Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tiklalapiai, parduotuvės, auksaranki

Bazeje yra naujas skyrius kur daug daug biserio karoliuku po puse kg 10 Lt ir didelis pasirinkimas.Reikia praeiti iki galo ta rampa kur Vale ir paciam gale kur iejimas is sono kur prekiauja visokiais sendaikciais lauke.Ten iejus yra tokia maikyciu parduotuve kur daro uzrasus,paskui karoliuku parduotuvyte,tada sukame i desine ir truputi paejus pamatysite vitrinose daug karoliuku po puse kg :)Na tikiuosi supratote.
Atsakyti
Miaaaargos 4u.gif Noriu paklaust,gal žinot kur galima nusipirkt klijuojamų karoliukų (reikia 5mm)? Ir klijų reik... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gaby1 @ 2009 09 25, 16:43)
Miaaaargos  4u.gif Noriu paklaust,gal žinot kur galima nusipirkt klijuojamų karoliukų (reikia 5mm)? Ir klijų reik...  doh.gif

čia klijuojamų ale swarovski?
pvz. http://www.akmenelia...001/Puslapis-1/
http://www.siuvimost...t...ry&catid=72
http://www.merada.lt..._...18&Itemid=6
4u.gif
Atsakyti
[quote=shwiesulka,2009 09 24, 11:48]
Kas per stebuklinga Vale? ax.gif As kaip tik i Kauna savaitgali leksiu, i baze jau susiplanavau biggrin.gif jauciu, pinigine suplones gerokai biggrin.gif

pas vale mazas pasirinkimas blink.gif raudonam pasaze per pati viduri 16 vietoj vietoj dovanu skyriaus yra nauja karoliuku parduotuve-gal ten ka tinkamo rasit smile.gif
Papildyta:
QUOTE(BabyGrite @ 2009 09 25, 15:29)
Bazeje yra naujas skyrius kur daug daug biserio karoliuku po puse kg 10 Lt ir didelis pasirinkimas.Reikia praeiti iki galo ta rampa kur Vale ir paciam gale kur iejimas is sono kur prekiauja visokiais sendaikciais lauke.Ten iejus yra tokia maikyciu parduotuve kur daro uzrasus,paskui karoliuku parduotuvyte,tada sukame i desine ir truputi paejus pamatysite vitrinose daug karoliuku po puse kg :)Na tikiuosi supratote.

taip per viduri,tik ten kabo uzrasas dovanos,bet siaip ten karoliukai g.gif
Papildyta:
QUOTE(faustina @ 2009 09 24, 22:56)
Pirkau urmo bazej biserio karoliukus,bet po tiek daug tikrai nemaciau g.gif O kur cia tokiais kiekiais parduoda?Pas Vale? g.gif Pries menesi mazdaug buvau urmo bazej ir radau daug prekiautoju parduodanciu visokiausius karoliukus ir detales kieme urmo bazej.Na ten kur Vakarine galerija ir antikvaras buna salia.Kita kart nuvykau ir jau nieko neberadau g.gif  doh.gif Tada ejau i visas parduotuvikes viduje ax.gif Gal zinot kada tie prekiautojai buna?Nes pas juos biserio lb pigiai gavau bigsmile.gif

tie prekiautojai ketvirtadieniais atvaziuoja.bet rasiau apie ju parduotuve bazeje smile.gif tikiuosi niekas neuzpyks,kad apie ta nauja skyriu rasau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zymanau @ 2009 09 25, 20:11)
taip per viduri,tik ten kabo uzrasas dovanos,bet siaip ten karoliukai g.gif
Papildyta:
tie prekiautojai ketvirtadieniais atvaziuoja.bet rasiau apie ju parduotuve bazeje smile.gif tikiuosi niekas neuzpyks,kad apie ta nauja skyriu rasau blush2.gif

Butent as juos maciau ketvirtadieni smile.gif Ir nuvykau uz savaites taip pat ketvirtadieni-nieko nebebuvo.Tuscia verysad.gif Idomu ar jie ne kas antra ketvirtadieni atvyksta g.gif Ir kita kart paieskosiu biserio tam skyriuje kur po puskilogrami parduoda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 09 25, 17:31)

Na dėkui 4u.gif Bet..gaila,pirmoj nuorodoj nerašo dydžio mm... O man nebūtinai swarovskių,man reikia auskariukams ( http://www.perliukas...roducts_id=2381 )... O gal kas turi kokių kitų minčių,kaip man pasidaryti panašau tipo,t.y. nekabančius auskarus?
Atsakyti
Sveiki,
gal kas kur užmatėt, kur Vilniuj būtų galima rasti paprastų, apvalių 3 mm karoliukų (pvz. "Colibry firmos ar kitos)? Man taip jie gerai gyvūnėliams verti, bet nerandu kur atsargas papildyti. Kol kas mačiau tik "Gerose akyse", bet ten vos porą spalvų teturi verysad.gif
Atsakyti
vilniuje pc parkas yra visokiu karoliuku parduotuvele. tiksliai nzn ko ten yra, bet maciau, kad jais prekiauja 4u.gif
Atsakyti
rudens-vaikas, aš penktadienį buvau "Gerose akyse" CUPe, tai Colibry biserio daug jie privežė, aš net pasimečiau, vos išsirinkau, ką reikia biggrin.gif
Atsakyti
Biserio labai daug yra Pilies g. akmenėliuose,gal apie 150 rušių ,jei neklystų,ten jų visa siena nukabinta,yra net labai mažučių ir didelių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2009 09 27, 00:22)
rudens-vaikas, aš penktadienį buvau "Gerose akyse" CUPe, tai Colibry biserio daug jie privežė, aš net pasimečiau, vos išsirinkau, ką reikia  biggrin.gif

tai biserio jie visada daugiau ar mažiau turi, bet man reikia apvalių 3 mm karoliukų. Jų "Geros akys" turi tik vienos spalvos verysad.gif

Man reikia tokių:
user posted image
Papildyta:
QUOTE(buzuka @ 2009 09 27, 09:30)
Biserio labai daug yra Pilies g. akmenėliuose,gal apie 150 rušių ,jei neklystų,ten jų visa siena nukabinta,yra net labai mažučių ir didelių 4u.gif

Biserio mačiau, tikrai nustebino praplatėjęs asortimentas thumbup.gif Bet to, ko ieškojau, ir ten nėr verysad.gif
Atsakyti
rudens-vaikas, aaaaaa, supratau doh.gif Buvo ten didesnio biserio, bet tokių tai nemačiau niekur schmoll.gif Nebent dar Pylimo 38 pažiūrėti, jie ten Jablonexo labai daug turi, bet nežinia, ar yra 3 mm unsure.gif
Atsakyti