Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tiklalapiai, parduotuvės, auksaranki

QUOTE(marijulka @ 2009 05 11, 22:32)
Sveikos,

Na pagaliau pagaliau biggrin.gif Kankinau cia visas is kur gaut biserio gutermano ir...Ogi mano megstamiausia parduotuvyte sidabronamai siuo biseriu pradejo prekiauti!!!!! skaito mano mintis matyt biggrin.gif Ir kainos na nerealiai mazos!!!! Uzsisakiau dabar sedziu laukiu siuntinuko.

Bet argi cia biseris pigus g.gif , juk parduoda tik 10 gr. unsure.gif
Parduotuveje uz 28 gr (dydis 9/o, na zodziu ta visa tokia plastikine kolba) sumokejau 6.90 (ta diena buvo 13 % nuolaida karoliukams), o jei be nuolaidos - tai 7.99, o cia jau uz 20 gr virs 10 lt sumokesi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(iewuxi @ 2009 05 11, 16:59)
O kaip atrodo karoliuku paslepejai  g.gif  kazkaip neteko tokiu matyt ... del spaustuku galeciau pagelbet, tik as is Siauliu

Oi, suklidau blush2.gif , t.y. spaustuku paslepeju, o ne karoliuku. Sauliose as nebunu, man neapsimoka imti is kito miesto, nes siuntimas pavedimas - viska tai kainuoja... Aciu uz pasiulyma 4u.gif
Atsakyti
Taigi bėkit i kokią realią parduotuvę, negi neturi? Pylimo gatvėj, Trakų, dar šalia Olandų žiedo yr:)
Atsakyti
QUOTE(_saulyte_ @ 2009 04 15, 08:35)
Sveikos  smile.gif  norečiau paklausti, ar užsisakinėjat iš www.karoliukai-akmeneliai.lt? aš užsisakiau, atsiuntė prekes ir jau gal 3 savaitės skambinėja, kad nepervedu pinigų, tačiau niekaip neatsiunčia sąskaitos numerio.. kelis kartus rašiau laišką, kad negaunu informacijos, kad prekes ne visas gavau, o ta moteriškė skambinėja pakeltu balsu, akis drasko, kad aš čia tipo išsidirbinėju  doh.gif  vakar paskambino, sakau atsiųskite SMS žinute visus rekvizitus.. spėkit, ar atsiuntė..  schmoll.gif  dabar esu įsitikinus, kad ir laiškų man nei vieno nesiuntė, nes ten kažkoks balaganas pas juos, pradžioj laišką gauni iš žmonos, o sąskaitas vyras turi atsiųst, tačiau neatsiunčia, paskuj prašo, kad persiunčiant pinigus gink dive neparašyčiau, kad čia už užsakymą tie pinigėliai, nes tada "neateina tie pinigai"  doh.gif  tegul nejuokina, mokesčius slepia ir tiek.. esu pasipiktinus siaubingai, patariu ir jums neužsisakinėt, nes tokio šlykštaus žmogaus, kaip ta moteriškė, nesu sutikus gyvenime..  verysad.gif  gailiuosi išvis, kad iš ten užsisakinėjau..  verysad.gif  gal kam pasitaikė tokia pat situacija?

O ar kartais ta moteriske vardu asta, o vyriskis - remigijus?? Jei taip - skaiciau as kitame forume, kaip ji koneveike viena mergina, kuri isdriso viesai parasyti, kad liko nepatekinta atsiustomis prekemis, na zodziu, kazkas nepatiko. O tai "paleido" ten asta liezuvi i valias, jau taip ten ta mergina sudirbo, kaip matai ji drista, cia viesai jos prekes peikti. O mergina - tik issake savo nuomone.
Zodziu - kritika tai astai, nesuprantamas dalykas, nemoka zmogus protingai sureguoti.
Skaiciau ten, dabar va cia uztikau zinute, kazkaip praejo man noras, su ta turgaus boba prasideti ir prekes uzsakineti, manau ir kituose e-shopuose rasiu panasiu prekiu, o tai ir man dar tokiu nesklandumu nutiks - nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(LaputaitėM @ 2009 05 12, 15:29)
O ar kartais ta moteriske vardu asta, o vyriskis - remigijus?? Jei taip - skaiciau as kitame forume, kaip ji koneveike viena mergina, kuri isdriso viesai parasyti, kad liko nepatekinta atsiustomis prekemis, na zodziu, kazkas nepatiko. O tai "paleido" ten asta liezuvi i valias, jau taip ten ta mergina sudirbo, kaip matai ji drista, cia viesai jos prekes peikti. O mergina - tik issake savo nuomone.
Zodziu - kritika tai astai, nesuprantamas dalykas, nemoka zmogus protingai sureguoti.
Skaiciau ten, dabar va cia uztikau zinute, kazkaip praejo man noras, su ta turgaus boba prasideti ir prekes uzsakineti, manau ir kituose e-shopuose rasiu panasiu prekiu, o tai ir man dar tokiu nesklandumu nutiks - nenoriu  schmoll.gif

Neįsivaizduoju, kaip ten dažnai rankdarbiautojai vis pakliūna brokuotų prekių doh.gif Jau virš metų aš tuo užsiimu, siunčiuosi tik iš internetinių parduotuvių ir nė karto nebuvau gavus broko. Nusiskundimų neturiu dėl kokybės, na, nebent tik dėl vėlavimo ir pan. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(LaputaitėM @ 2009 05 12, 08:57)
Bet argi cia biseris pigus  g.gif , juk parduoda tik 10 gr.  unsure.gif
Parduotuveje  uz 28 gr (dydis 9/o, na zodziu ta visa tokia plastikine kolba) sumokejau 6.90 (ta diena buvo 13 % nuolaida karoliukams), o jei be nuolaidos - tai 7.99, o cia jau uz 20 gr virs 10 lt sumokesi  schmoll.gif

Na taip, kiniskas tai tikrai pigesnis:) As visa beveik Vilniu praejau ir kazkodel butent gutermano biserio pigesnio neradau nei toj parduotuvei.
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2009 05 12, 18:16)
Neįsivaizduoju, kaip ten dažnai rankdarbiautojai vis pakliūna brokuotų prekių doh.gif Jau virš metų aš tuo užsiimu, siunčiuosi tik iš internetinių parduotuvių ir nė karto nebuvau gavus broko. Nusiskundimų neturiu dėl kokybės, na, nebent tik dėl vėlavimo ir pan. unsure.gif

Uzsiimu papuosalais jau treti metai...
Siunciuosi daug is interneto ir daug perku realiose parduotuvese.. broko buna ir ten ir ten blush2.gif Nepasakyciau, kad internetinese jo daugiau ideda.. tik kai pati neapsiziurejus nusiperki nelygu rutuliuka ar kreivai prasmeigta lasiuka, tai jau save belieka kaltint.. o kai atsiuncia is interneto tai mintyse kirba "ot ... ... .. negalejo nebrokuoto idet" ax.gif Buna internetu uzsisakant, kad is vis ko nors neideda... bet tai sutvarkoma, parasai, kad pasigedai to ar ano ideda kita karta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LaputaitėM @ 2009 05 12, 15:29)
Skaiciau ten, dabar va cia uztikau zinute, kazkaip praejo man noras, su ta turgaus boba prasideti ir prekes uzsakineti, manau ir kituose e-shopuose rasiu panasiu prekiu, o tai ir man dar tokiu nesklandumu nutiks - nenoriu  schmoll.gif

kai žmogus užsiregistravo tik šiandien, rašo vos antrą žinutę, ir, atkapstęs mėnesio senumo žinutę, keikia pardavėjus - iš karto kyla įtarimas, kad tai asmeninis kerštas, noras drapstytis purvais ir likti neatpažintu. fui schmoll.gif , bailu ir negarbinga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LaputaitėM @ 2009 05 12, 14:29)

As irgi skaiciau vienam forume , bet ten jie mandagiai viska atsake, ir pasiule kita karta kai jie atvaziuos, jai pakeisti tuos akmenukus ... ir nereikia drabstyt purvais,jei pati nesusidurei su ta "problema" doh.gif
Man paciai kazkodel vis nesiseka su viena e-parduotuve, tai as jos nei kritikuosiu nei ka, paprasciausiai nebeuzsakinesiu ir tiek smile.gif
Atsakyti
lukasta - be reikalo tu mane puoli??? Na ir kas kad siandien uzsiregistravau, kai postu yra prirasyta tik 6 puslapiai, argi sunku pasiskaityti, kas ka parase, juolab kai esu naujoke, ir noriu atsirinkti is gausybes parduotuviu g.gif

Marijulka - o argi Gutermann gali buti kinietiskas? Pirkau as ji ne Vilniuje, o Kaune, buvau atvaziavusi i svecius ir netycia Maximoje, kuri yra Savanoriu pr, uzklydau i siuvimo reikmenu parduotuve. Ten pardavineja Gutermann produkcija ir ant tok kolbikes parasyta - "Made in Spain".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaputaitėM: 12 gegužės 2009 - 23:11
QUOTE(LaputaitėM @ 2009 05 13, 00:09)
lukasta - be reikalo tu mane puoli??? Na ir kas kad siandien uzsiregistravau, kai postu yra prirasyta tik 6 puslapiai, argi sunku pasiskaityti, kas ka parase, juolab kai esu naujoke, ir noriu atsirinkti is gausybes parduotuviu  g.gif

Marijulka - o argi Gutermann gali buti kinietiskas? Pirkau as ji ne Vilniuje, o Kaune, buvau atvaziavusi i svecius ir netycia Maximoje, kuri yra Savanoriu pr, uzklydau i siuvimo reikmenu parduotuve. Ten pardavineja Gutermann produkcija ir ant tok kolbikes parasyta - "Made in Spain".

As turejau omeny kiniska, bet ne guterman.Zinok visa Vilniu apvaiksciojau bet pigiau nei toj parduotuvytei neradau.Tai ten yra ir 35 gr uz 6.80 ir pavyzdziui sidabruota vielute visur 7.90 gutermano, o ten 6.50 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marijulka @ 2009 05 13, 09:45)
As turejau omeny kiniska, bet ne guterman.Zinok visa Vilniu apvaiksciojau bet pigiau nei toj parduotuvytei neradau.Tai ten yra ir 35 gr uz 6.80 ir pavyzdziui sidabruota vielute visur 7.90 gutermano, o ten 6.50 4u.gif

Na toje Siuvimo reikmenu parduotubveje, stovejo Gutermann karoliuku stendas, is jo biseri ir pirkau, jie supilti i tokias kaip kolbas. Ju kaina - 7.99, svoris 28 gr. o dydis parasyta 9/o. Vizualiai apziurejus man labai panasu i 3-4 mm dydi. Toje parduotuveje ant sienos kabojo didelis plakatas, kuriame buvo parasyta, kad kiekviena diena vis kitokia nuolaida ivairioms prekems. Butent ta diena, buvo 13% nuolaida karoliukams, kurie parduodami toje parduotuveje, tame tarpe ir Gutermann biseriui. Tos kolbos kaina - 7.99 - 13%, va ir gavosi 6.90 . bet kaip rasiau, nusipirkau 28 gr, tai ir 7.99 yra pigiau, nei perkant sidabronamuose 10 gr, kur kaina, berods arti 6 lt, jei neklystu uz 10 gr g.gif
Nezinau ar Vilniuje tokia parduouve yra, mano provincijoje kur as gyvenu, tai apskritai apie tokias parduotuves pasvajoti, na o kai uztikau, tai ir nusipirkau, va ir pusesere dar paragino, sako, tikrai geras biseris ir dar su nuolaida... Reiks vel kada bunant sveciuose i ta parduotuvike nueiti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaputaitėM: 13 gegužės 2009 - 08:59