Tikrai, gal kas galėtų ir išsamiau paskyti, kurioj gi ten vietoj Gariūnuose to biserio yra Kažkaip kelis kartus, kai buvau, tryniausi prie kavinės/audinių, bet biserio tai neužmačiau, tai gal ne ten ieškojau.... O norėtųsi pažiūrėti, kas yra geresnio iš asortimento...
Atsiprasau uz tupa klausima (pradedancioji esu ), bet kas yra biseris? Kazkaip visa laika maniau, kad tai yra karoliuku verimo technika, o dabar darosi panasu, kad tai karoliuku rusis? Jeigu galit trumpai paaiskint - , jei trumpai neiseina - vykit mane kur nors pasiskaityt
Aš - kaip šampanas: galiu būti svaiginanti, bet galiu ir į galvą duoti.
Aaaaaisku Aciu Is ju cia, kaip suprantu, daug ka galima kurpti? As tai i tarpus tarp didesniu karoliuku kabinu, bet man rodos, ir sages nerti galima su jais?
Aš - kaip šampanas: galiu būti svaiginanti, bet galiu ir į galvą duoti.
Aaaaaisku Aciu
Is ju cia, kaip suprantu, daug ka galima kurpti? As tai i tarpus tarp didesniu karoliuku kabinu, bet man rodos, ir sages nerti galima su jais?
nusivylus likau Gariunais biseris negrazus man bent jau, o ieskotu dideliu juodu karoliu taip ir neradau, nebent nusitryne visokie.. o kinai pardavejai skesciojo rankomis kai paprasiau nauju.. ))