Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tiklalapiai, parduotuvės, auksaranki

Dėkui, šitas jau mačiau... Kažkaip nemiela man ta samaninė spalva... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2009 11 18, 23:26)
Dėkui, šitas jau mačiau... Kažkaip nemiela man ta samaninė spalva... 4u.gif

šviesesnių lyg ir nėra niekur.gaila...........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bulaukiux: 18 lapkričio 2009 - 22:43
Sveikos panelės, as cia naujokė blush2.gif norėjau paklausti kur būtų galima nusipirkti žalios floristinės juostelės, gėlių iš biserio koteliams apvynioti smile.gif žinau, kad floristikos parduotuvėse, bet gal galėtumėt tiksliai pasakyti kuriose yra, nes nesinori po visą miestą lakstyti smile.gif mane domina Vilnius ir gal yra Marijampolėje? iš anksto ačiū už pagalbą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dianytis @ 2009 11 23, 16:07)
Sveikos panelės, as cia naujokė  blush2.gif  norėjau paklausti kur būtų galima nusipirkti žalios floristinės juostelės, gėlių iš biserio koteliams apvynioti  smile.gif  žinau, kad floristikos parduotuvėse, bet gal galėtumėt tiksliai pasakyti kuriose yra, nes nesinori po visą miestą lakstyti  smile.gif  mane domina Vilnius ir gal yra Marijampolėje? iš anksto ačiū už pagalbą  smile.gif

Vilniuje aš pirkau Šiaurės miestelyje, Schetelig'e smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gavau iš vienos parduotuvės ryškiai brokuotus akmenis, atrašė piktai kad galiu gražinti, bet siuntimo man tai neapmokės niekas, piktumas ima, 10 lt į balą išmesta doh.gif Man kažkokia nerimta parduotuvė, arba čia man nepasisekė, išsiuntė, parašė laišką, kad neidėjo vieno krepšelio su prekėms, tipo įdėsim kai darysit kitą užsakymą, bet man jau gal neprireiks jų paslaugų, bet va kad pinigųs gražinti už neidėtas tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 11 24, 09:31)
Sveikos, gavau iš vienos parduotuvės ryškiai brokuotus akmenis, atrašė piktai kad galiu gražinti, bet siuntimo man tai neapmokės niekas, piktumas ima, 10 lt į balą išmesta  doh.gif Man kažkokia nerimta parduotuvė, arba čia man nepasisekė, išsiuntė, parašė laišką, kad neidėjo vieno krepšelio su prekėms, tipo įdėsim kai darysit kitą užsakymą, bet man jau gal neprireiks jų paslaugų, bet va kad pinigųs gražinti už neidėtas tai  doh.gif

Sandrita, o kokia tai parduotuve? Galetum pavadinima jos parasyti, tuomet ir mes zinosime su kuo reikala turime rolleyes.gif Pasirinkimas didelis, rinktis tikrai yra is ko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 11 24, 08:31)
Sveikos, gavau iš vienos parduotuvės ryškiai brokuotus akmenis, atrašė piktai kad galiu gražinti, bet siuntimo man tai neapmokės niekas, piktumas ima, 10 lt į balą išmesta  doh.gif Man kažkokia nerimta parduotuvė, arba čia man nepasisekė, išsiuntė, parašė laišką, kad neidėjo vieno krepšelio su prekėms, tipo įdėsim kai darysit kitą užsakymą, bet man jau gal neprireiks jų paslaugų, bet va kad pinigųs gražinti už neidėtas tai  doh.gif

Nu įdomai čia, "įdėsim, kai darysit kitą užsakymą" doh.gif Tai čia bizniuką galima padaryti - pastoviai ko nors neįdedi, kad pirkėjai vėl užsakinėtų doh.gif aš kai užsakinėjau iš vienos parduotuvės, ir pamiršo man įdėti vielutę į užsakymą, tai jau sekančią dieną po mano laiškučio išsiuntė vielą registruotu paštu savo sąskaita, o ir šiaip labai gražiai atsiprašė už neapsižiūrėjimą thumbup.gif Tikrai nerimta parduotuvė kažkokia, būtu gerai adresiuką sužinoti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hennessy: 24 lapkričio 2009 - 10:02
O man, viena parduotuve dovanele idejo mirksiukas.gif Nezinau, gal todel, kad pirma karta uzsakinejau, o gal ji visada dovaneles des bigsmile.gif
Atsakyti
As is perliuko visad po dovanele gaunu wub.gif taip ir vel norisi uzsisakinet ax.gif
Atsakyti
Sveiki,

Sakykite kas pirkote
www.karoliukai.xz.lt ?
Norint patvirtinti uzsakyma praso ivesti korteles numeri g.gif Hmh, kazkaip keistai, pirma karta man taip praso, visada pati per banka kiek reikia tiek sumoku, o cia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Invincible: 24 lapkričio 2009 - 13:05
QUOTE(Invincible @ 2009 11 24, 13:05)
Sveiki,

Sakykite kas pirkote
www.karoliukai.xz.lt  ?
Norint patvirtinti uzsakyma praso ivesti korteles numeri  g.gif  Hmh, kazkaip keistai, pirma karta man taip praso, visada pati per banka kiek reikia tiek sumoku, o cia  g.gif

Čia pas juos visada taip, geriausia pasirinkt "atsiimsiu vietoj (Klaipėdoj)" ir pastabose parašyti, kad siųsti paštu. Tuomet atsiųs sąskaitą, į kur pervesti pinigus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2009 11 24, 13:05)
Sveiki,

Sakykite kas pirkote
www.karoliukai.xz.lt  ?
Norint patvirtinti uzsakyma praso ivesti korteles numeri  g.gif  Hmh, kazkaip keistai, pirma karta man taip praso, visada pati per banka kiek reikia tiek sumoku, o cia  g.gif

brrrr čia toji ir parduotuvė, gyvenime nepirksiu iš jos doh.gif
Atsakyti