aprašymą reikia siuvinėti 2 siūlais, juos maišant t.y. pvz. Nr1. + Nr.2 ,
Nr.1+ Nr.3 ir t.t. vnž. čia jau reiktų labiau patyrusios kryžiuotojos konsultacijos. tai prašau atsiliepti VISAS galinčias ir norinčias padėti.
įkeliu foto (nes nuorodos jau neberandu) Vis dėl to gal kam nors labiau pasisekė ir turi raktą g.gif
Būsiu dėkinga už bet kokią pagalbą. Schema taip pat galiu pasidalinti.
Paveiksliukas: user posted image
Siūlai:
user posted image
user posted image
user posted image

Ir dar: Visoms linkiu gero ir draugiško bendradarbiavimo drinks_cheers.gif
Atsakyti
as irgi jungiuosi prie jusu 4u.gif bet svarbiausia nesipykit, juk cia nera uz ka user posted image ir taip gyvenime daug problemu, pasinerkim i savo malonuma siuvinejima thumbup.gif
Atsakyti
vakar rasiau kad ieskau moters su cigaru,aciu nebereikia,pasirodo per didele rankinei,tai sugalvojau juodai ant baltos medziageles siluetini siuvineti,as turiu pati siek tiek prisikaupusi,beda visi netinka tai per mazas tai per didelis.gal kas turite is siluetu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmado @ 2009 05 08, 09:25)
Laba visoms  mirksiukas.gif
naujokėms  4u.gif
Labai reikia pagalbos.... gal kas pasivargins: radau laabai mielą paveiksliuką, schemą turiu, bet va su siūlais tai bėda dideliausia:
1. Nėra NR yra tik foto (būtų galima atsirinkti, bet reikia turėti paletę - o aš neturiu)
2. Pagal aprašymą reikia siuvinėti 2 siūlais, juos maišant t.y. pvz. Nr1. + Nr.2 ,
Nr.1+ Nr.3 ir t.t. vnž. čia jau reiktų labiau patyrusios kryžiuotojos konsultacijos. tai prašau atsiliepti VISAS galinčias ir norinčias padėti.
įkeliu foto (nes nuorodos jau neberandu) Vis dėl to gal kam nors labiau pasisekė ir turi raktą  g.gif
Būsiu dėkinga už bet kokią pagalbą. Schema taip pat galiu pasidalinti.
Paveiksliukas:
Siūla

Ir dar: Visoms linkiu gero ir draugiško bendradarbiavimo  drinks_cheers.gif

Labai grazus paveikslas,... ax.gif bet ir as kaskada jieskojau jo rakto bet deja neradau... unsure.gif gal atsiras kas turi ... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurin22 @ 2009 05 07, 16:21)
vilmado man reikia  biggrin.gif  4u.gif  gal kuri turit ar zinot nuorodu kur raganu schemu rast galeciau?  4u.gif 
ir visom gal jau pabode-bet gal galit i laurin22@gmail.com kavos mergaites schema (kazkada issisaugojau, bet nepadidinta schema, o tokia isdidinus dabar-viskas isplaukia)  blush2.gif  arba nuoroda, nes nebezinau kelintoj temoj as ja radus buvau  verysad.gif
Atsiųsiu kaip aš pasidariau. Labai kokybiška schema gaunasi tą 1 lapą padalinus su programike į 2.
Atsakyti
Sveikos, darbstuoles. Ieskau flamingu. Gal kas schema turite, ar nuoroda kur jos ieskoti.
Atsakyti