Dėkui, šitas jau mačiau... Kažkaip nemiela man ta samaninė spalva...
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2009 11 18, 23:26)
Dėkui, šitas jau mačiau... Kažkaip nemiela man ta samaninė spalva...
šviesesnių lyg ir nėra niekur.gaila...........
Sveikos panelės, as cia naujokė norėjau paklausti kur būtų galima nusipirkti žalios floristinės juostelės, gėlių iš biserio koteliams apvynioti žinau, kad floristikos parduotuvėse, bet gal galėtumėt tiksliai pasakyti kuriose yra, nes nesinori po visą miestą lakstyti mane domina Vilnius ir gal yra Marijampolėje? iš anksto ačiū už pagalbą
QUOTE(dianytis @ 2009 11 23, 16:07)
Sveikos panelės, as cia naujokė norėjau paklausti kur būtų galima nusipirkti žalios floristinės juostelės, gėlių iš biserio koteliams apvynioti žinau, kad floristikos parduotuvėse, bet gal galėtumėt tiksliai pasakyti kuriose yra, nes nesinori po visą miestą lakstyti mane domina Vilnius ir gal yra Marijampolėje? iš anksto ačiū už pagalbą
Vilniuje aš pirkau Šiaurės miestelyje, Schetelig'e
Sveikos, gavau iš vienos parduotuvės ryškiai brokuotus akmenis, atrašė piktai kad galiu gražinti, bet siuntimo man tai neapmokės niekas, piktumas ima, 10 lt į balą išmesta Man kažkokia nerimta parduotuvė, arba čia man nepasisekė, išsiuntė, parašė laišką, kad neidėjo vieno krepšelio su prekėms, tipo įdėsim kai darysit kitą užsakymą, bet man jau gal neprireiks jų paslaugų, bet va kad pinigųs gražinti už neidėtas tai
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 11 24, 09:31)
Sveikos, gavau iš vienos parduotuvės ryškiai brokuotus akmenis, atrašė piktai kad galiu gražinti, bet siuntimo man tai neapmokės niekas, piktumas ima, 10 lt į balą išmesta Man kažkokia nerimta parduotuvė, arba čia man nepasisekė, išsiuntė, parašė laišką, kad neidėjo vieno krepšelio su prekėms, tipo įdėsim kai darysit kitą užsakymą, bet man jau gal neprireiks jų paslaugų, bet va kad pinigųs gražinti už neidėtas tai
Sandrita, o kokia tai parduotuve? Galetum pavadinima jos parasyti, tuomet ir mes zinosime su kuo reikala turime Pasirinkimas didelis, rinktis tikrai yra is ko
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 11 24, 08:31)
Nu įdomai čia, "įdėsim, kai darysit kitą užsakymą" Tai čia bizniuką galima padaryti - pastoviai ko nors neįdedi, kad pirkėjai vėl užsakinėtų aš kai užsakinėjau iš vienos parduotuvės, ir pamiršo man įdėti vielutę į užsakymą, tai jau sekančią dieną po mano laiškučio išsiuntė vielą registruotu paštu savo sąskaita, o ir šiaip labai gražiai atsiprašė už neapsižiūrėjimą Tikrai nerimta parduotuvė kažkokia, būtu gerai adresiuką sužinoti
O man, viena parduotuve dovanele idejo Nezinau, gal todel, kad pirma karta uzsakinejau, o gal ji visada dovaneles des
As is perliuko visad po dovanele gaunu taip ir vel norisi uzsisakinet
Sveiki,
Sakykite kas pirkote
www.karoliukai.xz.lt ?
Norint patvirtinti uzsakyma praso ivesti korteles numeri Hmh, kazkaip keistai, pirma karta man taip praso, visada pati per banka kiek reikia tiek sumoku, o cia
Sakykite kas pirkote
www.karoliukai.xz.lt ?
Norint patvirtinti uzsakyma praso ivesti korteles numeri Hmh, kazkaip keistai, pirma karta man taip praso, visada pati per banka kiek reikia tiek sumoku, o cia
QUOTE(Invincible @ 2009 11 24, 13:05)
Sveiki,
Sakykite kas pirkote
www.karoliukai.xz.lt ?
Sakykite kas pirkote
www.karoliukai.xz.lt ?
Čia pas juos visada taip, geriausia pasirinkt "atsiimsiu vietoj (Klaipėdoj)" ir pastabose parašyti, kad siųsti paštu. Tuomet atsiųs sąskaitą, į kur pervesti pinigus
QUOTE(Invincible @ 2009 11 24, 13:05)
Sveiki,
Sakykite kas pirkote
www.karoliukai.xz.lt ?
Sakykite kas pirkote
www.karoliukai.xz.lt ?
brrrr čia toji ir parduotuvė, gyvenime nepirksiu iš jos