Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tiklalapiai, parduotuvės, auksaranki

QUOTE(Ingrema @ 2009 11 03, 15:34)
As dazniausiai perku is Kristel. Kaina nera didele. Akmeneliuose apie 70-80proc brangiau. Tik gaila, Kristel spalvu pasirinkimas labai mazas. Kauno bazese yra kur nors tikru svarovskiu? Man reikia bicone 6 dydzio ruzavu smile.gif)) O Hipermaksimoj nenuziurejau, po kiek ir kokie svarovskiai...

Nesižavėkit labai pigiais svarovskiais,nes galit nusipirkt tai kas vadinama labai kokybišku plagijatų čekiškų stikliukų.
O Akmeneliuose negali but tokio pabrangimo tiek procentų,kadangi 80 proc. tarkit bicono kristaliukas turėtu kitur kainuot 0,06cnt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2009 11 04, 21:44)
biseri?  unsure.gif  is mvstudijos ar is rankdarbiu?

Šiaip omeny turėjau mvstudiją, bet sakiausi iš tikrųjų iš abiejų smile.gif Ir abiems nusiskundimų neturiu.
Atsakyti
QUOTE(buzuka @ 2009 11 04, 21:34)
Nesižavėkit labai pigiais svarovskiais,nes galit nusipirkt tai kas vadinama labai kokybišku plagijatų čekiškų stikliukų.
O Akmeneliuose negali but tokio pabrangimo tiek procentų,kadangi 80 proc. tarkit bicono kristaliukas turėtu kitur kainuot 0,06cnt  biggrin.gif

Sunku man jau su matematika smile.gif))) perskaiciavau, ir gavau 40proc biggrin.gif
Atsakyti
VAE dėkui 4u.gif
Atsakyti
Merginos gal kuri matet e-parduotuvese pirkti plunksnu, reikia tamsiu ... kiek ziurejau neradau, tai jei kuri pamatysit, brukstelkit smile.gif busiu dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(iewuxi @ 2009 11 08, 19:17)
Merginos gal kuri matet e-parduotuvese pirkti plunksnu, reikia tamsiu ... kiek ziurejau neradau, tai jei kuri pamatysit, brukstelkit smile.gif busiu dekinga  4u.gif

akmeneliai.com būdavo smile.gif
Atsakyti
Cindy dekui , radau dar ir sidabronamai.lt smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Gal kuri Vilniete planuoja artimiausiu laiku pirkti is akmenuku-vaivorykste.lt, labai skubiai reikia 2 vnt
user posted image
http://www.akmenuku-...-perlai-20.html
Reikai jau sia savaite
Atsakyti
Kas uzsisakinejate is sidabronamai.lt
Labai aktualu, noriu uzsisakyti, bet niekada neteko is sito saito, tai baugu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2009 11 11, 17:55)
Kas uzsisakinejate is sidabronamai.lt
Labai aktualu, noriu uzsisakyti, bet niekada neteko is sito saito, tai baugu  g.gif

užsakinėju, ir visai nebaisu biggrin.gif 4u.gif užsakinėk drąsiai, tikrai viską gausi 4u.gif
Atsakyti
sveikos darbstuoles:)
esu pradedancioji,anksciau veriau tik ant vielutes labai elementarius verinukus,dabar uzsimaniau pasidaryti apyranke su visokiais metalo intarpais.kadangi esu alergiska paprastam metalui tai noreciau pasidabruotu ar sidabriniu detaliu,tai norejau paklausti ar tie pasidabruoti nenusitrina ar lenkiant vielutes ar nenutrupa? ax.gif
Atsakyti
Jokio baisumo. Didelis asortimentas, ypač karoliukai. Man patiko, kad pas juos didelis pasirinkimas. Dar vienas pliusas, kad jie jau dirba ir VCUP. Tai visuomet gali pasiklausti kas kaip.

QUOTE(-Sandrita- @ 2009 11 11, 19:33)
užsakinėju, ir visai nebaisu  biggrin.gif  4u.gif  užsakinėk drąsiai, tikrai viską gausi  4u.gif

Atsakyti