Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tiklalapiai, parduotuvės, auksaranki

QUOTE(LaputaitėM @ 2009 05 18, 17:40)
Tai tau perliukas sestadieni voka issiunte, taip supratau is tavo zinutes, kad siandien gavai jau prekes....nes as sestadieni uzsakyma padariau, ir apmokejau, o va siandien gavau is ju laiska, kad mano prekes tik rytoj bus issiustos  g.gif

aš šeštadienį užsakymą išsiunčiau bigsmile.gif
Atsakyti
Labutis, viena sekmadieni buvau Rietavos turguj ir prekiavo karoliukais ir priedais, paklausiau ar turi pasidabruotu detaliu, vyriskis pardavinejo ir sake kad tokiu detaliu nera isvis, tipo mulkina e-pard., kaip istikruju yra g.gif
Atsakyti
Kaip jau minejau as ir www.veriniams.lt esame tame paciame mieste, tai jie vakar man paskambino ir pasiule netgi uzvezti uzsakyma. Zinoma kai Marijampoleje nedideli atstumai tai yra smulkmena, bet vis tiek malonu. biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaida_L @ 2009 05 19, 16:45)
Kaip jau minejau as ir www.veriniams.lt esame tame paciame mieste, tai jie vakar man paskambino ir pasiule netgi uzvezti uzsakyma. Zinoma kai Marijampoleje nedideli atstumai tai yra smulkmena, bet vis tiek malonu.  biggrin.gif  thumbup.gif

nu jei ten butų pasirinkimas didesnis tai gal ir iki Alytaus atveštų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Sandrita-: 19 gegužės 2009 - 16:43
QUOTE(saulyte2 @ 2009 05 18, 21:49)
Labutis, viena sekmadieni buvau Rietavo turguj ir prekiavo karoliukais ir priedais, paklausiau ar turi pasidabruotu detaliu, vyriskis pardavinejo ir sake kad tokiu detaliu nera isvis, tipo mulkina e-pard., kaip istikruju yra  g.gif

O kas belieka sakyti, kitaip gi savo prekių neparduos. laugh.gif

Ar esi užsisakinėjusi iš www.akmenėliai.com?
Atsakyti
QUOTE(vijurka @ 2009 05 20, 08:20)
O kas belieka sakyti, kitaip gi savo prekių neparduos.  laugh.gif

Ar esi užsisakinėjusi iš www.akmenėliai.com?

Sakiausi jau kelis kartus,tik si karta idejo viena auskariuku, skambinau del to tai sake gali issiusti neregisrtuotu laisku arba prides prie kito uzsakymo o taip tai patenkinta, man labai patiko KAROLIAI.com, yra buve brokuotu pasitaike tai iskart atsiunte thumbup.gif
Atsakyti
laba vakara, galiu paklausinet kas is sios svetaines uzsisakinejo karoliuku
http://www.karoliukai-akmeneliai.lt/

kaip jums ar nera jokiu nesklandumu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyciuke21 @ 2009 05 20, 20:34)
laba  vakara, galiu paklausinet kas  is sios svetaines uzsisakinejo karoliuku
http://www.karoliukai-akmeneliai.lt/

kaip jums ar nera jokiu nesklandumu. smile.gif

Kelis kartus esu uzsakiusi, viskas buvo tvarkoje, nei broko, nei velavo siuntinukas wink.gif

Karoliai.com ir man patiko smile.gif
Atsakyti
Vilniuje, adresu konarskio 21/1 neradau jokios parduotuvėlės. Kažkioki užraša radau, jog persikėlė į senamiestį. Tai matyt ten ir turėjo būti ši parduotuvė ax.gif Arba neradau g.gif

O iš el.parduotuvių užsakinėjau iš
www.lelija.lt ir www.tavokaroliukai.lt Viskas thumbup.gif tik iš Lelijos viena karta neįdėjo prekytės, bet be jokių problemų atsiuntė papildomai.
Atsakyti
Na pradejau ir as po biskuti sakinetis is e-schopu, na ispudziai, kaip kokie bigsmile.gif vienur patiko, kitur nelabai, bet azartas pagavo, reiks pameginti ir kitas parduotuvikes. Manau is tokios gausos tikrai atsirinksiu patikusias parduotuves ir su jom draugausiu.
Atsakyti
man labiausiai patiko www.daiwa.lt ir www.perliukas.lt thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Labanga @ 2009 05 21, 14:18)
man labiausiai patiko www.daiwa.lt ir www.perliukas.lt  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Man irgi, ir dar dabar prideciau karoliai.com ir rankdarbiai.com smile.gif
Atsakyti