Gal kas kartais turite sios serijos paveiksliuka tik su vonia kad butu?
Buciau labai dekinga kristakacinskaite@yahoo.com
QUOTE(bambooce @ 2009 04 15, 00:04)
labai jau apstraktus apibudinimas, gal gali konkreciau apibudinti ko nori...
gal angeliukų? Tiesiog mačiau, kad vestuvėms yra paveikslėlių, tai maniau, kad yra kas nors ir krikštynoms.
Mergaitės, gal man padėsite...
Susiradau bronzinės moters schemą, bet ji tokia smulki, kad net nežinau ar pavyktų ką įžiūrėti Norėjau paklausti, gal kuri turite geresnės kokybės schemą ar patartumėt kaip pasididinti, kad būtų galima bent ką įžiūrėti...
Širdingai dėkoju
Beje, čia ne į temą, bet negaliu nepasakyti... Vakar parsinešiau savo įrėmintus darbelius ir esu labai labai nusivylusi...Rėminau Kaune "Savex", prekybos centro "Savas" patalpose...
Susiradau bronzinės moters schemą, bet ji tokia smulki, kad net nežinau ar pavyktų ką įžiūrėti Norėjau paklausti, gal kuri turite geresnės kokybės schemą ar patartumėt kaip pasididinti, kad būtų galima bent ką įžiūrėti...
Širdingai dėkoju
Beje, čia ne į temą, bet negaliu nepasakyti... Vakar parsinešiau savo įrėmintus darbelius ir esu labai labai nusivylusi...Rėminau Kaune "Savex", prekybos centro "Savas" patalpose...
QUOTE(bambooce @ 2009 04 14, 22:02)
A A CC II U U nes jau buvau bepradedanti panikuoti
QUOTE(bambooce @ 2009 04 14, 23:02)
Ačiū labai už dar vieną konverterį! Pravers...
Bet to, ko labiausiai šiuo metu reiktų, tai iš viso nėra... Crescent siūlų konvertavimo.... Iš užsienio siųstis labai jau nepigus malonumas...
ieskau orchideju schemos.
gal turite kokią nuorodėlę konvertuoti siūlus Dimensions į DMC?
QUOTE(rita7777 @ 2009 04 15, 13:24)
gal turite kokią nuorodėlę konvertuoti siūlus Dimensions į DMC?
Nugi pora pasisakymų atgal įdėta... negi taip sunku pasiskaityt bent paskutinius pora pasisakymų?...
kur parodete sita orchideja ir noriu bet nelabai matosi
QUOTE(Uodegyte @ 2009 04 15, 13:28)
kur parodete sita orchideja ir noriu bet nelabai matosi
Paveikslėlio apačioj yra pasirinkimas "сохранить оригинал" ten paspaudus didesnį paveikslėlį atidaro, kuriame tai jau tikrai viskas matosi.
Mergaites, gal kuri turite schemute vestuvinio metriko, kur dvi rankos, viena ant kitos ir ziedas ant pirsto ? Buciau labai dekinga
vidaciz@gmail.com
vidaciz@gmail.com