klausimelis, kaune kur galima isigyt ziedukui pusgaminuka su paruostom kilputem. Nerandu, arba jei randu tai buna tokie prasti... ;(
Gal teko kuriai isigyti kokybiska ir gera? KAUNE.
Gal teko kuriai isigyti kokybiska ir gera? KAUNE.
QUOTE(Hennessy @ 2009 09 27, 15:30)
rudens-vaikas, aaaaaa, supratau Buvo ten didesnio biserio, bet tokių tai nemačiau niekur Nebent dar Pylimo 38 pažiūrėti, jie ten Jablonexo labai daug turi, bet nežinia, ar yra 3 mm
ech, nėra ir ten
teks laukti, gal "Geros akys" kada nors ir karoliukų, ne vien biserio pasipildys
Sveikos, norejau paklasuti gal yra zinanciu kokoje internetineje parduotuve yra pigiausi sidabriniai uzsegimai auskarams?
QUOTE(GaiLina @ 2009 09 28, 18:30)
Sveikos, norejau paklasuti gal yra zinanciu kokoje internetineje parduotuve yra pigiausi sidabriniai uzsegimai auskarams?
nu netinginiaujam ir ieskomes:)
didelis dekui temos kurejai..
QUOTE(BabyGrite @ 2009 09 25, 14:29)
Bazeje yra naujas skyrius kur daug daug biserio karoliuku po puse kg 10 Lt ir didelis pasirinkimas.Reikia praeiti iki galo ta rampa kur Vale ir paciam gale kur iejimas is sono kur prekiauja visokiais sendaikciais lauke.Ten iejus yra tokia maikyciu parduotuve kur daro uzrasus,paskui karoliuku parduotuvyte,tada sukame i desine ir truputi paejus pamatysite vitrinose daug karoliuku po puse kg :)Na tikiuosi supratote.
Šiandien apsilankiau tame skyriuje. Prekių pasirinkimas nemažas, bet internetinių parduotuvių asortimento nepralenkti... Vienetais pardavinėja tik Swarovski kristalus (sugebėjau pati išsirinkti nuskeltu kampuku), o kiti akmenukai bei papuošalų vėrimo priedai - maišeliais po nustatytą vienetų kiekį. Kol kas tik tam nelemtam Swarovskyje ir spaustukuose pastebėjau broko (pusė spaustuko nukąsta arba jis siauresnis nei kiti. Na, bet iš 110 vnt. brokuoti gal kokie 7). Čia mano piniginė nukentėjo labiausiai
Užsukau ir "Pas Valę" . Na, bet tas kainos nustatymas pagal pirkėjo veidą man nepriimtinas. Jei prekė kainą turi - pirkėjas turi ją ir matyti (mano asmeninė nuomonė ir neteigiu, kad ji vienintelė teisinga. Be to, suprantu kodėl taip daroma ). Išbraukiu šią prekyvietę iš savo "lankytinų parduotuvių" sąrašo besąlygiškai.
Dar netyčiom užtikau Bazėje "traukinuko vagone" papuošalams reikalingomis priemonėmis prekiaujančią moterį (jei neklystu, prie 6 sandėlio). Ten radau prabuotų kabliukų auskarams ir kitokių "metaliukų". Į karoliukus dėmesio neatkreipiau, tik mačiau, kad yra ir kristaliukų ir akmenukų. Viską pardavinėja vienetais (man labai patogu tas buvo - nereikėjo sukti galvos kur atliekamus 9 žalvarinius grandinėlės užsegimus dėti, jei tekę būtų pirkti supakuotus 10 vnt.)
Ai, vos nepamiršau, kad tam pačiam raudonam pasaže yra dar viena vėrimo priedų parduotuvė (3 arba 2 vieta) , bet buvo uždaryta. Tad tik galiu pasakyti, kad prekių nemažai, bet nežinau kokios jos tiksliai
Nuvykau as pirmadieni i ta parduotuvele Urmo Bazej kur po puskili biserio parduoda.Net apsalau nuo gausybes vitrinoj pamacius Apsidziaugiau,bet tuoj teko nusiminti nes kaip tik pirmadieniais nedirba Ir papulk tu man tokia diena kaip tik O dar uzejau i visas parduotuveles su karoliukais.Ten pirmoj parduotuvelej tik nepamenu sandelio,man labai patiko.Radau margu dideliu karoliuku pakabukui padaryt uz nedidele kaina.Ten moteris pardavineja tik eiles dideles labai jau Parenka is isardytu karoliuku,pavieniu parenka tik nusiziuret reikia.Bet kainu nesudeta tai minusas.O vagone traukinio daznaiusiai perku.Tik sidabro auskaru kabliukai si kart be prabos.O anakart su praba buvo Na bet tiek to.
Gal kas iš vilniečių ruošiasi užsakinėti iš karoliukai.xz.lt arba gal kas turi nereikalingų tokių karoliukų po 2 kiekvieno:
Nes dėl 2,30 Lt mokėt už siuntimą kažkaip nesinori, o man daugiau nieko nereikia iš ten, o kitur to, ko reikia, nerandu
Nes dėl 2,30 Lt mokėt už siuntimą kažkaip nesinori, o man daugiau nieko nereikia iš ten, o kitur to, ko reikia, nerandu
mergaites kur perkate idealu biseri, kad nebutu kreivi ir nevienodi karoliukai??
Labutis,
gal kas pades, nezinau tiksliai kur rasyti.. As noreciau prie sagiu ar auskaru klijuoti karoliukus, o ne verti, lygtais taip irgi daroma? Jeigu nesuklydau, gal kas pasakys kur pirkti klijuku ar kaip tai daroma? Arba kur info ieskoti aciu.
gal kas pades, nezinau tiksliai kur rasyti.. As noreciau prie sagiu ar auskaru klijuoti karoliukus, o ne verti, lygtais taip irgi daroma? Jeigu nesuklydau, gal kas pasakys kur pirkti klijuku ar kaip tai daroma? Arba kur info ieskoti aciu.