Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryziuku schemų paieška

Ieskau gimnasciu, sokeju ar balerinu schemyciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 04 23, 22:39)
taip apsidžiaugiau radusi schemelę sakau padėsiu, bet ten nėra spalvų rakto, jos tik sužymėtos ženklais ir parašyti spalvų pavadinimai  verysad.gif  ar vistiek atsiųsti?  ax.gif  dar pabandysiu paieškoti  4u.gif

Jei kažką dar surastum paštas
aurelija@step2000.lt

pabandysiu spalvas atsirinkt smile.gif))

QUOTE(ginta3963 @ 2009 04 24, 12:18)

Sveiki,

sio paveiksliuko chema radau as rusu puslapyje, bet parsiusta schema man darbe neatsidaro. Parasyk savo email'a kur galeciau atsiusti, gal pas tave sios schemos parsiustas formatas atsidarys. Jei ne, tai vakare namuose pabandysiu atidaryti ir persiusti.
P.S. kadangi man jis neatsidaro, tai negaliu pasakyti ar yra siulu kodai, ar nera. Na pabandykim isspresti sia problema.  bigsmile.gif
Dar yra sitoks paveiksliukas, jei tinka:

My Webpage

Labukas - tavo paveikslėlis irgi labai gražus - tik krikštysiu berniuką - man ten labiau mergaitei tinka ....
aurelija@step2000.lt

Gal dar kas turi k1ą nors krikštynoms smile.gif)))
Atsakyti
gal kas turit sio paveikslelio schema? http://www.postimage....php?v=Pq2krIiJ
Atsakyti
Gal kuri turit sio paveikslelio kokybiskesne schema? Labai labai reikia ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 04 26, 15:52)

aciu, sitam puslapi mane ir suzavejo tas sviesesnis variantas, bet kaip is cia issisaugoti??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(V .I .R .G .U .T .E @ 2009 04 27, 08:54)
aciu, sitam puslapi mane ir suzavejo tas sviesesnis variantas, bet kaip is cia issisaugoti??? g.gif

Paspaudi ant patikusio paveikslelio, atsidarys schema, tada paspaudi ant schemos vieno lapo, ji pasididins, kad paididintu dar labiau, desiniam kampe yra zoom in, ir tada jau pas save saugaisi, kur tik nori 4u.gif
Atsakyti
gal kas turite juros su krantu schemuciu mirksiukas.gif

o cia mano schemutes cool.gif
Atsakyti
QUOTE(V .I .R .G .U .T .E @ 2009 04 27, 08:54)

Man irgi ji labai tiktu...bet man atrodo kad vieno dar gabalelio truksta paskutinio is desnes g.gif ar as kasko nesupratau...
Atsakyti
QUOTE(vilmado @ 2009 04 25, 23:43)
Gal kuri matėt ar turit schemučių susijusių su medicina? Labai reikia ir būsiu laaaaabai dėkinga  aciuks.gif

Atsakyti
Gal galite pasiulyti schemute metrikiukui, kuris butu skirtas dviem sesutems pametinukems? ax.gif
Atsakyti
nusipirkau rinkinuką ir siuvinėju pirmąjį darbelį, kaip pirmam kartui galėjo būti audinys ir stambesniais langeliais, kažkaip nepagalvojau pirkdama, tik pradejaus siuvinėti supratau ,kad jau sunkoka kaip pirmam paveiksliukui.Dar iki pabaigos toli ,bet jau "audžiu mintį", kaip virėją išsiuvinėti. Bet va neįžiūriu schemos, kai su programa parsisiunčiau,tai paveiksliukas gaunasi kaip subraižyta schema ir siulų kodai atskiri tom linijom (na gal neaiškiai parašiau,nemoku minčių suregst)
Matosi tos kur kas 10 langelis doh.gif

virėjas
Atsakyti
QUOTE(miskinuke16 @ 2009 04 27, 14:13)
nusipirkau rinkinuką ir siuvinėju pirmąjį darbelį, kaip pirmam kartui galėjo būti audinys ir stambesniais langeliais, kažkaip nepagalvojau pirkdama, tik pradejaus siuvinėti supratau ,kad jau sunkoka kaip pirmam paveiksliukui.Dar iki pabaigos toli ,bet jau "audžiu mintį", kaip virėją išsiuvinėti. Bet va neįžiūriu schemos, kai su programa parsisiunčiau,tai paveiksliukas gaunasi kaip subraižyta schema ir siulų kodai atskiri tom linijom (na gal neaiškiai parašiau,nemoku minčių suregst)
Matosi tos kur kas 10 langelis doh.gif

virėjas

cia to virejo neiziuri? kurio reik? atsiusciau i pasta smile.gif
Atsakyti