Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryziuku schemų paieška

QUOTE(Metija @ 2009 04 22, 22:55)
Ojojoj... Reik viską kaupt informacijos kaupikliuose - tą žinau teoriškai, bet praktiškai nerandu tam laiko. Na, tai nėra taip baisu, kaip atrodo, nenusimink. Ko tau tikrai reikia - pasieks tave vienu ar kitu būdu....

o dabar kaip baisu.....
Aš juk lietuvė, kaupiau viską kas gražu, o gal kada prireiks, dabar net neatsiminsiu ką ten turėjau.
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 04 22, 21:55)
Ojojoj... Reik viską kaupt informacijos kaupikliuose - tą žinau teoriškai, bet praktiškai nerandu tam laiko. Na, tai nėra taip baisu, kaip atrodo, nenusimink. Ko tau tikrai reikia - pasieks tave vienu ar kitu būdu....

pries dvi dienas isirasiau viska i cd thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2009 04 22, 23:36)
Sveikutės,
aš norėjau pasiguosti, mūsų kompo kietasis diskas užlūžo, tai visos mano schemutės dingo  cry.gif  cry.gif  Reikės viską iš naujo ieškoti ir dėlioti  verysad.gif

Uzuojauta del schemuciu, foto ir apskritai visu dalykeliu kurie dingo. Man paciai teko kelis kartus taip netekti foto bei keletos schemuciu.
Stengsimes padeti ir atsiusti schemuciu kuriu ieskosi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2009 04 23, 00:36)
Sveikutės,
aš norėjau pasiguosti, mūsų kompo kietasis diskas užlūžo, tai visos mano schemutės dingo  cry.gif  cry.gif  Reikės viską iš naujo ieškoti ir dėlioti  verysad.gif

Uzjauciu doh.gif bet ka padarysi, apsidairyk aplink, kiti zmones turi daug baisesniu bedu g.gif juk cia daug siuvinejimo draugiu, visos pasirenge padeti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo columbija: 23 balandžio 2009 - 07:23
[FONT=Times][SIZE=1]a ai niekas schemu neiesko[SIZE=1][COLOR=blue] blush2.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif užsidegiau šiuo darbeliu 4u.gif

user posted image

Gal kas schemutę turit , arba žinot kur užsisakyt galima butų . Čia iš dimensions .
Krikštynoms manau pats tas būtų .

Iš anksto dėkoju
Atsakyti
QUOTE(elzė 76 @ 2009 04 23, 12:52)
Labukas  4u.gif užsidegiau šiuo darbeliu  4u.gif

Gal kas schemutę turit , arba žinot kur užsisakyt galima butų . Čia iš dimensions .

Iš anksto dėkoju

o gal žinai kaip tiksliai pasivadina šis paveikslėlis? pabandyčiau paieškoti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 04 23, 12:01)
o gal žinai kaip tiksliai pasivadina šis paveikslėlis? pabandyčiau paieškoti...  ax.gif

"ангел у постели"
as radau net dviejose vietose bet neleidzia man parsisiusti schemuciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(columbija @ 2009 04 23, 08:22)
Uzjauciu  doh.gif   bet ka padarysi, apsidairyk aplink, kiti zmones turi daug baisesniu bedu  g.gif   juk cia daug siuvinejimo draugiu,  visos pasirenge padeti 4u.gif

o nera galimybes atstatyti kietojo disko? as pamenu visa savo kietaji diska istryniau, netycia suformatavau, bet su spec programa atstate man visas nuotraukas smile.gif gal ir tau padetu koks kompiuteristas?

Paskaiciau atgal puslapi kad jau bandysit atkurdineti, tad tiesiog palinkesiu sekmes kad pavyktu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo r_tina: 23 balandžio 2009 - 13:54
QUOTE(bambooce @ 2009 04 23, 14:04)
"ангел у постели"
as radau net dviejose vietose bet neleidzia man parsisiusti schemuciu  g.gif

Aš net surizikuočiau originalą atsisiųst . Tik va iš kur . g.gif

Baisiai baisiai reikia wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elzė 76: 23 balandžio 2009 - 16:33
QUOTE(elzė 76 @ 2009 04 23, 17:32)
Aš net surizikuočiau originalą atsisiųst . Tik va iš kur .  g.gif

Baisiai baisiai reikia  wub.gif

taip apsidžiaugiau radusi schemelę sakau padėsiu, bet ten nėra spalvų rakto, jos tik sužymėtos ženklais ir parašyti spalvų pavadinimai verysad.gif ar vistiek atsiųsti? ax.gif dar pabandysiu paieškoti 4u.gif
Atsakyti

Iš anksto dėkoju
[/quote]

Sveiki,

sio paveiksliuko chema radau as rusu puslapyje, bet parsiusta schema man darbe neatsidaro. Parasyk savo email'a kur galeciau atsiusti, gal pas tave sios schemos parsiustas formatas atsidarys. Jei ne, tai vakare namuose pabandysiu atidaryti ir persiusti.
P.S. kadangi man jis neatsidaro, tai negaliu pasakyti ar yra siulu kodai, ar nera. Na pabandykim isspresti sia problema. bigsmile.gif

Dar yra sitoks paveiksliukas, jei tinka:

My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginta3963: 24 balandžio 2009 - 11:25