Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryziuku schemų paieška

ieškau šios fėjos schemų .
user posted image

gal kuri turit ar esat kur matę?
iš anksto dėkui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gida: 07 gegužės 2009 - 17:55
Nerodo paveikslelio schmoll.gif
Atsakyti
lyg pataisiau,turėtų rodyti
Atsakyti
ar niekas nesiuvinejo ant rankines moteris su cigaru,gal kas uzmatete,noriu pasisiuti panasia...
Atsakyti
QUOTE(gida @ 2009 05 07, 20:02)

Kad nerodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(gida @ 2009 05 07, 18:15)
ieškau šios fėjos schemų  .
user posted image

gal kuri turit ar esat kur matę?
iš anksto dėkui  4u.gif

Nic nevidze nematau ale nieko g.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2009 05 07, 19:31)
ar niekas nesiuvinejo ant rankines moteris su cigaru,gal kas uzmatete,noriu pasisiuti panasia...

o bent pvz. ar paveiksliuko ar nuorodos kokios neturi, nelabai įsivaizduoju g.gif
Atsakyti
Nu ir čia parodysiu, kokią grožbę radau:

user posted image
Papildyta:
QUOTE(gida @ 2009 05 07, 18:02)

Pabandysiu padėti, gal tada kitos pamatys:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 07 gegužės 2009 - 19:41
QUOTE(vilmado @ 2009 05 07, 17:50)

Oi kiek balerinu ir raganu katinu visko prisirinkau dar ir is ankstesniu zinuciu tavo 4u.gif
Atsakyti
pykciai pykciai smile.gif

sveikutes, buvau dingusi bet vel grizau.

kazkas ieksojo schemuciu su Prancuzija, bet mano ieskojimai buvo bevaisiai, sorry unsure.gif

raganaiciu maciau irgi daug kas pridejo.

as cia kazkaip paveluotai atejau blush2.gif

Florestina, ta paveiksliuka su fejomis galima padaryti su programa, pabandyk, jei nezinai kaip, padesiu ax.gif
Atsakyti
esu naujoke,tai bandysiu pritapti blush2.gif nes siuvinejimas mano pomegis ax.gif o cia tai ka turiu is schemu ir dar daugiau....jei kam kas patik,prasom 4u.gif butinai pagelbesiu
http://public.fotki....jimas-kryzeliu/
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2009 05 07, 21:09)
pykciai pykciai smile.gif

Florestina, ta paveiksliuka su fejomis galima padaryti su programa, pabandyk, jei nezinai kaip, padesiu  ax.gif

Čia gidai, tik tai niekas nematė to paveiksliuko- tai aš įkėliau taip, kad matytūsi. Aš irgi turiu tą programą, jei reiktų pasinaudočiau.
Atsakyti
QUOTE(grasimm @ 2009 05 07, 22:11)
esu naujoke,tai bandysiu pritapti blush2.gif nes siuvinejimas mano pomegis ax.gif o cia tai ka turiu is schemu ir dar daugiau....jei kam kas patik,prasom 4u.gif butinai pagelbesiu
http://public.fotki....jimas-kryzeliu/

Sveika. Malonu, kad prisijungei. Bandau perziureti tavo lobynus - ale tiek schemu, kad net nebezinau nei kurios noriu nei ka siuvineti reiks toliau - akys raibsta !!! smile.gif
Atsakyti