Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryziuku schemų paieška

QUOTE(masiniukas @ 2009 04 27, 10:24)
Man irgi ji labai tiktu...bet man atrodo kad vieno dar gabalelio truksta paskutinio is desnes g.gif  ar as kasko nesupratau...

taip, dabar apisiziurejau, kad tikrai truksta vienos dalies schmoll.gif jetus kaip gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2009 04 27, 14:21)
cia to virejo neiziuri? kurio reik? atsiusciau i pasta smile.gif

Ačiū už schemutes. O siūlų kodų nėra, tai galiu rinktis panašius atspalvius(turiu siūlų paletę ) ir ant kokios medžiagos patartumėt siuvinėti.user posted image
Atsakyti
QUOTE(miskinuke16 @ 2009 04 27, 14:53)
Ačiū už schemutes. O siūlų kodų nėra, tai galiu rinktis panašius atspalvius(turiu siūlų paletę ) ir ant kokios medžiagos patartumėt siuvinėti.user posted image

na ten jau spalvas reik rinktis paciai ... as tai ant kokios kremines aidos siuvinesiu thumbup.gif
Atsakyti
tinka linine.o geriausia aida 14 medziagele
Atsakyti
Sveikos visos drbštuolės smile.gif man labai patiko Jūsų darbeliai smile.gif jie tiesiog nuostabūs thumbup.gif kolkas dar esu naujokė bet tikiuosi, kad greit įsiliesiu į Jūsų būry 4u.gif turiu tokį prašymą: gal kas turite rugegėlių schemą? norėčiau jas išsiuvinėti mamai gimtadienio proga smile.gif iš anksto dėkoju smile.gif
galite siųsti ir e-mail'u indre333@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(seteriukea @ 2009 04 27, 18:20)
Sveikos visos drbštuolės smile.gif man labai patiko Jūsų darbeliai  smile.gif jie tiesiog nuostabūs  thumbup.gif kolkas dar esu naujokė bet tikiuosi, kad greit įsiliesiu į Jūsų būry  4u.gif turiu tokį prašymą: gal kas turite rugegėlių schemą? norėčiau jas išsiuvinėti mamai gimtadienio proga  smile.gif iš anksto dėkoju smile.gif
galite siųsti ir e-mail'u  indre333@gmail.com

Tokios yra:
user posted image
Atsakyti
Vilmado, gal toks: http://picasaweb.goo...526395373620402
QUOTE(elzė 76 @ 2009 04 26, 20:44)
Gal dar kas turi k1ą nors krikštynoms smile.gif)))

Aš savo sūneliui siuvinėjau angeliuką va tokį:
user posted image
Yra dar keli iš tos serijos

dar tokį turiu krikštynom:
user posted image
tik čia apsuktas,bet nesvarbu kuria puse siuvinėt

Jei norėsi angeliukų, parašyk až 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandrulia: 27 balandžio 2009 - 22:23
Sveikutes, as ieskau kokiu nesudetingu angeliuku ax.gif , gal kas pagelbesit 4u.gif
Atsakyti
schemutes mirksiukas.gif
Atsakyti
padekite prasau verysad.gif
siuvineju juros tematika su krantu,ir valtimi ismesta krante.o siulai anchor bet konvertavausi i dmc,ir ten vieni siulai vadinasi 'crudo' na kaip balta spalva 'blank'.jai pas ka yra sis spalvos raktas,padekite ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2009 04 28, 11:00)
padekite prasau verysad.gif
siuvineju juros tematika su krantu,ir valtimi ismesta krante.o siulai anchor bet konvertavausi i dmc,ir ten vieni siulai vadinasi 'crudo' na kaip balta spalva 'blank'.jai pas ka yra sis spalvos raktas,padekite  ax.gif

O gal gali ikelti paveiksliuka kuri siuvineji? Butu aiskiau tada.

Atsakyti
Kazkam reikejo boruzeles ant gelytes 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lizarde: 28 balandžio 2009 - 11:59