Mergaites, kur Kaune galima butu nusipirkti kameju ir remeliu joms ideti, kad pasidaryti kaip sage?
QUOTE(asta1969 @ 2009 10 16, 10:34)
Sveiki,siaip kas liecia vinuku trupejima ju idealiu nerasit niekur.Bet nereikia sakyt ,kad trupa visi is eiles.Mes patys pabandem sukti ir gal kas 20 brokuotas.Supraskit kad ne mes gaminame ir visu nepatikrinsime.O kas liecia del vinuku su burbuliuku tai patikrint nera galimybes , nes jau daugiau kai dvi savaites ju nebeturime.Siaip perkant prekes mes leidziam patiems apziureti o ne paduodam is po stalo kaip kiti.Pas mus savitarna.Manau susipratimu daugiau nebus.
Kaip idomiai man tuomet pakliuvo visi tie "kas 20" nes tikrai visi trupa... gal ne tiksliai issireiskiau, pats vinukas tai nesutrupa, jis tvirtas, bet darant kilpele, lenkimo vieta visa "pasisiausia" ir nubyra virsutinis dazu sluoksnis Tokio dalyko tikrai nepatikrinsi vistoje, nes juk reiktu lankstyti....
Su burbuliuku pirkau pries pusantros savaites .....
Suprantu, kad ne jus gaminate bet kaip klientei, noretusi buti ispetai apie galima broka...
Na, siaip ar taip, tikiuosi isivaziuosite ir prekiu kokybe tik geres sekmes
super, cia radau ko ieskojau, adresiukus kur kaune pirkti visokiu dalykeliu daryti papuosalam:)
Eve-line, aš manau, kad Senukuose turėtų būti
QUOTE(Hennessy @ 2009 10 18, 11:40)
Eve-line, aš manau, kad Senukuose turėtų būti
senukuose? idomu prie kokiu ten prekiu
Neee, Senukuose tikrai nebus Bent Kaune, bazėse yra ne vienas įvairiausių dėžučių, maišiukų skyrius, tai va ten yra ir tokių. Bandykit ir Vilniuje ieškoti tokio skyriaus
Gal kas žinot kur nusipirkt ryžiukų formos biserio? ne gi internetinėse tokių nebūna? ar čia man nepavyksta rasti...
Joooo, ryžiukų ir aš norėčiau Bet dar niekur nemačiau, nei internete, nei parduotuvėse
QUOTE(Rugiaveideee @ 2009 10 18, 19:12)
Gal kas žinot kur nusipirkt ryžiukų formos biserio? ne gi internetinėse tokių nebūna? ar čia man nepavyksta rasti...
čia yra, bet tik vienetais:
http://karoliukai.xz...ab9a68030767936
daugiau lyg ir niekur nesu mačiusi internetinėse parduotuvėse kad būtų
Papildyta:
QUOTE(Hennessy @ 2009 10 18, 20:20)
Joooo, ryžiukų ir aš norėčiau Bet dar niekur nemačiau, nei internete, nei parduotuvėse
bent jau Vilniuj, tai yra parduotuvėse. Esu pirkus parduotuvėlėj "Viskas rankdarbiams" (prie Menų gimnazijos), Pylimo g. būdavo, kaip dabar nežinau
QUOTE(Eve-line @ 2009 10 18, 11:19)
Sveiki, gal zinote kur galima isigyti tokiu maiseliu?
Jų yra čia http://www.akmenelia...414/Puslapis-1/