QUOTE(_saulyte_ @ 2009 04 15, 08:35)
Sveikos
norečiau paklausti, ar užsisakinėjat iš www.karoliukai-akmeneliai.lt? aš užsisakiau, atsiuntė prekes ir jau gal 3 savaitės skambinėja, kad nepervedu pinigų, tačiau niekaip neatsiunčia sąskaitos numerio.. kelis kartus rašiau laišką, kad negaunu informacijos, kad prekes ne visas gavau, o ta moteriškė skambinėja pakeltu balsu, akis drasko, kad aš čia tipo išsidirbinėju
vakar paskambino, sakau atsiųskite SMS žinute visus rekvizitus.. spėkit, ar atsiuntė..
dabar esu įsitikinus, kad ir laiškų man nei vieno nesiuntė, nes ten kažkoks balaganas pas juos, pradžioj laišką gauni iš žmonos, o sąskaitas vyras turi atsiųst, tačiau neatsiunčia, paskuj prašo, kad persiunčiant pinigus gink dive neparašyčiau, kad čia už užsakymą tie pinigėliai, nes tada "neateina tie pinigai"
tegul nejuokina, mokesčius slepia ir tiek.. esu pasipiktinus siaubingai, patariu ir jums neužsisakinėt, nes tokio šlykštaus žmogaus, kaip ta moteriškė, nesu sutikus gyvenime..
gailiuosi išvis, kad iš ten užsisakinėjau..
gal kam pasitaikė tokia pat situacija?
O ar kartais ta moteriske vardu asta, o vyriskis - remigijus?? Jei taip - skaiciau as kitame forume, kaip ji koneveike viena mergina, kuri isdriso viesai parasyti, kad liko nepatekinta atsiustomis prekemis, na zodziu, kazkas nepatiko. O tai "paleido" ten asta liezuvi i valias, jau taip ten ta mergina sudirbo, kaip matai ji drista, cia viesai jos prekes peikti. O mergina - tik issake savo nuomone.
Zodziu - kritika tai astai, nesuprantamas dalykas, nemoka zmogus protingai sureguoti.
Skaiciau ten, dabar va cia uztikau zinute, kazkaip praejo man noras, su ta turgaus boba prasideti ir prekes uzsakineti, manau ir kituose e-shopuose rasiu panasiu prekiu, o tai ir man dar tokiu nesklandumu nutiks - nenoriu