Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tiklalapiai, parduotuvės, auksaranki

QUOTE(almute80 @ 2009 09 15, 09:53)
rasiux,accccciu smile.gif smile.gif zinojau gal kokias 4 nuorodas,bet ir tai po ilgu ieskojimu internete,o cia viskas vietoj ir tiek daug smile.gif

o ko cia daug ieskot. g.gif atidarai pirma zinute temos ir ziurek, kiek daug nuorodu mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kaunietes nori jungtis prie uzsakymo is karoliukai.lt?

rytoj siunciu uzsakyma, atsiemimas prie pc SAVAS, i az arba el pasta 4u.gif
Atsakyti
gal jum teko pirkti gariunu turguje biseri? noreciau pasikonsultuoti, nes ryt zadu vykti ten.. smile.gif
Atsakyti
Tikrai, gal kas galėtų ir išsamiau paskyti, kurioj gi ten vietoj Gariūnuose to biserio yra biggrin.gif Kažkaip kelis kartus, kai buvau, tryniausi prie kavinės/audinių, bet biserio tai neužmačiau, tai gal ne ten ieškojau.... rolleyes.gif O norėtųsi pažiūrėti, kas yra geresnio iš asortimento...
Atsakyti
truputi radau informacijos kad : prie siuvyklos, ir kad geltonam pasaze, gal tai ta pati vieta net nzn, bandysiu ieskot, jei niekas nepagelbes .. smile.gif
Atsakyti
na, jeigu rasi, tai pasiruošk smulkiai nupasakoti kelią, nes ten tų geltonų pasažų nemažai smile.gif)))
Atsakyti
Gerai , as net neabejoju kad tenn labirintai. stengsimes smile.gif
Atsakyti
Atsiprasau uz tupa klausima ax.gif (pradedancioji esu biggrin.gif), bet kas yra biseris? g.gif Kazkaip visa laika maniau, kad tai yra karoliuku verimo technika, o dabar darosi panasu, kad tai karoliuku rusis? mastau.gif
Jeigu galit trumpai paaiskint - aciuks.gif, jei trumpai neiseina - vykit mane kur nors pasiskaityt biggrin.gif
Atsakyti
Biseris yra labai smulkūs karoliukai smile.gif Va kaip šitie.
Atsakyti
Aaaaaisku doh.gif Aciu aciuks.gif
Is ju cia, kaip suprantu, daug ka galima kurpti? g.gif As tai i tarpus tarp didesniu karoliuku kabinu, bet man rodos, ir sages nerti galima su jais?
Atsakyti
QUOTE(shwiesulka @ 2009 09 23, 10:17)
Aaaaaisku doh.gif Aciu aciuks.gif
Is ju cia, kaip suprantu, daug ka galima kurpti? g.gif As tai i tarpus tarp didesniu karoliuku kabinu, bet man rodos, ir sages nerti galima su jais?

Galima viską, kiek tik fantazija leidžia smile.gif
Atsakyti
nusivylus likau Gariunais smile.gif biseris negrazus man bent jau, o ieskotu dideliu juodu karoliu taip ir neradau, nebent nusitryne visokie.. o kinai pardavejai skesciojo rankomis kai paprasiau nauju.. smile.gif))
Atsakyti