Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimo kryziuku schemų paieška

QUOTE(masiniukas @ 2009 04 16, 16:10)
Aciu mergates labai,  4u.gif  dabar turiu daug gaisrininku notworthy.gif  jus labai cia man operatyvei...dekui 4u.gif  4u.gif  4u.gif

mergaites ne GAISRININKAS, O UGNIAGESYS (ugi gesina).. patys ugniagesiai lb piktinasi kai juos taip pavadina. Gaisrininkai - sukelia gaistra, o ugniagesiai - gesina smile.gif nepainiokim ax.gif rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Dvi @ 2009 04 17, 08:46)
Siunciu. Jei sugalvosi kur uzsienyje pirkti Kreiniko siūlus, pasakyk, prisijungsiu prie tavo užsakymo, nes man poros spalvų reikia.

laaaabai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2009 04 17, 09:35)
Gal šita geresnė?
Na, bent jau man išsisaugojus pilnu dydžiu atrodo, kad būtų galima atsispauzdint visai įžiūrimą varianta...

Dėkui 4u.gif Bandysiu atsispausdinti ir žiūrėsiu kas gausis...
Atsakyti
Ačiū visoms už pagalbą, bandysim rinktis iš to, kas yra čia sukelta. Vakare susitiksiu su ta ponia.
Atsakyti
QUOTE(Jolcė @ 2009 04 17, 12:16)
Dėkui  4u.gif Bandysiu atsispausdinti ir žiūrėsiu kas gausis...

Tik išsaugojus dar tas nuotraukas padalinkit į mažesnes dalis, tada tikrai matysis, bet jei bandysit spauzdinti taip, kaip išsisaugo, tai abejoju... nebent ant didelio lapo (t.y. didesnio, nei A4).
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 04 16, 22:21)
Labutis ir aš jungiuosi prie ieškotojų, reikia arkliukų schemutės, manęs kolegė labai prašė išsiuvinėti dovanai arkliuką. ax.gif Bet namie schemučių neradau.

Pažiūrėk čia 4u.gif
Atsakyti
[quote=V .I .R .G .U .T .E,2009 04 17, 11:45]
mergaites ne GAISRININKAS, O UGNIAGESYS (ugi gesina).. patys ugniagesiai lb piktinasi kai juos taip pavadina. Gaisrininkai - sukelia gaistra, o ugniagesiai - gesina smile.gif nepainiokim ax.gif rolleyes.gif
Papildyta:

Na laaabai atsiprasau jai taip jau yra blush2.gif ...bet va mano brolis visai nepiksta kai ji pavadinam gaisrininku...jis sake ugniagesis laaaabai jau rimta... biggrin.gif Ir dar sako jai as dirbu gaisrinei tai as ir esu gaisrininkas,juk policijoi dirba policininkai... Tai mes ir nesigincijam su juo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2009 04 17, 15:07)
Pažiūrėk čia 4u.gif

Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
As ieskau sito paveikslo, bet gal kas nors turit ir panasiu is sios serijos, buciau labai dekinga 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2009 04 17, 16:16)
As ieskau sito paveikslo, bet gal kas nors turit ir panasiu is sios serijos, buciau labai dekinga 4u.gif

Gal tokie tiktų:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Tokius turiu abu, aciu labai, man labai istrige tie arabiski rastai ant vazos - ar kaip ten juos pavadinti, ir ruda spalva, virtuvei pas mane butu idealu - as is tos serijos turiu viena, taciau pamenu jog kazkuri yra siuvinejusi butent ta kurio ieskau blush2.gif nepamenu kas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2009 04 17, 15:16)
user posted image

Man rodos etaeta siuvinėjo šį paveikslą g.gif Pabandyk jos užklausti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 04 17, 16:46)
Man rodos etaeta siuvinėjo šį paveikslą  g.gif Pabandyk jos užklausti  mirksiukas.gif

Jau radau sita paveikla ir dar kita is tos serijos, labai aciu uz pagalba visoms 4u.gif
Atsakyti