Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tiklalapiai, parduotuvės, auksaranki

QUOTE(LaputaitėM @ 2009 05 13, 09:57)
Na toje Siuvimo reikmenu parduotubveje, stovejo Gutermann karoliuku stendas, is jo biseri ir pirkau, jie supilti i tokias kaip kolbas. Ju kaina - 7.99, svoris 28 gr. o dydis parasyta 9/o. Vizualiai apziurejus man labai panasu i 3-4 mm dydi. Toje parduotuveje ant sienos kabojo didelis plakatas, kuriame buvo parasyta, kad kiekviena diena vis kitokia nuolaida ivairioms prekems. Butent ta diena, buvo 13% nuolaida karoliukams, kurie parduodami toje parduotuveje, tame tarpe ir Gutermann biseriui. Tos kolbos kaina - 7.99 - 13%, va ir gavosi 6.90 . bet kaip rasiau, nusipirkau 28 gr, tai ir 7.99 yra pigiau, nei perkant sidabronamuose 10 gr, kur kaina, berods arti 6 lt, jei neklystu uz 10 gr g.gif
Nezinau ar Vilniuje tokia parduouve yra, mano provincijoje kur as gyvenu, tai apskritai apie tokias parduotuves pasvajoti, na o kai uztikau, tai ir nusipirkau, va ir pusesere dar paragino, sako, tikrai geras biseris ir dar su nuolaida... Reiks vel kada bunant sveciuose i ta parduotuvike nueiti...

Laputaite kaip ir rasiau ten gutermano biseris 35 gramai 6.80lt kainuoja. Tu pirkai su nuolaida 28 gr uz 6.90 ir dar buvo nuolaida.Tai kur pigiau? biggrin.gif
Be to kiek jau teko apeiti tai po 28 - 35 gr buvo plastmasiniai, o tu paemiai is sidabro namu stiklini biseri ir lygini kaina su plastmasiniu biggrin.gif Irgi reik skirti juos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marijulka @ 2009 05 13, 14:58)
Laputaite kaip ir rasiau ten gutermano biseris 35 gramai 6.80lt kainuoja. Tu pirkai su nuolaida 28 gr uz 6.90 ir dar buvo nuolaida.Tai kur pigiau? biggrin.gif
Be to kiek jau teko apeiti tai po 28 - 35 gr buvo plastmasiniai, o tu paemiai is sidabro namu stiklini biseri ir lygini kaina su plastmasiniu  biggrin.gif Irgi reik skirti juos biggrin.gif

tegul bus tavo teisybe, na ka padarysi, kad Guterman biseri kokybiska ir pigu, parduoda tik si vienintele parduotuve 4u.gif . Ka gi turiu ant stalo pasidejusi Gutermann fuflo - plastmasini, kinietiska ir brangu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marijulka @ 2009 05 13, 09:45)
As turejau omeny kiniska, bet ne guterman.Zinok visa Vilniu apvaiksciojau bet pigiau nei toj parduotuvytei neradau.Tai ten yra ir 35 gr uz 6.80 ir pavyzdziui sidabruota vielute visur 7.90 gutermano, o ten 6.50 4u.gif

O kur si parduotuvele yra? Man Guterman biseriukas laba patinka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Labanga @ 2009 05 14, 06:58)
O kur si parduotuvele yra? Man Guterman biseriukas laba patinka  blush2.gif

Labana o kas man uz tai? biggrin.gif Na gerai gerai biggrin.gif Cia internetine parduotuvyte www.sidabronamai.lt
Paziurek kainos tikrai maziausios ir akmenu kainos geros.

Bet jei rasi kur ka pigiau pasnibzdesi ir man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(marijulka @ 2009 05 14, 10:45)
Labana o kas man uz tai? biggrin.gif  Na gerai gerai biggrin.gif Cia internetine parduotuvyte www.sidabronamai.lt
Paziurek kainos tikrai maziausios ir akmenu kainos geros.

Bet jei rasi kur ka pigiau pasnibzdesi ir man thumbup.gif

aciu! 4u.gif
Tai, kad abejoju, ar bus kur pigiau... "Normalioj", turiu omeny ne internetinej parduotuvej visas Guterman biseris kainuoja birs LTL 10...
Atsakyti
Noriu pagirti BEADS.LT, labai greitai atsiunte siuntini, ir tai is Klaipedos i Vilniu thumbup.gif . Penktadieni vakare issiunte, o pirmadieni is ryto jau turejau ji rankose.
Atsakyti
QUOTE(Angelina 2007 @ 2009 05 18, 13:15)
Noriu pagirti BEADS.LT, labai greitai atsiunte siuntini, ir tai is Klaipedos i Vilniu  thumbup.gif . Penktadieni vakare issiunte, o pirmadieni is ryto jau turejau ji rankose.

man irgi operatyviai atsiuntė thumbup.gif
O va perliuko, šeštadienį užsakymą dar papildžiau, o šiandien jau privėriau visko thumbup.gif
Atsakyti
Na parduotuveliu yra tikrai daug. Siandien radau dar viena, atrodo visai nauja. Kainos, tu prekiu kurias lyginau siek tiek zemesnes nei kituose tinklapiuose, bet mane sudomino kad jie yra Marijampoleje, tai uzpildziau uzsakyma ir vakare jau vaziuosiu pasiimti smile.gif.
Adresas http://www.veriniams.lt
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 05 18, 13:17)

O va perliuko, šeštadienį užsakymą dar papildžiau, o šiandien jau privėriau visko  thumbup.gif

Tai tau perliukas sestadieni voka issiunte, taip supratau is tavo zinutes, kad siandien gavai jau prekes....nes as sestadieni uzsakyma padariau, ir apmokejau, o va siandien gavau is ju laiska, kad mano prekes tik rytoj bus issiustos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaida_L @ 2009 05 18, 16:30)
Na parduotuveliu yra tikrai daug. Siandien radau dar viena, atrodo visai nauja. Kainos, tu prekiu kurias lyginau siek tiek zemesnes nei kituose tinklapiuose, bet mane sudomino kad jie yra Marijampoleje, tai uzpildziau uzsakyma ir vakare jau vaziuosiu pasiimti smile.gif.
Adresas http://www.veriniams.lt

Dar mažokai visko, bet verta dėmesio smile.gif
Atsakyti
o kokia jusu patirtis su www.akmenukuvaivorykste.lt ?
zadu is cia uzsisakyti, tai tikiuos kad nera didesniu nusiskundimu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2009 05 18, 18:27)
o kokia jusu patirtis su www.akmenukuvaivorykste.lt ?
zadu is cia uzsisakyti, tai tikiuos kad nera didesniu nusiskundimu? g.gif

Na, bent aš nusiskundimų šiai parduotuvei neturiu smile.gif
Atsakyti