QUOTE(LaputaitėM @ 2009 05 13, 09:57)
Na toje Siuvimo reikmenu parduotubveje, stovejo Gutermann karoliuku stendas, is jo biseri ir pirkau, jie supilti i tokias kaip kolbas. Ju kaina - 7.99, svoris 28 gr. o dydis parasyta 9/o. Vizualiai apziurejus man labai panasu i 3-4 mm dydi. Toje parduotuveje ant sienos kabojo didelis plakatas, kuriame buvo parasyta, kad kiekviena diena vis kitokia nuolaida ivairioms prekems. Butent ta diena, buvo 13% nuolaida karoliukams, kurie parduodami toje parduotuveje, tame tarpe ir Gutermann biseriui. Tos kolbos kaina - 7.99 - 13%, va ir gavosi 6.90 . bet kaip rasiau, nusipirkau 28 gr, tai ir 7.99 yra pigiau, nei perkant sidabronamuose 10 gr, kur kaina, berods arti 6 lt, jei neklystu uz 10 gr
Nezinau ar Vilniuje tokia parduouve yra, mano provincijoje kur as gyvenu, tai apskritai apie tokias parduotuves pasvajoti, na o kai uztikau, tai ir nusipirkau, va ir pusesere dar paragino, sako, tikrai geras biseris ir dar su nuolaida... Reiks vel kada bunant sveciuose i ta parduotuvike nueiti...
Nezinau ar Vilniuje tokia parduouve yra, mano provincijoje kur as gyvenu, tai apskritai apie tokias parduotuves pasvajoti, na o kai uztikau, tai ir nusipirkau, va ir pusesere dar paragino, sako, tikrai geras biseris ir dar su nuolaida... Reiks vel kada bunant sveciuose i ta parduotuvike nueiti...
Laputaite kaip ir rasiau ten gutermano biseris 35 gramai 6.80lt kainuoja. Tu pirkai su nuolaida 28 gr uz 6.90 ir dar buvo nuolaida.Tai kur pigiau?
Be to kiek jau teko apeiti tai po 28 - 35 gr buvo plastmasiniai, o tu paemiai is sidabro namu stiklini biseri ir lygini kaina su plastmasiniu Irgi reik skirti juos