Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryziuku schemų paieška

gal kas matet kur, ar archyve turite siuos du - buciau labai dekinga wub.gif Jau seniai dairausi, bet niekur neuzmaciau - forrne@yahoo.com
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2009 04 30, 20:16)
as cia, as cia... uzbegu retkarciais, paziuri ar visi gavo reikiamas schemutes, ar mano pagalbos nereikia ir pabegu smile.gif

Man reikia, jauiuosi kaip "šuns balsas į dangų neina"... ieškojau ko nors su medicina, bet tai niekas niekur nieko niekad nei su kuo, vnž. beveik susitaikiau, kad nėra ir nebus...
Atsakyti
Prasau padekit rast schema paveiksliuko- drakonas vienos splavos (raudonas), toks kinieciu tipo, issiraites 4u.gif Pas kazkuria albumely lyg maciau ta paveiksliuka,o dabar nebepamenu doh.gif siman.laura@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(vilmado @ 2009 05 01, 00:24)
Man reikia, jauiuosi kaip "šuns balsas į dangų neina"... ieškojau ko nors su medicina, bet tai niekas niekur nieko niekad nei su kuo, vnž. beveik susitaikiau, kad nėra ir nebus...

QUOTE(Sandrulia @ 2009 04 27, 23:22)

Šitą žiūrėjai?
Atsakyti
Man labai reiketu situ schemyciu:
user posted image

user posted image

user posted image

Buciau labai dekinga, jei atsiustumet, jei turit, i dooominyka@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2009 05 01, 15:23)
Šitą žiūrėjai?

Ačiū ačiū gerasis žmogau aciuks.gif visai pražiopsojau - sorry blush2.gif , gal pravers, bet dar vis ieškau... tokia sakyčiau be ryšio ta medicinos tema, bet, kad reikia.... tai jei kur netyčia užmatysit - mestelkit ...prašyčiau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmado @ 2009 05 01, 18:21)
Ačiū ačiū gerasis žmogau  aciuks.gif  visai pražiopsojau - sorry  blush2.gif , gal pravers, bet dar vis ieškau... tokia sakyčiau  be ryšio ta medicinos tema, bet, kad reikia.... tai jei kur netyčia užmatysit - mestelkit ...prašyčiau...  4u.gif

padesiu paieskoti kazka su medicina smile.gif truputi uzsiemusi as, paieskosiu vakare. vakar avarija padariau tai dokumentais uzsivertusi
Atsakyti
QUOTE(vilmado @ 2009 05 01, 20:21)
Ačiū ačiū gerasis žmogau  aciuks.gif  visai pražiopsojau - sorry  blush2.gif , gal pravers, bet dar vis ieškau... tokia sakyčiau  be ryšio ta medicinos tema, bet, kad reikia.... tai jei kur netyčia užmatysit - mestelkit ...prašyčiau...  4u.gif

Prašom, kad tik praverstų mirksiukas.gif daugiau jokių su medicina nemačiau niekur g.gif
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2009 05 01, 20:30)
padesiu paieskoti kazka su medicina smile.gif truputi uzsiemusi as, paieskosiu vakare. vakar avarija padariau tai dokumentais uzsivertusi

Bambooce valdo - tvarka bus thumbup.gif mirksiukas.gif
tai čia neprivaloma, bet palauksiu, susitvarkyk pirma svarbesnius reikalus... turim mes čia to laiko... doh.gif

QUOTE(Sandrulia @ 2009 05 01, 20:33)
Prašom, kad tik praverstų mirksiukas.gif daugiau jokių su medicina nemačiau niekur g.gif

rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(World_Angel @ 2009 05 01, 19:01)
Man labai reiketu situ schemyciu:
user posted image

user posted image

user posted image

Buciau labai dekinga, jei atsiustumet, jei turit, i dooominyka@gmail.com

suniuka gali rasti cia http://siuvinejimask...ai.html?start=1

Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2009 04 30, 20:25)
sveikos, reikia pagalbos.
schema turiu ale rakta tik ruzaviems batukams.

user posted image
gal galit kas atsiusti siuliuku numeriukus zanetukas@gmail.com melynajam variantui  bigsmile.gif
dekui  4u.gif

Man irgi reikėtų mėlynųjų batukų rakto. Schemą turiu, bet be rakto... Gal kas turit?
Papildyta:
Nebereikia, anoj temoj radau Paukščiuko įdėtą raktą smile.gif
Atsakyti
Ieskau labai paprastos sinsilos arba sinsilu schemu, bet kad nebutu daug spalvu bigsmile.gif siusti i debeseliai1@gmail.com arba cia blush2.gif
Atsakyti