Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tiklalapiai, parduotuvės, auksaranki

QUOTE(cindy @ 2009 11 16, 21:21)
Pavedimu banke smile.gif

as dabar uzsisakiau bet man atsiunte tiktais mano uzsakymus ir mano adresa... dar gal veliau atsius ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2009 11 16, 17:27)
O kas nors uzsisakinejate is perliukas.lt?
Pateikiau uzsakyma pries pora valandu, negaunu jokiu ziniu  g.gif

Užsisakinėjau iš ten, labai patiko smile.gif
O tinklapyje prisijungus matai, jog užsakymas pateiktas? Aš taip vieną kartą užsakinėdama paskutiniame etape tiesiog uždariau langą, nors reikėjo dar paskutinį kartą spausti "patvirtinti". Sėdėjau laukiau patvirtinimo emailu, tada po dienos susivokiau, kad gal kažką ne taip padariau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Parašiau laiškutį, išsiaiškinom, kad taip ir nepateikiau to užsakymo, ir užsisakiau vėl, bet jau sėkmingai thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Angelina 2007 @ 2009 11 16, 10:43)
Sveiki, savo rezerve turiu stai tokius, gal jums tiks?

Ačiū už pasiūlymą, bet man reikėtų tamsesnių is gal net skaidresnių, noriu daryt dobilėlius iš jų. 4u.gif

Gal kuri mergaitė užmatė žalių išilgai pragręžtų širdelių?
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2009 11 16, 18:27)
O kas nors uzsisakinejate is perliukas.lt?
Pateikiau uzsakyma pries pora valandu, negaunu jokiu ziniu  g.gif

Perliukas man patinka. Jei nėra atsakymo, gal nenuėjo, nes atsiunčia atsakymą labai greit. Jeigu kas ne taip, galima pasiskambyti ir išsiaiškinti
Atsakyti
Sveikos, gal zinote kur butu galima tokiu intarpu nusipirkti? niekur nerandu smile.gif

user posted image
Atsakyti
Pamėgink čia: Žali karoliukai nežinau ar tiks, tačiau kažkas panašaus

QUOTE(Kibirkštėlė @ 2009 11 15, 23:24)
Gal žinote, kur Vilniuje (ar internetinėse parduotuvėse) galėčiau rasti žalių širdutės formos išilgai pragręžtų karoliukų? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Gabijakns @ 2009 11 18, 16:04)
Pamėgink čia: Žali karoliukai nežinau ar tiks, tačiau kažkas panašaus

Ačiū 4u.gif Bet man reikia vienspalvių schmoll.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif toms kam aktualu biseris-bazeje,ten kur biseris po 500g.(raudonas pasazas.16b vieta),jam akcija,tiksliau skaldytas biseris po 6lt thumbup.gif
Atsakyti
zymanau, o pas jus ten Kaune bazėse nėra žalių širdelių? Aš susimokėčiau jie atsiųstumėt paštu 4u.gif Jei galit paieškoti ir nupirkti, lauksiu až.
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2009 11 18, 20:58)
zymanau, o pas jus ten Kaune bazėse nėra žalių širdelių? Aš susimokėčiau jie atsiųstumėt paštu 4u.gif Jei galit paieškoti ir nupirkti, lauksiu až.

kazkas panašaus
http://www.rankdarbi...roducts_id=5503
Atsakyti
bulaukiux, čia matau lapelius, tokių panašių yra širdelių? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2009 11 18, 23:07)
bulaukiux, čia matau lapelius, tokių panašių yra širdelių? 4u.gif

va tokios
http://www.rankdarbi...roducts_id=4637
Atsakyti